• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

son resimlere bakıyorum , bir tane mi Galatasaray'a özgü birşey olmaz bu statta ? koridorlar , sahaya çıkış koridoru en ufak birşey yok.. lütfetmişler koltuklar kırmızı olmuş iyi o da olimpiyat gibi gri olmamış.. milli takımı düşünerek kırmızı yaptılar heralde.. misafir sanatçı gibiyiz stad üstünde resmen..

Her yerde Kulüp stadı teslim alsın gerekli düzenlemeleri yapacak deniyor ama ben pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

bende aynen..

Allah rahmet eylesin, sabır diliyorum ailesine.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.....

ayrıntı varmı arkadaşlar....

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.....

ayrıntı varmı arkadaşlar....

Önceki sayfada link vermiştim, oradan bakabilirsiniz.

Daha öncede 2 işçimiz vefat etmişti sanırım.
Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet etsin.

Enes Kömürcü' Alıntı:
http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=148640&cid=735

Yine 1 işçi hayatını kaybetmiş.Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin. :(

Toprakları bol olsun. Yakınalrına da baş sağlığı ve sabır diliyorum.

Allah rahmet eylesin.

Bu stadın inşaatında yaşanan ölümler benim canımı çok sıkıyor.

Açılış için Anadolu Ateşi gelemez miydi? O zaman yıllarca unutulmayacak bir açılış olmaz mıydı?

Daha önce samiyene gelmişlerdi. Anadolu Ateşimiydi diğer grupmuydu bilmiyorum ama.

bir arkadaşım öğrenci belgesini götürüp 450 milyona kombine aldığını söledi çok şaşırdım. bu kadar düşük fiyat oluyormu 1.5 yıllık için? ben biriktirdim o kadar haftaya veda maçında geldiğimde kombine almak istiyorum inşallah başarırım peki bu öğrenci belgesi kısmı doğrumu?

Bekir Sayım' Alıntı:
bir arkadaşım öğrenci belgesini götürüp 450 milyona kombine aldığını söledi çok şaşırdım. bu kadar düşük fiyat oluyormu 1.5 yıllık için? ben biriktirdim o kadar haftaya veda maçında geldiğimde kombine almak istiyorum inşallah başarırım peki bu öğrenci belgesi kısmı doğrumu?

Pegasus tribünü sanırım o fiyata öğrenciler için :)

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Bekir Sayım":3olx9uub]bir arkadaşım öğrenci belgesini götürüp 450 milyona kombine aldığını söledi çok şaşırdım. bu kadar düşük fiyat oluyormu 1.5 yıllık için? ben biriktirdim o kadar haftaya veda maçında geldiğimde kombine almak istiyorum inşallah başarırım peki bu öğrenci belgesi kısmı doğrumu?

Pegasus tribünü sanırım o fiyata öğrenciler için :)[/quote:3olx9uub]
PEGASUS 4.KAT.
Sanırım bitti..

Kale arkalarının üst katları 475 civarı idi ama iki kale arkasında da şu an için kombine kartlar tükendi.

Bir ihtimal tribünlerin birleştiği kısımları ( daha önceden günlük biletli izleyici için ayrılan bölüm ) satışa sunacaklar alacak arkadaşlar takipte olsun.

Geri