Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

Koltuklar kipkirmizi olacak degil mi?
 
Re: Aslantepe

Tesekkürler.

Sabrisizlikla bekliyorum su resimdeki görüntüye kipkirmizi koltuklarimizin da eklenmesini : )
 
Re: Aslantepe

Hö? Mercan mı bu ne alternatif renk aşkı yahu ben kırmızı diye biliyordum ne ara değişti arkadaş oldu olacak sirk yapın orayı tam olsun. Ateş istiyoruz cehennem istiyoruz çiftlik değil.
 
Re: Aslantepe

Demekki forumda ki kimse stadımızın inşaatı ile ilgili açılan forumları takip etmiyor. Numune olarak gelen koltuklar pembe tonunda koltuklar. Şu an o koltukların boyanacağı yönünde bir söylenti var. Ama şu an takılan koltuklar pembe tonunda. Bilmeyen arkadaşlara söyleyim ben.

Resim görmek isteyen arkadaşlar aşağıda ki linkten de görebilir

http://www.aslantepe.biz/aslantepe/asla ... ayni/5152/
 
Re: Aslantepe

Şamil bey yapmayın nesi kırmızı bunun. İsterseniz forum da ki yorumları da okuyun. Gözleri ile görenler bile kırmızı olmadığını söyluyor. Fakat şu bilgiyi de veriyorum takılacak koltuklar daha koyu kırmızıya boyanıp gelecekmiş. En azından içerden alınan bilgi o yönde.
 
Re: Aslantepe

Ben son yorumumu yapıp kendimce kapatıyorum bu mevzuyu. Resmi sitede yayınlanan resimlerde fotoğraf makınasının resimleri biraz daha koyu çıkarttığı söylendi. Buna da ters bir yorum diyebilirsiniz fakat iki tane forum sitesinde de bu konu günlerce tartışıldı. Ben sadece orada ki bilgiyi buraya aktardım. Teşekkürler.
 
Re: Aslantepe

o koltuk renklerinin açık bulunduğu ve başka bir ton geleceği konusunda bilgiler var forumlarda. İnşallah olabildiğince koyu bir kırmızı olur. Ama pembemsi bir kırmızı olmasın bari bu işi doğru düzgün yapsınlar
 
Re: Aslantepe

Şu konulan fotoğraftan rengi bildiğin kırmızı,yok bildiğin pembe demek kolay değil...Çünkü çok yanıltıcı olabiliyor fotoğraflar...
 
Re: Aslantepe

Resim ölcü olmaz tabiki, ama su resimdeki kirmizi normal kirmizi olsa da beni tatmin etmedi. Daha koyu olmasi lazim, cehennemi andirmasi lazim biraz.
 
Re: Aslantepe

Cem gerçekten ben kırmızı görüyorum öyle karşı gelmek için söylemedim. Bi daha bi daha bakıyorum gene kırmızı. Sanırım benim renk algımda sorun var.
 
Re: Aslantepe

Şamil abi Cem bey doğru söylüyor inşaatla ilgili iki forum olan aslantepe ve gsfans forumlarını 3 senedir takip ederim numune olarak takılan koltuklar beğenilmedi resimlerde yanıltıcı görünüyor.Emirates kırmızısıyla alakası yok ki klupte hemen değişiklik istedi yoksa şimdiye kadar bitmişti koltuk takımı.
 

Üst