Alba Torrens

Lütfen Furkan Arkadas bilir bilmez yorum yazmayin, her oyuncunun kötü günü olur, alba bu genc yasina ragmen cok büyük bir oyuncu bunu euroleague finalinde gösterdi. mesela Dianayi hatirlayin fbye geldiginde ilk macta 0/15 atmisti. ama bunlart cok büyük oyuncular, ve onlarinda kötü günleri ve özel problemeri olabilir.

Lütfen Furkan Arkadas bilir bilmez yorum yazmayin, her oyuncunun kötü günü olur, alba bu genc yasina ragmen cok büyük bir oyuncu bunu euroleague finalinde gösterdi. mesela Dianayi hatirlayin fbye geldiginde ilk macta 0/15 atmisti. ama bunlart cok büyük oyuncular, ve onlarinda kötü günleri ve özel problemeri olabilir.

Adnan sakin ol, şaka yaptım yanlış anladın heralde :).
Biliyorum elbet Alba'nın nasıl bir oyuncu olduğunu. Zaten herkes görecek bu sene Alba'nın kim olduğunu ;).

Takımı ile ülkeyi denk tutmaz heralde ama yine de takımı için oturup göz yaşı döken oyuncular her zaman ayrılacalıklıdır gözümüzde.

Hırvatistan Alba'nın penetre etmesindense şutunu riske etmeyi tercih ett ve oynadığı kumarı Alba çok kötü bir gününde olduğu için kazandı. Alba dışarda topu aldığında hemen hemen 2 adım geriden savundular ama buna rağmen şutları sokamadı. Hatta birçok defa da tereddüt etti doğal olarak sokamadıkça. Alba şutu çok çok iyi olan bir oyuncu değil zaten ama dünkü gibi bir oyunu senede bir oynar en fazla.

Ilk defa Alba'yi izledim onda da çok etkisiz oynadi. Ben izledim ya.. Neyse.
Umarim formamiz altinda çok basarili bir sezon geçirirsin.

Alba kotu oynamıs olabılır bız onun teshısını lıgde verecegız :)

Adi basketbolla ilgili olan ama basketbolun "b" 'sinden anlamayan bir site anlaşılan. Bu kız Euroleague dahil oynadığı bütün turnuvalarda MVP oldu, hatta en son Türkiye'de Zafer kupasında bile MVP oldu. Bari orda takip etseydiniz yahu :)

Basketfaul.com sayfasına Alba ile ilgili yaptıkları yoruma gönderdiğim cevap yazısı:

"Öylesine ilginç bir toplumuz ki bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olur, herşeyin en iyisini biz biliriz. Eleştirilerimiz acımasız, sevinçlerimiz ölçüsüz olur. Severken boğar, vur deyince öldürürüz.
Bunları neden mi yazıyorum? "Galatasaray'ın Torrens'le işi zor" başlıklı yazının sonundaki basketfaul notunu kaleme alan arkadaşa sormayı çok isterim: Acaba bu oyuncuyu ne kadar tanıyor? Onun kaç maçını izlemiş? psikoloji konusunda ne gibi bir yetkinliğe sahip? mentörlük ya da sporculuk deneyimi var mı? O maçta koçunun ondan ne yapmasını istediğini biliyor muydu? acaba zorladı dediği atışları neden yaptı? Dedim ya herkes en iyisini bilir. Ama objektif olmak, böyle bir sayfada yazarken ifadelere ve yorumlara daha özenli yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. Yoksa fikirler ve eleştiriler rayından çıkar amigoluğa dönüşür. Bu da sadece gereksiz bir bilgi kirliliğine neden olur. Tıpkı o yazıdaki anlamsız, yersiz ve gerçeği yansıtmayan ifadelerde olduğu gibi."

Basketfaul Albanin Ispanyanin en onemli silahi oldugunun farkinda bile degildir.Bizde alacagi rol ise tamamen farkli olacak.Diananin bulundugu yerde boyle bir rol ustlenmesine gerek kalmayacak.Diana ve Princedir bizim sutorlerimiz biz Albadan penetrelerini ve savunmasini bekliyoruz bunlarida fazlasiyla yapacagina eminim.