Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY İyi gidiyoruz.Bir terslik olmazsa ilk seti alırız.
Erdal Avcı 0 28 Kas 2010 #81 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY İyi gidiyoruz.Bir terslik olmazsa ilk seti alırız.
O Okan Alaşalvaroğlu 0 28 Kas 2010 #82 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY 11 15 4 oldu servis hatamız onlarında 3 oldu
O Okan Alaşalvaroğlu 0 28 Kas 2010 #88 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Berkan Çatal' Alıntı: Sinan Cem Tanık kadroda mı? Genişletmek için tıkla ... şimdi girdi fark 2
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Berkan Çatal' Alıntı: Sinan Cem Tanık kadroda mı? Genişletmek için tıkla ... şimdi girdi fark 2
Berkan Karadurmuş 0 28 Kas 2010 #96 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Vermek için elimizden geleni yaptık ama... Hadi basit hatalar olmasın artık, zaten yeneriz!
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY Vermek için elimizden geleni yaptık ama... Hadi basit hatalar olmasın artık, zaten yeneriz!
H Hikmet Görkem 0 28 Kas 2010 #98 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY 2 5 eziyoruz...f5liler hakemi suçluyor
M Mehmet Berber Misafir 28 Kas 2010 #99 Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY İki dk fb tv yi açtım ben böyle seviyesizlik görmedim ya.Neyse sports tv ye gectim şimdi fena oynamıyoruz böyle devam.
Re: AEVL Fenerbahçe - GALATASARAY İki dk fb tv yi açtım ben böyle seviyesizlik görmedim ya.Neyse sports tv ye gectim şimdi fena oynamıyoruz böyle devam.