Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

Öncelikle stadddan eve yürüyerek gelmek güzel şey biraz zaman alsada, zira metro gelişde sorunsuz olsada gidişte resmen çileydi metroya atamayınca kendimi yürüdüm bende canına yanayım. Akustik şu bu bilmiyorum, hayal gibiydi çok şaşkındık. Maç başalyıncada fazla bağıramadık zira herkes çok yorgundu, 3 4 saat ayakta kalıp sonrada bağıramıyor insan, ama genede fena değildi.

Her ne sebeple olursa olsun stadınızda misafir olan bir devlet büyüğünü en azında makamına saygı olaraktan ıslıklamasak iyiydi, Tayyip ıslıklanınca da TOKİ başkanı minicik beyni ile Galatasaray taraftarına ayar vermeye kalktı bırakın ıslıklamayı indirip dövseler yeriydi. Bakın Tayyip Erdoğan'ı demiyorum ama Başbakanı ıslıklamak evimizde yapmak bunu yakışmadı bence. Keşke olmasaydı.

İnşallah bu durum stadyumun eksik kalan yerlerinin tamamlanması kısmına yansımaz.
 
Re: Aslantepe

Başlıktaki kilidi kaldırıyorum ama bu dakikadan sonra siyasi içerikli, tartışmaya çanak tutacak ileti yazan arkadaşlar isimlerini Ceza Tahtası´nda görür.
 
Re: Aslantepe

Benim şu an için söylemek istediğim tek şey var stadla ilgili, sonra detaylı görüş bildireceğim

Cem Yılmaz'ın dediği gibi mekan oynatır adamı.. Peki ya kaç futbolcu bu forma altında burada oynamayı hakediyor ?

Görkemli açılış dışında pek birşey yok ortada. Stad güzel ama dediğim gibi, peki ya futbolcular...
 
Re: Aslantepe

Onur Yavuz' Alıntı:
Başlıktaki kilidi kaldırıyorum ama bu dakikadan sonra siyasi içerikli, tartışmaya çanak tutacak ileti yazan arkadaşlar isimlerini Ceza Tahtası´nda görür.

Abi ne yazılmasını bekliyorsunuz ? :)

Yani bana kalırsa da siyaset konuşulmamalı, kim gelmiş kim gitmiş, kim tepki görmüş üzerinden bile geçilmeden stadın fiziksel, duygusal ve bilimum özelliklerinden bahsedilmeli. Fakat görüyoruz ki Galatasaray değerleri hiçe sayılıyor. Nasıl susalım ki, gönül el vermiyor...
 
Re: Aslantepe

Bu stadı Galatasaray taraftarının gücü yaptırmıştır, ne Ahmet, ne Mehmet... Unutulan bazı şeyleri hatırlatmakta fayda var...

Seyrantepe´ye stad projesini gündeme getiren Mustafa Sarıgül´ün planı; Hazine, araziyi Galatasaray´a sosyal sorumlulukları da dikkate alarak belirli bir bedel karşılığı satacak, kulüp de bir yüklenici firma bularak stadın inşaatını tamamlatacaktı. Öncelikle biz arazinin üst kullanım hakkını aldık sorunsuz olarak. Stadın yapılacağı hazine arazisinin mülkiyet hakkını alma aşamasında sorunlar çıkmaya başladı, ihale 2 kez ertelendi ve arazinin satışı durduruldu. Üst kullanım hakkıyla yetinmemiz istendi. Arsa sahibi bir müteahhitle anlaşıp daire karşılığı apartman dikebilir arsasına ama kimse üst kullanım hakkını elinde bulunduran bir kuruluş adına bina yapmaz. Eğer Ataşehir´de Fenerbahçe´ye yapılan uygulama bize yapılsa biz kimseye eyvallah etmeden bu stadı yapardık. Stadı yapmakla kalmaz çok istediğimiz salonu da yapar, yanına alışveriş merkezini de dikerdik.

Verilen tepkiler kimine göre doğrudur, kimine göre yanlış. Yalnız, karar verirken bu hususu da dikkate alırsanız kanımca iyi olur.
 
Re: Aslantepe

Organize protesto iddiasını abes buluyorum.Galatasaraylının Galatasaraylıyı temsil etmesi olayını ise çoktan geçtik biz tribün olarak.Zira son yıllarda siyasi veya sportif içerikli birçok olay canımı sıktı.Ben o olaylarda temsil edildiysem tribünden elimi eteğimi çekeyim.O duyarlılığı çoktan kaybettik biz.Orada takılmak havanda su dövmek bana kalırsa.
Olayın siyasi boyutu derin ve uzun.Toplumda bir insanla yüz yüze siyaset konuşmak bu kadar zorken,sanal ortamda bu işin içinden çıkamayız.Kırgınlık,dargınlık olur gereksiz yere.
Galatasaray'ın olduğu yerde hangi görüşte,ne sıfatta olursa olsun siyasi karakter görmek istemiyorum.Stad gibi,tepkileri yüksek sesle verme alışkanlığının olduğu bir ortamda illa ki sorun çıkıyor.İnsanlar o veya bu şekilde bir tepki veriyor.Zira stada girildi diye dışarıdaki hayat hepten yoksayılamıyor.
 
