bence hemen istifasını vermelidir.başından beri gereksiz işler yapıyo .murat özyer,zizic,cem akdağ ve son olarak da taj mc williams ı gönderdi.daha ne yapsın dime gör bunları sayın adnan polat
Ekrem ÖZCAN' Alıntı:ben onu bunu bilmem biz geçen bayan basket maçına gittik yanılmıyosam aris maçı idi yanılıyoda ola bilirim bayabi fark attımız maçdı neden bi yönetici yokdu o maçda ?
bende resmi var tribünün 1 tane koltuk dolu değildi yönetimden neden ?
lafa geldimmi kombine alamadınız almadınız dio sayın dedahayır peki neden bize sattığı PEMBE KOLTUK ları hala açdıramıyor hele hele fener maçında açdıramıyor isen o koltukları sen bırak git kardeşim o koltuğu GS adını kullanarak kendine özel hayatında iş hayatında pirim sağlıcaksan
Syn : Adnan POLAT ın dediği gibi filoryanın 6 KAPISINDAN birinden ÇIK GİT NE OLURRRR ..!
Kutay Çamcı' Alıntı:Artık resmi yollara başvurmak gerekir haklısınız (gerçi ben birşey çıkacağını sanmıyorum ama olsun ) Hukuki bilgisi olan birilerinden fikir almak lazım tüketici hakem heyetlerine mi baş vurmak gerekiyor.Mahkemeye mi ?Federasyona mı ?
Kutay Çamcı' Alıntı:Hukuki derinliğini bilmiyorum ama mülk sahibi daçka ve bizim klüp onların tasarruflarına uymak zorunda olabilir. Bununla birlikte başka şekilde haklarımız korunabilir tabi ki