Alba Torrens

Alba bugün yine müthiş oynadı ilk 15 dk 20 sayı atmıştı maçı da 29 sayıyla tamamladı. İyice ritmini buldu bu turnuvada nazarlar değmesin.

Alba, Eylülde İstanbul'da olacak.

Eurobasket'te oynayan yerli oyuncularımız 10-15 Ağustos gibi sezonu açacaklar diye biliyorum abi.

Hatta Kaptan izinli olduğu şu günlerde bile gelip çalışıyor sanırım. Alba neden Eylül'e kadar izinli?

Yabancı olması sebebiyle ise bence hiç mantıklı değil. Ama sözleşmesine bu konuda da madde koydular ise yapacak bir şey yok.

Elbette sözleşmesinde ne yazıyor bilmemiz mümkün değil. Bu nedenle yabancı olduğu için mi Eylül'de geliyor yoksa sözleşmesindeki bir maddeden dolayı mı? açıkçası bilmiyorum.

Ancak içiniz rahat etsin çünkü tatilin ardından özel antrenör eşliğinde Barcelona'da antrenmanlarına çoktan başladı bile. Oldukça sıkı çalışıyor.Kısa bir Mallorca, aile ziyaretinden sonra aramızda olacak.

bayanlarda Alba erkeklerde Domercant ne yazık ki bu oyuncular bize yar olmadı.Hep talihsizlikler oldu ağız tadıyla ikisinide izleyemedik

Alba ile galıba Ekrem Hoca'nın tarzı uyuşmuyor sanırım eğer sakatlanmadıysa Konak maçında nıye 4 periyot'ta oyuna gırmedı Ben Alba'dan bu sekılde verım alamayacağımızı düşünüyorum Alba sakat değilse gerekırse hıc çıkmadan oynamalı Yoksa ondan gir cıklarla verım beklersek daha cok beklerız.