Ahmet Dedehayır İstifa

Ahmet Dedehayır İstifa Etmeli mi?


  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alperen kardeşim başlık yanlış oldu sanırım. Amaca ulaşmak istiyorsan Ahmet Dedehayır nolur bizi bırakma diye açmalıydın :)
 
Sahada ve tribünde yapılan tüm oyunların kuklası olan, hiçbir zaman masaya yumruğunu vuramayan, darüşşafaka'ya hiçbir yaptırımı olamayan, bana sattığı kombineden vergi kaçırtan, sattığı koltuğu daha sonra kapatan, yılların kapalı salon taraftarlarını sahaya küstüren Üstad
sana da yeter artık.
Hayatta olmayacak birşey biliyorum ama, enazından 5 yıl sonra ben demiştim diyebilmek için yazıyorum. Paran varken parasız takım kadar sıradanlaşmaktan kurtulmak için
İstifa et
İstifade edelim.
 
Birşeylerin değişmesi için Duygusallığın sizleri terk etmesi gerekir.

Cafe Crown sponsorluğunda ve onun adı altında verilen en isabetli bir karardı ÖZYER'in göderilmesi. Gerçekleri kabul edelim.

Artık geriye değil önümüze bakalım.
 
Galatasaray kulturunu yapmis oldugu davranislari ile! hice sayanlardan biriside bu muhterem sayın zat!!!

Ezbere is yapmada,bagirip cagirip ortaligi germede 1 numaradir kendisi.
 
Kulübümüzde basketbolu yönetenler GALATASARAY kültürünü çok iyi biliyorlar ya sıra Dedehayır'a geldi. Unutulmasın her kuşun neti yenmez.
 
nerde o günler
fb bayan maçında yaptıklarından sonra yönetimden bir ara ayrılacak gibi oldu ama,bundan sonra böyle bişey olacağını düşünmüyorum.
 
serdarmengi' Alıntı:
Kulübümüzde basketbolu yönetenler GALATASARAY kültürünü çok iyi biliyorlar ya sıra Dedehayır'a geldi. Unutulmasın her kuşun neti yenmez.

Serdar bey, bari siz yapmayın.
Genel forumun son modası gibi bir post olmuş.
İsim yok, havada cümleler var, yarım kalmış cümleler var, siz hiçbirşey bilmiyorsunuz havası var küçük de olsa en sonda bir tehdit de var.

Yanlış bir kelime seçmemek için elimden geldiğince özen gösterdim, umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Amacım kesinlikle size terbiyesiz yapmak değil. Zira sizin gibi biriyle tartışmaya girmekten çok, sizin gibi birinin neden böyle yazmak için yazılmış bir post attığını merak ettiğimden böyle bir cevap yazma gereği duydum.
 
slm arkadaslar ben antalyadan mehmet uzun süredir sizleri takıp ediyorum.gerçekten bnce büyük bi iş basardınız ve özyerı yolladınız.bncede bu olması gerekıo.bnce dedehayırda bıraksın sezon basında muthıs transferler yapıcaz diordu ama gördük hiç bişe yapmadı.kesınlıkle ıstıfa etsin.
 
Sevgili Hasan haklı olabilirsin. Ama önce Murat hoca hakkındaki ifadeler, sonra Dedehayır'a yönelmeler en sonda hafiften Cem Akdağ'ı istifa ettirmeye çalışmalar. Sadece meydan bu kadar boş değil herkesin bilmesi lazım. Ancak burada bu tür ifadeler geçerlilik kazandığına göre artık beklenilmeyenleri yapmak gerektiğini düşünüyorum.
 
Serdar bey,

Bu işlerde artık, çağımızın savaşları gibi, tarih kitaplarında ki gibi meydan savaşları kalmadı. Meydanın boş olup olmamasının pek de bir önemi kalmadı.

Buna en yakın örnek, Murat hocanın meselesinden verilebilir. Belli piyonlar burada onlardan istenen politikalarını ve propagandalarını burada yaparak yanlarına 5-10 insanı aldılar. Ama biz kimseyi göremedik maçlarda ya da meydanda diyelim.

Tıpkı geçtiğimiz senelerde başlığın öznesi şahıs bayanlarımıza hakaret ederken, maçlarda dergi, mecmua okurken, biz onu tam karşısından uyarırken, daha bu sene başında güzel bir besteyle mesajımızı iletirken, yanımızdakilerin bizden 2 adım uzaklaştıklarını gördüğümüz gibi..

Neyse, erkek bölümüne yazmaktan vazgeçmiştim, arada kaynadı işte böylece 1-2 post. Zaten bir avuç kaldığımız şu zaman da her zamankinden daha çok bir arada, beraber olmaya ihtiyacımız var. Yoksa kimse burada kişilerin temsilcisi değil. Ben nasıl Ahmet Dedehayır'ı istemiyorsam, siz isteyebilirsiniz. Bu bizim aynı tarafta olduğumuzu değiştirmez. Yeter ki git gide forumda moda olan kötü örneklere benzemeyelim. Kendi yazılarımızı, sözlerimizi, kısaca kendi duruşumuzu bozmayalım.

Mutlu Yıllar
 
Vay be tam 'şebtik şeker olduk'
Helal olsun Özyer'den başladık,Dedehayır,sonra Şardan ardından Polat
Yazık cidden yazık hem taraftarın şu fb,bjk benzerliğine hemde forumun bu denli kullanılmasına yazık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst