Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

Can Altay' Alıntı:
Arkadaşlar boş verin, alınan-gücenen herkes terk edebilir. Şu an stad gerçek sahipleriyle birlikte ;)

Bu arada Eski Açık sarı dedi :)

Koskoca Dünya Basketbol şampiyonasının finalinde başbakan ve cumhurbaşkanı protesto edildi, bu kadar konuşulmadı. Bence de boşverin, siyasetçiler alışkındırlar bunlara.
 
Re: Aslantepe

bitti..malesefki acılış macı fiyaskodan oteye geçmedi...durumlar cok kötü..oyun desen malesef oyun diye birşeyden bahsedemicez..başkan stadı terkedeceğine birşeyler yap.bırak stad terketmeleri...transfer yap transfer..
 
Re: Aslantepe

taraftar süperdi; beklentimin çok üstündeydi herşey.

Takımda idare ederdi; yüzde yüz kaçan goller fenaydı her iki takım adına.

Yaşananların asıl sorumlusu toki başkanıdır...Adnan Polat'ın başkanlığı bu gece bitmiştir :) hayırlı olsun :)
 
Re: Aslantepe

az once bir yerdeki yazi cok dikkatimi cekti..real madridin 2 snyede rakip kaleye indigi bir duzende sen topu ayaginda 5 dk tutup 10dkda yari sahanda top cevirirsen hicbisey yapamazsin..ama yapacakta bisey yok..ayhan var orada
 
Re: Aslantepe

Arkadaşlar,

Hazır maç bittiğine göre şunları belirtelim. Devletin temsilcisi Toki başkanının Türkçe olduğunu düşündüğüm ve bir stad açılışında değil bir kahve açılışında bile kullanılmayacak kelimeler kullandığı konuşmasından sonra, devletin genel olarak bize bakış açısının ne olduğunu görmüşsünüzdür. O yüzden ben çok takılmıyorum, başbakan izin vermiştir eyvallah ama alkışlayacak, tezahurat yapacak bir durum yok. Başbakan istese bu stad bir sene önce de biterdi, ama bitmedi. O yüzden bu kadar da abartmaya gerek yok. Bu işte devletin de çıkarı var, bizim de. O yüzden duygu sömürüsüne gerek yok.

Kurtuluş Bey'in dediği gibi Dünya Şampiyonası'nda da ıslıklandılar, ama hiç bugünkü kadar manşetlere taşınmadı.

Adnan Polat stadı terk ederek ne yapmaya çalışıyor onu da bilmiyorum. Bu kulübün başkanıysan, böyle önemli bir günde maç bitmeden kesinlikle staddan ayrılmazsın.

Bu kulübün ve bu stadın gerçek sahibi Galatasaray taraftarıdır. Bugünkü tepki de sonuna kadar haklı bir tepkidir. Dikkat ettiyseniz stadın belirli bir kesiminin veya bir grubun değil, tüm stadın tepkisidir. Ben gurur duydum, aklı selim her Galatasaraylı'nın da aynı şekilde hissedeceğini düşünüyorum.

Bugün bir stad açılmıştır, bunu başka amaçlar doğrultusunda kullanmaya çalışanlara da gerekli tepki gösterilmiştir. Bu kadar basit.

Yeni stadımız harika, akustik süper, taraftar alıştıkça ve eksikleri giderildikçe her geçen gün daha da iyi olacaktır. Hayırlı olsun!
 
Re: Aslantepe

spiker suarezin şansiz oldugunu klasina yakişmadigin söledi.spiker ilker yasin fb li.yenilmemizi istedi sanirim.kacirdigi gollerin klasina yakişmadigini anlatdi durdu.spiker bile fbliydi aciliş maçinda
 
Re: Aslantepe

Başbakan yarın gider
Toki diye birşey bile kalmaz belki yarın
Yarın Polat da gidebilir
Hepsi geçici şeylerdir. !0 yıl sonra başbakan ve toki başkanı görevde olamyabilir hatta içerde bile olabilir ya da mezarda. Hepsi olabilecek şeyler. Ama taraftar bitmez arkadaşlar. Ben gitmezsem Onur Yavuz gider maça ya da Yiğit Çelebi gider 50 yıl sonra benim çocuğum gider , Sühan Cem'in kuzeni gider ama o stat yine taraftarını barındırır. Çok takılmayın protokole. Artisliklerini yesinler. Neymiş ''başbaka talimatıyla oldu'' :) Demek ki ülke padişahlıkla yönetiliyor. Benim bildiğim başbakan emir vermekten değil işleyişin sağlıklı devamından sorumludur. Sanırsınız Sultan Süleyman'dan bahsediyoruz Sefertepe stadına gelen. İnşallah bugün bu stadı terkeden kimse bir daha gelemez stada bürokratlar ve kulüp başkanı olanlardan.
 
