Alba Torrens

Alba'dan bir türlü yeterli katkıyı alamıyoruz. Çok çabalıyor birşeyler yapmak için, sayıda üretiyor ama özellikle şut tercihleri bazen oldukça hatalı ve bu şutların sonrası savunmada ciddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Fener maçında yine Angel kahraman oldu.

abi şansa bakar mısın zatürre olmuş bir ağız tadıyla fener'i yenemicek miyiz biz ya bu nasıl bir şanstır anlayamadım ...
hayır bir sporcu da nasıl kendine bakmaz nasıl zatürre olur o da ayrı konu... sonuçta bu elini kesmek gibi birşey değil ki aniden olsun . kendine dikkat etmemiş belli hem de en önemli dönemde ....
cumartesiye gelme ihtimali yok sanırım değil mi sitede zatürre başlangıcı yazıyor ama , sanırım gelse de fit olma ihtimali 0 zaten...

Alba'nın mevcut rahatsızlığı kendine bakmamak, soğuk algınlığı vb. sebeplerden kaynaklanmıyor.

Alba son dönemde sık görülen bir virüse maruz kalmış olması sebebiyle bu rahatsızlığa yakalandı.

Kişi kendine bakmadığı için grip olursa 3 gün yatar sonra kalkar; ama maalesef Alba'nın rahatsızlığı daha ciddi.

Türkiye Kupası karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

Sahalara ne zaman döneceği konusunda kesin bir tahmin yürütmek zor, bir kaç hafta daha sürecektir diye düşünüyorum.

Çok doktor var anlıyorum da son dönemde domuz gribi benzeri bir virus dolaşıyor, tüm ilaçlara rağmen en az 5 gün ateş oluyor. Yoğun gündemden dolayı Sağlık Bakanlığı da konuyu yeterince gündeme getirmedi. Aynı zamanda Akciğerlere iniyor ve hastalık daha uzun sürebiliyor. Alba dikkat edip kendine bakmamış (!) siz dikkat edin diye yazdım.

Tam Alba kendine bakmamış yaklaşımıyla ilgili bir şeyler yazacaktım ki Sami'nin yorumunu gördüm. Çok doğru yazmış Sami, bunun kendine bakmamakla pek bir ilgisi yok. Ben de çocuklar hasta olduğunda, baba refleksiyle işin aslının pek de öyle olmadığını bildiğim halde, benzer tepkiler veriyorum.

Alba'nın kendini toparlayıp eski kıvamına gelmesi Işıl gibi uzun sürecek anlaşılan. Sanırım biz o günleri göremeyeceğiz ama.

Saygılar.

Daha önce kazandığı Yılın Oyuncusu ödülünde bu sefer de Sancho'nun ardından %0.02'lik bir fakla 2. sırada yer almış. Eski kıvamdan kasıt Yılın Oyuncusu olması ise, evet, 0.02'lik bir yüzde kadar uzak...

Tebrikler Alba!

Hayır değil,

Ben Alba'nın takıma yeterli katkıyı verdiğini düşünmüyorum. Ve özellikle hücumda ciddi anlamda hatalı seçimler yaptığını düşünüyorum.

Saygılar.

Genelde hücumdaki yanlış tercihlerinden bahsedilmiş ama ben birde savunmasına eleştiri yapmak istiyorum. Kupa maçında Şebnem'in Angel'ı nasıl savunduğunu gördük ve bence maçın anahtarı oldu. Alba'nın savunması iyi değil. Halbuki Alba daha uzun ve hareketli, daha iyi savunma performansları göstermesi gerekir.

İlk üçlüğünden itibaren ayakta izlemeye başladım maçı. O ne saydırmadır be kızım 40 dakika sahada kaldın en kritik şutları soktun sakat olduğunda taraftarın verdiği desteğin karşılığını verdin bugün helal olsun be. Diana çıldırdı çıldırdı :D

Sadece final maçı özelinde değerlendirecek olursak, bence Işıl veya Sancho mvp seçilmeliydi. Ancak F8 genelindeki oyunuyla (özellikle de yarı final maçı) Alba mvp olmayı hak etti.

Tebrikler Alba. :)

2 sene önce sakatlandığı an hala aklımda.Onunla birlikte ben de hüngür hüngür ağlamıştım.Ama ona güvenenleri üzmedi tekrardan Avrupanın en iyisi oldu.Teşekkürler Prenses.

Turnuvada bizim adımıza en iyi oyunculardan birisiydi. Bunu da hem Şampiyonluk yaşayarak hemde MVP olarak fazlasıyla haketti. Uzun süreli sakatlığından sonra onu yalnız bırakmayan takımı ve taraftarına en güzel armağanı verdi. Alvenida2da iken EL'de en iyi genç oyuncu ödülünü almıştı. Yine keza bizdeyken Avrupada en iyi kadın basketbolcu ödülünü kazanmıştı. Koleksiyonuna finaller Mvp'liğini de kattı. Başarıların devamını dileriz.

Burayı okuyormusun bilmiyorum ama şunu bil;

I LOVE YOU ALBA.

Ben Sancho MVP olur diye tahmin etmiştim ama yarı finaldeki 29 sayının etkisi daha ön plana çıkmış. MVP açıklanıp Alba ismi anons edildiğinde resmen kupayı kazanmamız kadar sevindim. Sakatlıktan sonra çok anlamlı oldu.