[MEDIA=youtube]nhi1oVvmw8I[/MEDIA]

Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

aslında kapalı tribünden bilet alanlara basketbol kombinesi almak zorunlu olucak :p
Basketbol kombinesi 200 liraysa 1500 liralık kombine 1700'den satılıp 200 lira basketbol şubesine gitmeli

Kaan Çağdur' Alıntı:
aslında kapalı tribünden bilet alanlara basketbol kombinesi almak zorunlu olucak :p
Basketbol kombinesi 200 liraysa 1500 liralık kombine 1700'den satılıp 200 lira basketbol şubesine gitmeli

Bu olayı kesinlikle istemiyorum. Basketbol seyircisine , futbolun yan sanayii gibi bakmamak lazım. kaldı ki kapalı dan kombine alan adama verilen o basket kombinesini, sittin sene kullanmayacaktır. Basket maçına gelmeyeceği belli olan birine beleş de versen kombineyi yazık...

İki yagmur yagıyor,İnşaat'a ara veriliyor..Bu stad'ın 11 ay sonra bitmesi gerekiyor,verilen sözler böyle..Ben kendimi 2011'göre hazırlıyorum,29 ekim sözüne tokum acıkcası..Bence sizlerde beklenti içine girmeyin..

stadın belli bir miktarı bitmeden, alisamiyeni yıkamayacağı için, yüklenici firma işi hızlandırmak isteyecektir. Çünkü para kazanacağı yer alisamiyen arazisi.. Eğer ekime kadar bitecek gibi olmazsa, alisamiyen bir sezon daha açık kalır ki, bu en çok yüklenici firmayı vurur.. Bu yüzden ben düşündüğümüzden çabuk bitebileceğini düşünüyorum.

Stadın söylenilen zamanda biteceğini düşünüyorum yüklenici firma çok ciddi bir firma çünkü. Böyle büyük bir projede prestij kaybı yaşamak istemeyeceklerdir.

Yalnız salon bildiğim kadarıyla projede yok. Kesin bilgisi olan var mı salon konusunda?

Saygılar.

Metin Karadeniz' Alıntı:
Stadın söylenilen zamanda biteceğini düşünüyorum yüklenici firma çok ciddi bir firma çünkü. Böyle büyük bir projede prestij kaybı yaşamak istemeyeceklerdir.

Yalnız salon bildiğim kadarıyla projede yok. Kesin bilgisi olan var mı salon konusunda?

Saygılar.

salon ne projede var ne de planlarda...sadece bir söylenti.sadece adnan başkan söyledi ama eminim ki o bile unutmuştur.zaten unutmasa bile 3 yıl sonra anca.

İnşaat hızla yükseliyor. 2016 adaylığımız için gösterilmiş ve eğer adaylığımız kabul edilirse final Aslantepede oynanacak. Heyecanlanıyor insan.

Saygılar.

Metin Karadeniz' Alıntı:
İnşaat hızla yükseliyor. 2016 adaylığımız için gösterilmiş ve eğer adaylığımız kabul edilirse final Aslantepede oynanacak. Heyecanlanıyor insan.

Saygılar.

Fıfa ve Uefa' nın düzenlediği organizasyonlarda,Aslantepe'de final maçlarının oynanamıyacağı söylenmişti.Aslantepede oynanmıcaksa nerde oynatacaklar acaba....

benim bildiğimde finalin aslanmtepe de oynanması isteniyor. olimpiyat stadı açılış için iyi bir stat olabilir belki ama futbol anlamında kapanış için uygun bir stat değil.

Görüş içinde; en azından aslantepe de 10 bin kişi göremeyecek. olimpiyatta 80 bin kişi göremiyor maçı.. :)

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
finalin Aslantepe ye verileceğini zannetmiyorum zira 10.000 kişi nin görüş zaafiyeti olduğunu söylediler....
10 bin kişinin nasıl görüş aafiyeti olacak anlamıyorum. eğer nou campta görüş zaafiyeti yoksa aslantepede hiç olmaz. insan nou camp ın en üst katında zemini bile göremez :D

Şükrü Saracoğlu finaller için listede gösterilmemiş ve Aziz kudurmuş. Eh inşaat bitmeden hedefine ulaşmış stad diye buna derim :)