Re: Aslantepe
O sahayı görememe olayı tamamen hikaye ve palavradır. Böyle birşey mümkün olabilir mi?
O sahayı görememe olayı tamamen hikaye ve palavradır. Böyle birşey mümkün olabilir mi?
Sahanın tümüne hakim olamama kastediliyor ve mümkün. Finalin oynanacağı stad 60.000'den fazla olmalıymış. Bu nedenle Olimpiyat'ta oynanacakmış.Uğur YILMAZ' Alıntı:O sahayı görememe olayı tamamen hikaye ve palavradır. Böyle birşey mümkün olabilir mi?
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Ben de Uğur'a katılıyorum,açıkçası bana da pek mümkün gelmiyor sahanın tümüne hakim olamamak. O kadar mimar, mühendis çalıştı, projede Galatasaray kulübünden insanlar vardı bana pek mantıklı gelmiyor. Çatı olsun başka şeyler olsun proje de bize çeşitli zararlar verildi ama bu denli mimari ve inşaat hatası olabileceğine pek ihtimal vermiyorum ben. Stad bitsin gittiğimizde görürüz seyir olarak nasıl olacağını.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Ben de Uğur'a katılıyorum,açıkçası bana da pek mümkün gelmiyor sahanın tümüne hakim olamamak. O kadar mimar, mühendis çalıştı, projede Galatasaray kulübünden insanlar vardı bana pek mantıklı gelmiyor. Çatı olsun başka şeyler olsun proje de bize çeşitli zararlar verildi ama bu denli mimari ve inşaat hatası olabileceğine pek ihtimal vermiyorum ben. Stad bitsin gittiğimizde görürüz seyir olarak nasıl olacağını.
Deniz Yasan' Alıntı:Fenere peşkeş çekilen araziyle ilgili medyada tek bir laf yok.Bizimle ilgili her gün onlarca yazılar yazılırken bunu görmezden gelmeleri şaşırtmadı.Asıl önemli konu budur bana göre.
Eren Bekdemir' Alıntı:[quote="Deniz Yasan":cu1e7lu8]Fenere peşkeş çekilen araziyle ilgili medyada tek bir laf yok.Bizimle ilgili her gün onlarca yazılar yazılırken bunu görmezden gelmeleri şaşırtmadı.Asıl önemli konu budur bana göre.
şuanda o durum söz konusu değil .Gazanfer Tosun' Alıntı:"Aslantepe'ye Salon" konusunda durum ne arkadaşlar?Bilgisi olan var mı?
şuanda o durum söz konusu değil .[/quote:3qpw726p]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":3qpw726p]"Aslantepe'ye Salon" konusunda durum ne arkadaşlar?Bilgisi olan var mı?