Ahmet Dedehayır istifa etti

G.Saray'da bir istifa daha geliyor!
G.Saray'da Cemal Nalga skandalındaki istifalara yönetici Ahmet Dedehayır da eklendi. Basketbol şubesi erkek takımında ilgisi bulunmadığı halde artan baskılar sonrasında istifa kararı alan Ahmet Dedehayır, Başkan Adnan Polat ve diğer yönetici arkadaşlarından en ufak olumsuz tepki almadığını ancak yönetim kuruluna yönelik eleştirilerin önünü tamamen kesmek için görevi bırakma kararı aldığını bildirdi.

Ahmet Dedehayır'ın istifası bugün yönetim kurulu tarafından 16.00'da yapılacak olağanüstü divan toplantısında duyurulacak.
25.11.2009
Kaynak : DHA
 
İnsanların sadece doğru ya da sadece yanlış diye değerlendirilmesine karşıyım. Kendisi olumlu işler de yapmış biridir. Ancak tüm bu olaylardan sütten çıkmış ak kaşık gibi sıyrılması, yönetim kurulu toplantısından çıkarken sayın Başkan ve Mehmet Helvacı'nın yüzünden düşen bin parçayken kendisinin sırıtması ile benim için itici hale gelmiştir. Hayırlısı olsun.
 
Tekrar aldım bu bölüme. Burada kalsın bari :)

Şamilcim şube yönetimi değişti, Dedehayır ile işleri kalmadı ki :)
 
şubede tamamen revizasyon var. Beklenen bir istifa idi hayırlı olsun. Yiğit Şardan'da Ahmet Dedehayır'da mevcut yönetimin kellesini istiyenleri susturmak için kendilerini feda ettiler. Tebrik ediyorum demek ki adam gibi adammış.
 
Cem Diken' Alıntı:
şubede tamamen revizasyon var. Beklenen bir istifa idi hayırlı olsun. Yiğit Şardan'da Ahmet Dedehayır'da mevcut yönetimin kellesini istiyenleri susturmak için kendilerini feda ettiler.

Ben de buna değinmek istiyordum aslında ama fazla deşmiyorum. Dedehayır'ın gitmesine sevindim ama aylardır Adnan Polat'ı yerden yere vuranların şube yönetimini alması tezinizi doğruluyor. Mart'ta göndereceğiz diyorlardı ama artık gerek kalmamıştır sanırım.
 
Yönetimin elini güçlendirmek için istifa etseydi Şardan ile beraber istifa ederdi bu kadar beklemenin ne alemi var ki. Bence onun istifa nedeni farklı ama artık konuşmaya gerek yok artık tek dileğim gelen gideni aratmasın.
 
Bu güzel haberi siteye ilk olarak vermekte ayrı bir gurur verdi bana. İnşallah yerine gelecek isim ile beraber daha güzel günler yaşarız, beraber nice başarılar tadarız.
 

Üst