Re: Aslantepe
bilet fiyatları nasıl olacak acaba ? bilgi var mı ?
bilet fiyatları nasıl olacak acaba ? bilgi var mı ?
Serkan Angün' Alıntı:Varyap başkanı Süleyman Varlıbaş telegol programında 10 Aralık ta stadı Galatasaray a devredicez diye açıklamada bulunmuştu. 3 gün sonra stad devredilecekmi bilgisi olan varmı?
o zaman yol yapılana kadar arabayla gitmemek lazım metro ne alemde peki? bir bilginiz var mı?Sühan Cem' Alıntı:Olimpiyat çilesi bizi vurmaz. Maça araba ile gelmekte ısrar edenlere vurur. Biz ne olrusa olsun aslanlı yoldan yürüyüp metro ile dağılabileceğiz. Araba ile gelenelr Cendere yolu yapılana kadar en az 6 ay telef olur.
Sarıya boyanacak diye bir duyum aldım.Salih Coskun' Alıntı:Su demir korkuluklarin koltuklarla ayni renk tonunda kirmiziya boyanmasi mümkün degil mi? Görünüm acisindan.
O isin mantikli olani, bizimkilerde mantik ne ararBekir Gulkan' Alıntı:Demirler boyanmaz bence...Yoksa takılmadan önce boyanırdı...
Gerçekten çok haklısın biraz evvel spor haberlerini dinlerken Gsgm müdürünün yıkama yağlama seanslarını seyrettim,bu ahpap çavuş ilişkisi olduğu sürece spor dallarında ülke genelinde bir arpa boyu yol alamayız.Barış Şişman' Alıntı:GSGM müdürü de amma yalakaymış yahu! Stadın hayalini kuran güya başbakanmış.. Tamam o olmasaydı zor tamamlanırdı ama bu kadar insanı yok sayıpta başbakana yalakalık yapmak için "bu stadın hayalini kuran da, bunu yapan da başbakan'dır" demek tek anlamıyla "yalakalıktır." Yazıktır yahu, rahmetli Özhan Canaydın hayatını koydu oraya, keza diğerleri de..
Sabah o herifi dinlerken bir anda kanalı değiştirdim. Yani nedir bu yalakalık, nedir bu hadsizlik! Başbakan, burayı ta belediye başkanı olduğu seneden beri düşünürmüş.. Diyecek çok sözüm var ama susayım en iyisi, yoksa Allah ne verdiyse giydireceğim bu yalaka herife!
Onur Yavuz' Alıntı:Stadın açılış tarihini özel olarak istesem mümkün olmazdı herhalde.
Bu kulüpten şimdiye kadar hiç doğum günü hediyesi almadım, çünkü o dönem hep hazırlık dönemiydi. Neyse ki kulüp bana yaptığı ayıbın farkına varmış ve 10 yılı aşkın süredir beklediğimiz yeni stadımızı doğum günümde açma kararı almış.
Büyük Başkan...