Re: Aslantepe
stad inşaatı çok hızlı ilerliyor galiba 1-1,5 ay öncesine göre değişim büyük.
stad inşaatı çok hızlı ilerliyor galiba 1-1,5 ay öncesine göre değişim büyük.
Açılış maçını sabırsızlıkla bekliyorum.Mustafa Yanar' Alıntı:http://www.aslantepe.biz/kamera/
Tribünler sahaya bir hayli yakın olacak gibi
Sühan Cem' Alıntı:güzel çalışma. 14 bin kişilik salon inşallah yapılır
Kaan Çağdur' Alıntı:aslında kapalı tribünden bilet alanlara basketbol kombinesi almak zorunlu olucak
Basketbol kombinesi 200 liraysa 1500 liralık kombine 1700'den satılıp 200 lira basketbol şubesine gitmeli
Metin Karadeniz' Alıntı:Stadın söylenilen zamanda biteceğini düşünüyorum yüklenici firma çok ciddi bir firma çünkü. Böyle büyük bir projede prestij kaybı yaşamak istemeyeceklerdir.
Yalnız salon bildiğim kadarıyla projede yok. Kesin bilgisi olan var mı salon konusunda?
Saygılar.
Metin Karadeniz' Alıntı:İnşaat hızla yükseliyor. 2016 adaylığımız için gösterilmiş ve eğer adaylığımız kabul edilirse final Aslantepede oynanacak. Heyecanlanıyor insan.
Saygılar.
10 bin kişinin nasıl görüş aafiyeti olacak anlamıyorum. eğer nou campta görüş zaafiyeti yoksa aslantepede hiç olmaz. insan nou camp ın en üst katında zemini bile göremezKamil Sarper Özsefer' Alıntı:finalin Aslantepe ye verileceğini zannetmiyorum zira 10.000 kişi nin görüş zaafiyeti olduğunu söylediler....