Serdar bey,
Bu işlerde artık, çağımızın savaşları gibi, tarih kitaplarında ki gibi meydan savaşları kalmadı. Meydanın boş olup olmamasının pek de bir önemi kalmadı.
Buna en yakın örnek, Murat hocanın meselesinden verilebilir. Belli piyonlar burada onlardan istenen politikalarını ve propagandalarını burada yaparak yanlarına 5-10 insanı aldılar. Ama biz kimseyi göremedik maçlarda ya da meydanda diyelim.
Tıpkı geçtiğimiz senelerde başlığın öznesi şahıs bayanlarımıza hakaret ederken, maçlarda dergi, mecmua okurken, biz onu tam karşısından uyarırken, daha bu sene başında güzel bir besteyle mesajımızı iletirken, yanımızdakilerin bizden 2 adım uzaklaştıklarını gördüğümüz gibi..
Neyse, erkek bölümüne yazmaktan vazgeçmiştim, arada kaynadı işte böylece 1-2 post. Zaten bir avuç kaldığımız şu zaman da her zamankinden daha çok bir arada, beraber olmaya ihtiyacımız var. Yoksa kimse burada kişilerin temsilcisi değil. Ben nasıl Ahmet Dedehayır'ı istemiyorsam, siz isteyebilirsiniz. Bu bizim aynı tarafta olduğumuzu değiştirmez. Yeter ki git gide forumda moda olan kötü örneklere benzemeyelim. Kendi yazılarımızı, sözlerimizi, kısaca kendi duruşumuzu bozmayalım.
Mutlu Yıllar