Adaleti Şaşırtmayın!

Herkesin adaleti şaşar Allah'ın adaleti şaşmaz ! Sezon sonuna kadar tüm maçları seyircisiz bile oynasak yine Allah'ın izniyle bu koç ve takım şampiyon yapacaktır bu takımı inşaAllah..

Bjk'lisi beni aşağı ittiler der,fb'lisi düğün davetiyesi dağıtıyordum der ..ikiside cezasız yırtar! cifte standart var ,tartışmamız gereken nokta bu..

Bakın beyler, ceza haklıydı-haksızdıya takılmaktan çok, büyük resme bakıp masaya yumruğu vurma zamanı geldi de geçiyor artık.

Galatasaray'da kaptanlık yapmış olması tam bir utanç vesilesi olan, Aziz Yıldırım'ın kuklası olmuş Turgay Demirel federasyonunun yıllardır bitmeyen Galatasaray düşmanlığı karşısında bir şeyler yapmak bu yönetimin boynunun borcudur artık. 1 değil 2 değil yeter artık!

Bizzat Ünal başkan önderliğinde en ağır tepkiyi koyup hadlerini bildirmeli ve kulaklarını çekmek lazım. Yoksa bu şer odakları daha çok hakkımızı yiyecek. YÖNETİM UYUMA!

TBF değil mübarek Turgay Demirel AT çifliği! Bizim yönetim ne zaman elinden geleni ardına koymayacak merak ediyorum. Bu kadar mı düştük, aciz olduk?

Merak ediyorum, gerekçeli karara ulaşmak mümkün mü?

Biz savunmamızda emsal kararlara değindik mi, eğer değindiysek Disiplin Kurulu ne gibi bir farklılık görerek (!) 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi?

Onur Ağabey,çok güzel bir noktaya temas ettiniz. Bende merak ettim açıkçası. Gerçi pek sanmıyorum Murat Özyer Bey'in böyle birşey yapacağini veya yaptıracağını. Şube de güzel bir iş yok ki bu da olsun...

Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz...

Fenerasyon her fırsatta bize karşı karar almak konusunda cesur davrandı ve emsallerinin aksine karar verdi. Önümüzde kendi sahamızda iki önemli maç var ve bunlar için biz kendi ayağımıza sıktık. Onlar da bu fırsatı tepmedi ve racon öyle değil böyle kesilir dediler. Günlerdir yapılanların ne kadar yanlış olduğunu ve bize zarar vereceğini yazdım. Bazı arkadaşlar bunun gerektiğini belirtti. Öyle yada böyle bunlar yaşandı ve bu karar alındı. Yaşananlar kadar bu karar da yanlış. Maçtan önce çıkan olaylar maçın başlama saatinden önce bitmişti. Maç seyircisiz oynansın diye bastıranlar ve bu konuda direnenler (KSK ve gözlemci) amacına ulaştı. Kanımca eğer maç seyircili oynansaydı bu ceza gelemezdi, çünkü seyircili maç sırasında olay olmamış olacaktı. Örnek Galatasaray - BJK tekerlekli sandalye basketbol maçı. Seyircisiz ceza gelmedi.

Bilemiyorum bu etkili olur mu ama biz zaten bir maç seyircisiz oynama cezasını peşin çektik. Maç sırasında değil öncesinde karar verildi (gerçi kararın nedeni bu cezayı verebilmekti). Acaba itirazı ederken KSK maçı bir maç Seyircisize saydırılabilir mi? Bu mümkün olabilir mi? Acaba yönetim bu konuda birşey yapabilir mi?

Artık bize zarar vermek isteyenlerin yapacağı belli, maçtan önce bağır çağır taraftarı gaza (!) getir, onlarda kendilerini tutamasınlar ve cezaya devam. Ben rakip takım olsam 40-50 seyirci ayarlayın Galatasaray'ın tüm maçlarını seyircisiz oynatırım.

Böylesi daha zevkli olacak bence. 2 maçı yensek de yenilsek de, bizim için iyi olacak. Çünkü taraftar uyandı artık. Bir sene boyunca boş tribünlere oynadı bu takım, bu olaydan en azından varlığını hissettirecektir taraftar.

...

"Bizim takım Hz. Musa gibi mucizeler yaratıyor, bizler Firavun gibi inanmamakta diretiyoruz." alıntıdır.

Artık bizler inandık sanırım bu takıma. Şimdi rakiplerimizi de bu takımı yenemeyeceklerine inandırmakta.

...

Playoff ta görüşürüz Turgay Bey ve yardakçıları...

Ceza aldığımız için ovaladığınız ellerinizle, acı verdiğimiz yerlerinizi okşarsınız; sevgili rakip idareciler...

Her attığımız basketi potanızda değil, içinizdeki derinliklerde hissedeceksiniz, şeref yoksunu rakip taraftarlar. (özellikle olaylı maçta 7 bin kişiye orta parmağını gösterecek kadar makatına güvenen ksk lılar)

Bu oyun bozulacak!!!

Bu fotografta bizi temsilen kim var bilen biri söyleyebilirmi? Yapılan bu çifte standarta herkes sırıtırken bizden kimse bu fotografta yoktur diye ümit ediyorum!

Merak ettiğim konu, Galatasaray yöneticileri ceza açıklandıktan sonra emsal olaylarda ne ceza verilmiş de Galatasaray 3 maçı seyircisiz oynuyor diye sordu mu?! Hem de ligin zirvesindeki üç takıma karşı?! Sorulduysa ne cevap aldılar?

Bilgi verebilecek olan varsa açıklama yapsın lütfen.

Bu kafayla bu yönetim tarzı ile biz daha çok seyircisiz oynama cezaları alırız. Adam gibi çıkıp hakkımızı savunacak bir Allah'ın kulu yok mu bu kulüpte. İzmir deki maçta yaşanalar maç oynanırken oyunun durması hakemlerin içeri girmesi atılan taşlar taraftarlarımıza saldırı teşebbüslerine ceza yok bize maçtan önce olan seyirci kavgasına iki maç seyircisiz oynama cezası, yeter be kardeşim hakikaten yeter.

Vallah Murat Özyer'le hafta 2 kez görüşen bir abimize ona "istifa etme dirayetini" göstermesini söylemesini rica ettim. Kİ söyler. Ayrıca Telekom Bjk maçında verilen ceza ortadayken nasıl bu cezayı almayı "başarmışlar" onu da sormasını istedim.

Her şey güllük gülistanlık olmuş. Ceza kabullenilmiş. Resmi sitede, cezalarla iligili herhangi bir açıklama yapılmamış. TBF ye karşı tepkiyi belirtir kamuoyuna yapılmış bir açıklama yok. Bunun dışında FB maçını sadece kadın ve çocukların izleyebileceği sanki TBF nin yaptığı bir jestmiş gibi lanse edilmiş.
Biz taraftar olarak daha neyi tartışıyoruz ki ??? Alan memnun satan memnun...

Ne tahkimi ne beklemesi abi, resmi siteden açıklama yapılmış bile ''Seyircisiz oynama cezası yerine verilen kadın ve çocuklara maç izleme hakkı'' diye. Yani biz aslında ceza almadık ödül aldık diyolar bir bakıma, deli ettiler beni o açıklamayla, masaya yumruğunu vuran adam istiyoruz da daha çok bekleriz.