Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

Alperen Küçük' Alıntı:
O ıslıkladığınız adam(başbakanımız) olmasa bu stad zor olurdu, her şeyi bi kenara bırakıp adamın kıymetini bilin!

Şükrü Şaraçoğlu nasıl yapıldıysa Aslantepe'de öyle yapılırdı.

Kimse babasını hayrına yapmadı koskocaman MECİDİYEKÖY arsası verildi.Fazlasıyla karşılığı alındı.

Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı başka biri olsaydı yine yapılırdı inanılmaz ayrıcalık tanınarak veya çok büyük emekler verilen bir şey yok ortada büyütmeye gerek yok gerekilen tepki verilmiştir.

[youtube:3vzqrc8l]http://www.youtube.com/watch?v=sAwjBlhSzqM[/youtube:3vzqrc8l]
[youtube:3vzqrc8l]http://www.youtube.com/watch?v=srwiWQEQTRU[/youtube:3vzqrc8l]
 
Re: Aslantepe

Özhan Başkan hayatı pahasına bırakmadı bu işin peşini ve hayatını kaybetti.Onun bu stadın 1 numaralı sahibi olduğunu unutmayın !
 
Re: Aslantepe

Şimdi önümüze çıkan engelleri biliyorsunuz.Başbakan bu engelleri kaldırmıştır ve yapması gerekeni yapmıştır.Bu kısımı geçelim.

Anlaşılamayan nokta evinize gelen misafire kim böyle davranır ? Amaç ne ? Bu protestonun hiçbir savunması olamaz.
 
Re: Aslantepe

R.t.e bu stad için ekstra ne yapmıştır çok merak ediyorum.Bugün başımızda ''x'' kişi başbakan olsaydı yine stad yapılırdı merak etmeyin.Çok büyük bir iş yapmış gibi propagandalara hiç gerek yoktu.Hemde Galatasaray'ı aşağılayacak şekilde..Olay bu kadar basit.
 
Re: Aslantepe

Kerem,

Bunları konuşmayalım artık istiyorum ama bunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Açılışın başını seyretmedim ama ekranda yansıtılan videolardan dolayı (videoların propoganda niteliği taşıdığı söyleniyor) taraftarın kızdırıldığı ve anons yapıldığı sırada da o yüzden ıslıklandığı belirtiliyor. Eğer doğruysa Adnan Polat'ın bunda payı büyük tabii ki.

Ben o kısmı izleyemedim, ama şu kadarını göstersem yeterli olur sanırım...

TOKİ Başkanı'nın konuşması:

http://www.youtube.com/watch?v=srwiWQEQTRU

Spiker bile konuşmanın ortasında bölüyor.

Bu adam devletin bize bakış açısını açıkça ortaya koyuyor zaten. Daha da fazla bir şey söylemeye gerek yok. Tek ideoloji Galatasaraylılık ise o tepkiler fazlasıyla haklıdır, çünkü devlet bize "kirasını ödemeyen kiracı" gözüyle bakmaktadır. Halbuki ASY arazisine neler neler yapılacak, Seyrantepe canlanacak, İstanbul bir afet merkezi kazanacak, belki 2016'yı alacağız bunları konuşan kimse yok.

Bu stad yeni bir vizyondur, yatırımdır, Türkiye'nin kalkınmasında bir adımdır. Tabii ki Başbakan kolaylık sağlamalıdır, onun işi budur. Ülkenin çıkarına olan her yatırımın gerçekleşmesini sağlamaktır. Sağlamıyorsa zaten sorun vardır.

O yüzden diyorum ki, bütün bunlar çok büyütülmektedir. Gerek yok. Biz keyfimize bakalım.
 
Re: Aslantepe

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Şimdi önümüze çıkan engelleri biliyorsunuz.Başbakan bu engelleri kaldırmıştır ve yapması gerekeni yapmıştır.Bu kısımı geçelim.

Anlaşılamayan nokta evinize gelen misafire kim böyle davranır ? Amaç ne ? Bu protestonun hiçbir savunması olamaz.
Misafirde misafirliğini bilecek diye bir laf vardır,Toki başkanının kafası güzelmiş herhalde böyle birgünde anca böyle saçma konuşulabilirdi.
 
