Bakalım seneye neler olacak?
Sarının yanına başka renk gelmesin de...
Böyle bir ihtimal mi var yoksa Nedim abi? Ben Alba'nın o tarafa geçeceğine pek inanmıyorum ama
Ben de inanmak istemiyorum ama sporda her şey mümkün. Neticesinde hepsi profesyonel sporcular. Seneye bir değişiklik olmaz da bütçe daha da kısılırsa bu durum en çok Alba ve Sancho'yu etkiler.
Bugün bir sitede Ekaterinburg'un Alba'ya transfer teklif etmek istediklerini, bunun için ön görüşme talep ettiklerini ama Alba'nın kabul etmediğini ve kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini, 2 yıl daha sözleşme imzalamak istediğini yazıyordu, umarım Alba takımda tutulur
3 Puan - Bütçe düştü yıldızlar gidiyor birde bu haber var ama gerçi böyle trasfer dedikoduları her başarıdan sonra çıkar ama bekleyip görelim sonucunu umarım yönetm buyuk bir hata yapıp bu takımı dağıtmaz
Bu yanlış anlaşılabilecek bir mesaj olmuş. Alba bu sene giderse, sakatlığında verilen desteğe ihanet etmiş gibi olacak anlamı çıkabiliyor cümleden.
Bence asıl soru "Alba gider mi?" değil, "Alba'ya yeni bir teklif yapılır mı, takımda tutulmak istenir mi?" olmalı. Çünkü bu sezon öncesi gönderilmek istendiğini ancak, Alba'nın kaldığını hepiniz biliyorsunuzdur. Yeter ki kulüp Alba'yı gerçekten tutmak istesin, Alba o zaman zaten bir yere gitmez. Ama seneye Alba'nın Galatasaray'ın kadrosunda olması bence ihtimal dahilinde bile değil. Ancak, şu tartışmaya açılmayacak kadar kesin ki, bu ayrılığın sorumlusu Alba değil, Galatasaray'dır.