Re: Aslantepe

Zaten bu başbakanın yediği birinci protesto değil Galatasaray taraftarından,daha öncede bir Avrupa maçında stada geldiği anons edildiğinde yine yuhalanmıştı.Şimdi kameralardan tespit etmeye kalkmasınlar yuhalayanları :)
 
Re: Aslantepe

Verilen tepki oldukça yerindeydi,daha Türkçe'yi çözememiş bir kendini bilmez böyle bir açılışta nasıl konuşması gerektiğini bilmeli,bilmez isede bildirirler adama,orası şov yapacağı kendi tebasına ait bir yer değildir...

Ayrıyeten o tanıtım nedir yahu,TT arena açılışı değilde Akp kongeresini andırıyordu daha çok,çatık kara gözün,namustur her sözün türküsü eşliğinde başbakının foroğraflarından oluşan bir slayt yapmadıkları kalmıştı...Saygıdeğer başbakanımız sanırım ''Receeep Tayip Erdoğan'' diye stadın inlemesini bekliyordu,ayık olun,akıllı olun orası siyasi propaganda yapacağınız bir ortam değil,olmayacakta...Bunun saçmalık olduğunu söyleyenler sanırım propaganda yapılmasının normal olduğunu düşünüyorlardır...10 yıllık bir parti 600 yıllık bir ilim irfan yuvasının temsil edildiği,bu ülkede aydınlık yarınlar için her türlü mücadeleyi vermiş bir isimin altında bunu yapamaz,yapabileceğini söyleyenler kusura bakmasınlar ama ya bu ismin neyi ifade ettiğini öğrenecekler yada bu işten vazgeçecekler...

Başkanımıza gelince sayın başkan kim olduğunuzu unutabilirsiniz,keza unutmuşsunuzda ancak neyi temsil ettiğinizi unutmayın,bir sırtınıza alıp taşımadığınız kaldı sayın başbakanı,yanında gördüğümde tanımasam başbakanın koruma müdürü veya özel kalemidir diyecektim...Bu kadarı ayıp...

Son olarak maça değinelim,yazık hakikaten yazık,insanda ruh olur,utanma olur,o olur,bu olur ama görüyorumki bunların hiçbiri yok sizde...Balık baştanmı kokar,sizde haklısınız!
 
Re: Aslantepe

Şu toki başkanı ne kadar karaktersiz bir adammış.Sanki cebinden para verip yaptırmış stadı.Karşımda olsa yamulturdum şimdi.İşleri güçleri başbakanı yıkamak-yalamak.

Ali Sami Yenin üst kullanım hakkı bizdeydi.Yani biz istemesek ASY arazisi satılamazdı.416 trilyona satılmış arazi.Ee Türk Telekom Arena ya bu kadar paramı harcadı sanki devlet.Zaten inşaatın %24 ünü Eren Talu tamamlamıştı.Toki de geriye kalan %76 lık kısmı yaptı 250-300 trilyona yaptı.
 
Re: Aslantepe

TOKİ Başkanına tek diyeceğim şey; Allah belanı versin, karektersiz herif şov yapmaya gelmiş.

Ayrıca ıslıklanan herkes haketti böyle bir protestoyu, ıslıklayanın ve yuhalayanın hepsinin yüreğine sağlık. Herkese sağlam tepkiler verildi..

Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok, iyi değildik. Arena'ya ise diyecek söz yok, muhteşem bir şey olmuş.
 
Re: Aslantepe

Herşey tamam da İlker Yasin Fenerli değil beyler. Futbolu iyi bilmeyen bir doğrucu davuttur kendileri.
 

Üst