Başlığı açan genç kardeşimizin bu başlığı neden açtığını çok iyi biliyorum...
erenbekdemir' Alıntı:yöneticimiz biraz (aşırı) taraftar ruhlu olması bizim yararımıza.....
çağırsak yanımıza gelip omuz omuza tezahürat yapıcak..
Semih Ural' Alıntı:erenbekdemir' Alıntı:yöneticimiz biraz (aşırı) taraftar ruhlu olması bizim yararımıza.....
çağırsak yanımıza gelip omuz omuza tezahürat yapıcak..
Şaka mı bu?
Yahu adam taraftar düşmanı. Bugün salonda Fener maçları hariç 100 kişi oluyorsa bunun tek sorumlusudur Dedehayır. Kendi beceriksizliklerinden dolayı salona gelmeyen taraftarı sürekli olarak suçlayan bir adam mı taraftar ruhlu?
Hani pembe koltuklar? O koltuklardan kombine alanlar?
Tek suçlu Murat Özyerdi dimi Ülkerin coachu olduğu için? Peki Ülkeri Galatasaray isminin arkasına musallat edenler nolucak? Fenere aslan payını verirlerken bize sus payını verdiklerinde susanlar nolucak? Şube baştan aşağı herkesin oyuncagı haline gelmiş hala "herkes masum özyer suçlu" tiyatrosu oynanıyor.
Murat özyer gitti dertler bitti nasıl olsa
Hayırlı işler..
Utku Çapan' Alıntı:Sahada ve tribünde yapılan tüm oyunların kuklası olan, hiçbir zaman masaya yumruğunu vuramayan, darüşşafaka'ya hiçbir yaptırımı olamayan, bana sattığı kombineden vergi kaçırtan, sattığı koltuğu daha sonra kapatan, yılların kapalı salon taraftarlarını sahaya küstüren Üstad
sana da yeter artık.
Hayatta olmayacak birşey biliyorum ama, enazından 5 yıl sonra ben demiştim diyebilmek için yazıyorum. Paran varken parasız takım kadar sıradanlaşmaktan kurtulmak için
İstifa et
İstifade edelim.
Kerem SEÇER' Alıntı:Volkan Bey,
Benim bildiğim yapılan transferlerin, ödemelerin, harcamaların, gelenlerin, gidenlerin Ahmet Dedehayır ile bir ilişkisi yok. Bunu istifa etsin veya etmesin diye söylemiyorum bu tür işlerle hep Murat Özyer ilgilenirdi. Kısacası bu konuda taraf değilim sadece belirtmek istedim.
Volkan Çoban' Alıntı:vergi kaçırma olayı ise çok büyük bir suçlama olur ki dedehayır kombinelerden vergi kaçırıyor demek.kombineler dedahayır ın kendisinin değil galatasaray'ın olduğu için galatasaray vergi kaçırmış olur bilmem anlatabildim mi?
Volkan Çoban' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":1eija12u]Volkan Bey,
Benim bildiğim yapılan transferlerin, ödemelerin, harcamaların, gelenlerin, gidenlerin Ahmet Dedehayır ile bir ilişkisi yok. Bunu istifa etsin veya etmesin diye söylemiyorum bu tür işlerle hep Murat Özyer ilgilenirdi. Kısacası bu konuda taraf değilim sadece belirtmek istedim.
Burak Barut' Alıntı:Eğer bir çok taraftar onun yüzünden maça gelmiyorsa,polislere karşı bizi ezdiyorsa, aldığımız kombineler pahalı olup 2 hafta sonra biletler daha ucuza geliyorsa, transfer yapacaz şampiyon olacaz deyipte, tam kadro olan kız takımına transfer yapılıp, Erkek Takımının eksiklerini tamamlamıyorsa,hakemler konusunda bir türlü masaya yumruğunu vuramıyorsa,Kabadayı vari hareketlerde bulunuyorsa yok yok haklısınız Hepimiz Pembe Gömlekliyiz ancak At Gözlüklü değiliz !.
Galatasaray Taraftarları Başkanlara karşı belli tutumlar ve yaptırımlar göstermiştir ancak bir şube sorumlusuna ilk kez gösterildiğini düşünüyorum.
Volkan Çoban' Alıntı:[quote="Burak Barut":158qduv0]Eğer bir çok taraftar onun yüzünden maça gelmiyorsa,polislere karşı bizi ezdiyorsa, aldığımız kombineler pahalı olup 2 hafta sonra biletler daha ucuza geliyorsa, transfer yapacaz şampiyon olacaz deyipte, tam kadro olan kız takımına transfer yapılıp, Erkek Takımının eksiklerini tamamlamıyorsa,hakemler konusunda bir türlü masaya yumruğunu vuramıyorsa,Kabadayı vari hareketlerde bulunuyorsa yok yok haklısınız Hepimiz Pembe Gömlekliyiz ancak At Gözlüklü değiliz !.
Galatasaray Taraftarları Başkanlara karşı belli tutumlar ve yaptırımlar göstermiştir ancak bir şube sorumlusuna ilk kez gösterildiğini düşünüyorum.