Re: Aslantepe

Vallahi abla tel örgüler kalksa bile kale arkalarına muhakkak ağ falan gererler, çünkü inanılmaz yakın ya sadece bir kişi bile bağırsa sesini çok rahat duyuruyor oyunculara, Fener maçı olsa tribünün yarısı sahaya iner. O yüzden ağ germektense ben tel örgülere razıyı Kale arkalarında.

Doğu ve Batı tribünlerde kalkar ama 5000 liraya kombine satıp tel koyamazsın adamın önüne.
 
Re: Aslantepe

Yalnız helal olsun o ıslıklayanlardaki cesarete ,başlarına her saniye birşey gelebilir,polis tarafından evlerinden alınıp,binlerce saat sebepsiz yere işkence görebilirler bu ülkede üstüne birkaç yıl hapis yatarlar veya dünyanın para cezası verebilirler bu demokratik ülkede ben sadece cesaretlerinden ötürü tebrik ediyorum analarınıda alıp gitmek varken ıslıklamışlar pehhhhh:=) akıl karı mı olm yaptığınız bu soğukta hapislerdemi çürümek istiyorsunuz:=)
 
Re: Aslantepe

açılışı zehir eden yönetiime tebrikler. Olaya başından bakmak lazım. Skorboardlarda tokinin yaptığı evler projeler saçma sapan şeyler izledik, başbakanın miting görüntülerini ve konuşmasını nefis akustikle dinledik. Şimdi ben bunları ıslıklayınca işin içine siyaseti ben mi yoksa onlar mu sokmuş bir düşünün. Elin adamı mikrofonu alıp ,aciz ve borç batağındaki galatasaraydan bahsedicek, yetmicek ts-bursa-fb ye yapıcakları projeleri anlatıcak , açılışı seçim mitingine sokucak bende onu şakşaklayacam. Geçiniz bunları. A.polata helal olsun , bize pek birşey bırakmadan kendi sonunu hazırladı.

Bide unutmadan http://img835.imageshack.us/img835/3431/2w2o5xx.jpg siz adam değilsiniz.İlk gün bunlar olduysa ,herhangi bir derbide olucakları düşünemiyorum. Neyse akşam açıklamayla baskaban ve polatı bir güzel yaladınız. Muhtemelen hiçbir şey olmadan kalan koltukları yarım sezonda halledersiniz.
 
Re: Aslantepe

Ben yeni gördüm Anıl bey resimdekileri
koltuklar mı kırılmış orada?
yazıklar olsuın onları kıranlara
şerefsizler
ne kadar bekledik koltuklar takılsın diye kaç insanın emeği var onlarda
yuh olsun kıranlara.........
 
Re: Aslantepe

Terim?e büyük ayıp

Fatih Terim, Türk Telekom Arena Stadı?nın açılışında büyük bir şok yaşadı. Görevliler, protokol tribününe gelen Terim?i, ?Batı Tribünü?ne gideceksiniz? diye kapıdan çevirdi. Terim bunun üzerine stadı terk etti.
 
Re: Aslantepe

Bizim taraftar takımı yuhalamaktan sıkıldı sanırım, yeni arayışlara girdiler ! :)

İlginç olan şey, Hagi maçtan sonra soruları cevaplarken takımın oyunundan memnunum dedi !!!

Şaka yapıyor sandım önce ama gerçek duygularıymış ! :shock:

Sahiden memnunsa doksan dakika boyunca saha kenarında niye bağırıp duruyordu sahaya ? Geçen Barcelona maçını seyrederken Guardiola'yı gösterdi kameralar, takımının oyunundan memnun olan adam her halinden anlaşılıyor.

Birileri bizi hala salak mı sanıyor ? Ben bu muameleden çok sıkıldım artık .....
 
Re: Aslantepe

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Ben yeni gördüm Anıl bey resimdekileri
koltuklar mı kırılmış orada?
yazıklar olsuın onları kıranlara
şerefsizler
ne kadar bekledik koltuklar takılsın diye kaç insanın emeği var onlarda
yuh olsun kıranlara.........

Yok koltuk falan atılmadı sahaya. Minderler vardı onları attılar..
 
Re: Aslantepe

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Kamil Sarper Özsefer":2uvks8m5]Ben yeni gördüm Anıl bey resimdekileri koltuklar mı kırılmış orada? yazıklar olsuın onları kıranlara şerefsizler ne kadar bekledik koltuklar takılsın diye kaç insanın emeği var onlarda yuh olsun kıranlara.........[/quote] Yok koltuk falan atılmadı sahaya. Minderler vardı onları attılar..[/quote:2uvks8m5] [url="http://img835.imageshack.us/img835/3431/2w2o5xx.jpg' Alıntı:
http://img835.imageshack.us/img835/3431/2w2o5xx.jpg[/url]

can bey konuştuğumuz bu fotoğraflar. Değerli,cefakar sorsan takımı için ölücek taraftarlar.
Kamil bey gördükleriniz doğru kırılmış koltuklar. Kuzet alt tribünü
 
Re: Aslantepe

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Her şeye bir kılıf bulmayalım.Bilerek kırılmadı o koltuklar.

Sahaya atılanlar ise sadece MİNDER
Okan koltuğun üstüne basarsan kırılır. O yüzden hadi kıralım diye bilinç yok ama istek dışı olmuş şeylerde değil.
 

Üst