Re: Aslantepe

Bende ıslığın amacını anlayamadım.. Yani tamam Akp yönetimini sevmeyebilirsin ona oyda vermeyebilirsin ama RTE orda Akp başkanı olarak değil Başbakan olarak geldi ve yapımında emeği olan bir yere geldi.. Ayıp ettik..
 
Re: Aslantepe

Böyle birgün nasıl berbat edilir, işte böyle.

Ben de Kerem Abi gibi, TOKİ Başkanı'nın densiz konuşmasından sonraki ıslıklamalardan çok, daha hiçbir konuşma yapılmamışken, '' Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan stada geldi'' ile başlayan sözlerden sonra ıslıklamaya takıldım. İnsanları, tavırlarını, ideolojilerini beğenmeyebiliriz ama bu bir açılışa gelmiş olan, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını ıslıklamayı gerektirmez. Böyle abuk hareketlerin yeri bu stad olmamalı, nasıl siyasi propagandanın yerinin bu stad olmadığı ve bu stadın üzerinden güç gösterileri yapılamayacağı gibi. Ne Sami Yen'e adam gibi veda edebildik, ne de TT Arena'ya adam gibi girebildik.

Ne Başbakana yalakalık yapmaya, siyasi propagandasını yapmaya gerek var, ne de bu ülkenin Başbakanını davet ettiğimiz bir stad açılışında ortada birşey yokken ıslıklamaya gerek var. Bu konuyu kendi siyasi görüşlerimiz üzerinden değerlendirip, Başbakan'a yapılan protestoyu haklı göstermeye çalışmak da ayrı bir dava...
 
Re: Aslantepe

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Muhammet Çelebi":3ntv4k41]Şimdi önümüze çıkan engelleri biliyorsunuz.Başbakan bu engelleri kaldırmıştır ve yapması gerekeni yapmıştır.Bu kısımı geçelim.

Anlaşılamayan nokta evinize gelen misafire kim böyle davranır ? Amaç ne ? Bu protestonun hiçbir savunması olamaz.
Misafirde misafirliğini bilecek diye bir laf vardır,Toki başkanının kafası güzelmiş herhalde böyle birgünde anca böyle saçma konuşulabilirdi.[/quote:3ntv4k41]

Toki başkanına yazıklar olsun.Kimse savunmuyor zaten onu.Kötü olan durum yanlış kişiye protesto veya yanlış zamanlama.
 
Re: Aslantepe

Bir kaç torba kömür değilde koskocaman Aslantepe'yi seçim malzemesi yapmak pek akıllıca değildi.

Ayrıca bu günden itibaren Adnan Polat BİTMİŞTİR!
 
Re: Aslantepe

Neyse uzatmayacağım ben kimilerine göre protesto yanlıştı,kimilerine göre haklıydı.

Bana göre haklıydı,herkes kendi adına protesto yapıyor,kalkıpta sende protesto edeceksin diye birini zorlamadıktan sonra sıkıntı yok,isteyen protesto eder,isteyen alkış tutar.
 
Re: Aslantepe

toplu küfür mü edildi,yabancı madde mi atıldıda taraftarları tespit edicen Adnan Polat.Doğrudüzgün işler yapan bir Galatasaray başkanı istiyorum artık.
 
Re: Aslantepe

veliyigit Veli Yigit
Maçsonunda sahaya doğu tribününden minderleri atan .......'lara yazıklar olsun

Bu minder nedir ? Koltuğun parçası mı ?

1295127752-1.jpg
 
Re: Aslantepe

Beyler biraz daha sakin en ufak bir şeyde cezaya tabiisiniz.İkili tartışmaya yol açıcı mesajlar yazmazsak daha iyi olur.Siyasete dökmeyelim işi artık.
 
Re: Aslantepe

Bu güzel günde kimseye ceza vermek istemiyorum ama zorlamayın beyler onun için yazdıklarınızı birkere daha okumak ve sakinleşmek için biraz ara..
 

Üst