Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

Deniz Baskın' Alıntı:
Herşey tamam da İlker Yasin Fenerli değil beyler. Futbolu iyi bilmeyen bir doğrucu davuttur kendileri.
Ha bir de bu herif var, maç anlatımının içine etti.

Bir de bir şey soracağım, stadda hâlâ gösteri falan var mı Gs Tv'yi izleyemiyorum da..?
 
Re: Aslantepe

doğrusunu söylemek gerekirse olanlara üzüldüm, o statta tek bir ideoloji olmalıydı o da GALATASARAYLILIK...


ama bir arkadaşın yaptığı güncel ve orijinal bu espriyi beğendim;

Ertuğrul Günay:Seyirciler futbolcuları ıslıkladı aslında.
Başbakan:Hayır beni.
 
Re: Aslantepe

Sen oraya çıkıp Akp propagandası yaparsan hakettiğin tepkiyi de görürsün.Başkan Adnan Polat'tan ise şu dk'dan itibaren utanıyorum !
 
Re: Aslantepe

Kerem Seçer' Alıntı:
Ortada hiçbir şey yokken sadece Recep Tayyip Erdoğan denildiği için ıslıklayanlara ve onları haklı bulanlara Galatasaraylılığı yakıştıramıyorum. İdeolojinizi yansıtmak zorunda mısınız buraya? Herkes sizin gibi düşünmüyor.

Onlar çok cılız tepkilerdi,olayın kopuşuda orası değildi,bahsettiğiniz o cılız tepkiyide herhangi bir sebeple burda haklı bulacak birisi yoktur sanırım,bahsettiğimiz şey siyasi propaganda yapılmaya çalışılması ve toki başkanın saçma sapan konuşmaları...Sİyasi propaganda yapılmasını eleştirirken herhangi bir siyasi propaganda yapılmıyordur sanırım...
Başka bir açıdan siyasi propaganda yapılıyor diye yazıları eleştirirken stadda yapılan siyasi propagandayı destekleyerek,bir nevi siyasi propaganda yapmış olmuyormusunuz?Ben yaptığınızı düşünmüyorumda hani eğer bu yönde bir suçlama varsa aynısını sizde yapmış oluyorsunuz...
 
Re: Aslantepe

Şu açılış daha iyi yönetilebilirdi. Bu stadda ciddi emekleri olan bir insan ıslıklatılacak hale getirilmeyebilirdi. Bu stadı yapmak sadece Adnan Polat'ın üstlendiği bir görev olsaydı 40 yıl daha Ali Sami Yen'de oynardık.
Ancak akustik muhteşem :)
 
Re: Aslantepe

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Muhammet Çelebi":re5k6mti]Bu protesto resmen rezillik.Benim gözümde tribündeki taraftarlar bitmiştir.Nerede ne yapacağını bilmiyor.
50 bin Galatasaray taraftarı nerede ne yapacağını bilmiyor mu ?[/quote:re5k6mti]

Veda gecesi protesto,açılış maçı protesto.Evet ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar.
 
Re: Aslantepe

Her yerde bu ıslıklama, protesto...
Yanlış-Doğru vs. vs.
Yeter artık...

Maça gelirsek ; Ne zaman ki Culio, Kazım çıkıp yerine Barış, Aydın ve Mustafa Sarp girdi o zaman ilgimi, alakamı tam olarak veremedim maça.

Bütün millet o kadar para basıp bu adamları seyretmek için gelmediler oraya. Karaborsa işine girip bilet alanlar şimdi pişmandır. Biz bıktık Aydın'ın 5 yıldır hala parlayacak olmasından. Barış ve Sarp'ın ileriye oynayacak olmasını beklemekten. Ne bekliyorsun bu adamlardan artık Hagi ?

Birşeylerin gözüne batması için illaki sakız mı çiğnemeleri gerek ! ?

Allah Kahretsin.

Böyle bir günde ite, köpeğe bizi rezil edenlerede selam olsun. Keşke birazda top rakipteyken yuhalayıp, ıslıklasaydınız.

Bıkmadınız mı bayık tezahüratlardan hala ?

Edit : Kusura bakma Özhan Başkan. . .
 
Re: Aslantepe

Abi herkes kendi adına ıslıklıyor; futbolcu ıslıklaması gibi.
Sen beğenir başkası beğenmez.
Ciddi şekilde kaç günden beri Galatasaray Yönetimi ; yalakalık yapıyordu sayın başbakana belliydi bi yerde patlak vereceği verdi de.
 
Re: Aslantepe

Kerem Seçer' Alıntı:
Kerem,

Ben daha TOKİ Başkanı ve propaganda dediğiniz seslendirmelerden öncesinden bahsediyorum. Daha ortada hiçbir şey yokken kim benim adıma Galatasaray taraftarı sıfatıyla birilerini ıslıklayabiliyor?

Bahsettiğiniz o cılız tepki bencede saçmaydı ve Galatasaray'lılık kimliğiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir tepkiydi bence...Gelen kişi herşeyden önce bir partinin temsilcisi değil,Türkiye Başbakan'ı idi...Ancak Toki başkanın konuşması esnasında başlayan tepkiler,haklı ve yerindeydi kanımca...Bende bunu belirtmek istedim...
 
Re: Aslantepe

Sahadaki en kötü görüntü yine yine yine Aydın !

Ondan daha kötüsü bu adama forma veren Hagi !!!

En kötüsü ise hoca değişikliği ile ortamı kurtarmaya çalışan YÖNETİM !!!

Aslında doksan dakikalık oyuna baktığında al birini vur ötekine ! yine futbolsuz geçen bir maç daha, bakalım nereye kadar......
 
Re: Aslantepe

Stad açılışına gelip parti propagandası yaparsan 3-5 çapulcuda ! tepkisini gösteririr ayrıca R.T.E stadı terketti diye bütün Türkiye'yi ayağa kaldıran ve yalakalığını yapanlara diyecek tek söz ''yazık''...

Böyle özel bir günü gölgeleyen ve amaçına ulaşıp bütün Türkiyenin gözü önünde mesajlarını iletenlere selam olsun


Herkes gider biz kalırız biz GALATASARAYLIYIZ
 
Re: Aslantepe

Kimse çıkıp demiyor bu stat rahmetli Özhan Canaydın olmasaydı zor olurdu diyede,Başbakan olmasaydı bu stat olmazmış,Başbakan olmasa dünyada olmazdı,bizde olmazdık ne mübarek adam bu ;)

Başbakan ülkede böyle güzel bir stat yapılıyor tabiki kolaylık sağlayacak,kalkıp birde stadın yapılmasında zorluk mu çıkaracaktı.

Böyle bir günün sonunda rahmetli Özhan Canaydın'a defalarca teşekkür ediyorum,kendine pay çıkarmaya çalışan diğer şahıslara Galatasaray taraftarı gereken cevabı bugün vermiştir,ıslıklayan ağızlarınıza sağlık.
 

Üst