Burak Barut' Alıntı:Kabadayılığı hakemlere karşı yapmıyor,kendi oyuncularımıza yapıyor.
Geçenlerde kız takımında küfür eden yönetici kim diye haberlerde çıkmıştı yanlış mı hatırlıyorum ?
Olay o zaman hemen kapatılması gerekiyordu ve oldu bittiye getirildi ayrıntıları kaldı.
Vallahi Cumartesi saat 19.00'da tüm tribün liderlerimiz orada olacak.
Bir tanesine sorarsın neden sevmiyorsunuz Dedehayır'ı diye o sanırım açıklamayı yapar size.
hakem mi dövsün?daha önce yapıllmışı var çünkü.kendi oyuncularımıza ne yapıyor bilmiyorum oyuncular ile özel konuşmalarım yok nede soyunma odasında neler yaşanıyor bilmiyorum ama bildiklerinizi paylaşırsanız seviniriz bizde biraz daha fazla şey öğrenmiş oluruz.küfür olayı hakkında sadece olasılık üzerine yorum yapmak çok yanlış diye düşünüyorum.eğer öyle bir durum varsa gerçekten çok ayıp ve yakışıksız bir durum söz konusudur bu kim olursa olsun.tribüne uzak birisi değilim merak etme herşeyi biliyorum.bu tribün olayları sezon başında yaşanmıştı o zaman kimse istifa demiyordu.hatta geçen sezonda ilk maçlarda aynı şeyler yaşanmıştı.benim itiraz ettiğim neden şimdi ortaya çıktı bu istifa söylemi.şube daha iyi olacaksa hemen şimdi bıraksın görevi ama bazı şeylerin değişmesi için istifa etsin denilirse.nelerin değişmesi gerektiğini de paylaşmak gerekiyor diye düşünüyorum.