Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

Salon işi kesin olarak stad teslimi ve Sportif Aş-Futbol Aş birleşmesi yapıldıktan sonra somut adımlarla faliyete geçecek.
Ama salonla ilgili proje araştırmaları yapılıyormuş.
 
Re: Aslantepe

Aslantepe de tribünlerin bir kısmının GS bandosuna ayrılmasını o bandonunda maç boyunca sürekli çalmasını arzu ediyorum.Gözümde canlandıkça heyecanlanıyorum.İnş olur.
 
Re: Aslantepe

Derginin bu ay ki sayısında fotoğraflarda var.

Sanki tribünler biraz yatık gibi geldi bana.
 
Re: Aslantepe

İnşallah stadın üstü açılır kapanır olur verilen tarihe kadar.
 
Re: Aslantepe

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":2xdkesn2]İnşallah stadın üstü açılır kapanır olur verilen tarihe kadar.
stadın üstü en erken seneye şubatta kapanacakmış sanırım..[/quote:2xdkesn2]

Seneye yazın tamamen kapanacak diye okudum ben..
 
Re: Aslantepe

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":3veefzh4]İnşallah stadın üstü açılır kapanır olur verilen tarihe kadar.
stadın üstü en erken seneye şubatta kapanacakmış sanırım..[/quote:3veefzh4]
İnşallah bu süreye kadar zor maçlarda müthiş atmosfer oluşturabiliriz. Zira stadın üstü kapandığında stadın içi ses bombasına dönüşecek.

Ayrıca kuşkulandığım bir konu var. Stadın açılışı 29.10.2010; gelecek sene şampiyonlar ligine kalırsak biz bu stad da nasıl oynayacaz? Umarım Olimpiyat stadında oynamayız maçlarımızı.
 
Re: Aslantepe

Emin statın tüm işleri bitmeden biz stadımıza geceriz diye düşünüyorum eylül ayı gibi.. Hatırlarsanız FB de stadı yapılırken bizimle olan maçlaırnda stadı inşa halinde olmasına rağmen o trbünlere seyirci aldı.. Ama ağustos ayındaki maçalrımızı kesin olimpiyatta oynayacağız. Çünkü kesinlikle, Alisamiyenin kapasitesinden daha fazla kombine satılacak ve zaten samiyen mayısa da yıkılacak..
statın üstünün kapanma olayına gelirsek de maçlar oynanırken kapatılmasına kolay kolay izin vermeyecektir federasyon, extreme durumlar hariç..
 
Re: Aslantepe

Baya iyi gidiyor şimdiliki hatta kar yağışı bile çok ciddi aksaklık yaratmadı stad inşaatında.Şu anda locaların olduğu bölümü yapıyorlarve bitmek üzere o bölümde ondan sonra 2. kat trübünlere geçecekler.

Çelik çatı yapımıda fabrikada devam ediyormuş.
 

Üst