G
Guest
Misafir
İşin komik yanı pota arkasındaki koltuklarında bir bölümü o maçta kırıldı. Şuan hala kırık sanırsam o pembe koltuklar. Daçkalılar niye açsın ki koltuklarını, bile bile lades demez kimse.
Ekrem saçma sapan yazma artık.Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Ekrem ÖZCAN":27wnqi8u]Arkadaşım bendede futbol komb. var 750 TL ama 110 u kombine 640 bağış
bu iş yargıya taşınırsa inanın kulübün başı ÇOK AMA ÇOK ağrıcak
o yüzden görüşmeye gidicek abilerimiz ciddi ciddi konuşmalı
Ekrem ÖZCAN' Alıntı:Arkadaşım bendede futbol komb. var 750 TL ama 110 u kombine 640 bağış
bu iş yargıya taşınırsa inanın kulübün başı ÇOK AMA ÇOK ağrıcak
o yüzden görüşmeye gidicek abilerimiz ciddi ciddi konuşmalı
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Eğer pembe koltuklar açılmayacaksa(bence açtıramayacaklar) ligin 2. yarısını A.Cömert veya A.İpekçi'de oynayalım, bu daçka yönetiminden nefret geldi bana..
Burak Barut' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2jsyrk85]Eğer pembe koltuklar açılmayacaksa(bence açtıramayacaklar) ligin 2. yarısını A.Cömert veya A.İpekçi'de oynayalım, bu daçka yönetiminden nefret geldi bana..
Eyüp YILDIZ' Alıntı:A.Cömert'te dahil olmak üzere diğer şıkların hepsi bizim için daha iyi olacaktır.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Ben Daçka yönetimini suçlayamıyorum Eyüp Abi bu noktada. Suçu kendimizde ve bizim yönetimimizde aramamız lazım. Koltukları kırmanın bir mazereti olmamalı.
Ben yerime koltuk açılsa da açılmasa da oturamayacağımı bildiğimden kombine almadım bu sezon, o ayrı.
Cem Bey benim okuduğum üniversiteye de çok katkısı var Şahenk ailesinin, ayrıca Darüşşafaka gibi bu ülkenin misyon sahibi köklü bir okulunu da destekledikleri ortada. Ayrıca, taraftarı olduğu kulübün stadına yardım yaptı diye adamı eleştiremeyiz de. Bildiğim kadarıyla Darüşşafaka'nın sahibi falan da değiller, Fenerbahçe taraftarı gelip koltukları kırsa, Darüşşafaka yönetimi aynı kararı yine alırdı bence.