Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Bu arada pegasus alt orta bölümde yine 40-50 koltuk üstünde tepinen insansılar yüzünden kırılmış.
o tayfanın olduğu taraf yine sanırım.
Bu arada bende sağ taraftan babamla izledim maçı öndeki insanlar koltuğa çıkınca malesef hiçbir şey gözükmüyor ee mecburen bende çıktım. İnsanları anlamak güç gerçekten,betondan izlesen yine görüceksin.
He bu arada keşke o tayfanın olduğu bölümdeki koltuklar sökülse hem daha rahat zıplarlar hem de koltuklara zarar gelmez
 
Re: Aslantepe

-Metroya gidene kadar cidden çok sıkıntı oluyor. Baya bi karambol olmakta...

-Tuvaletler Pegasus üstte çok pis gerçekten. Zaman içinde bi çözüm bulunur diye umuyorum.

-Yiyecek, içecek fiyatları değişmez gerçi ama cidden çok pahalı. Ölü soyucu gibiler mübarek...
 
Re: Aslantepe

Okan kardeşimin dediği de önemli. Eğer ki en öndekilerin koltuğa çıkması engellense arkadaki insanlar da çıkmak zorunda kalmayacak. Mecburiyetten çıkanlara bir şey diyemem çünkü yapacakları bir şey yok. Ama koltuğa çıkmadan tribün mü yapılır, bu işin adabı budur diyen öndeki sivri zekalılara da ne desek az kalır.
 
Re: Aslantepe

Ben bir cok stadda mac ızledım bu kadar rahat gıdılen ve yerine direk cıkabılınen bir stad gormedım. Cıkarkende metroda kı kalabalık cok normal yanı mutlaka bir yerlerde kalabalıklık olacaktır sadece metronun ıcıne gırıste sıkıntı denılemez ama kalabalık olustu. Bence o konuda gercekten herkesı kutlamak lazım muthıs planlanmıs. ozellıkle metrodan stada gırıs cok rahat. Metroda da sadece 2 durak sıkısıklık oluyor. 4. Levente metronun 3te bırı bosalıyor ve normal devam edılıyor. Bence maca gıdelecekse kesınlıkle Metro kullanılmalı. Kalabalık oluyor demek o ınsanları araclara yoneltecektır bu sefer trafık cok kalabalık olacak bence abartılcak bır sey yoktu statta.

Ikıncı konu o koltukların uzerınde tepınenlere. Onları gercekten stada almamak en ıyısı. Yanı nasıl bır mantıktır o koltugun ustune cıkıp tepınmek. Neyse forumdan uyarı almamak ıcın fazla konusmuyorum sevgılerımı ıletıyorum arkadaslara.
 
Re: Aslantepe

Takımın ligde şampiyonluktan uzak olması bilet fiyatlarını direk etkiledi.En ucuz biletin 40-50 lira olması demek stadın yarısının boş olması demek.
Seneye görürüm o bilet fiyatlarını.
 
Re: Aslantepe

ya stad süper ama ulaşım rezalet
bunun dışında pegasus 1 de 8 arkadaş kart aldık
benim bildiğim pegasus tamamen satılmıştı ama klüb bilet satmış galiba anormalyoğunluk vard
koltuk tepelerinde birileri kırılan koltular
bu konuda klübe mail atıcam
razelet bence
parasını verdiğimiz yere oturamıyoruz
 
Re: Aslantepe

Stadı doldurmadan önce test yapılmalı insan olmayan,koltuğun ne işe yaradığını bilmeyenleri almayacaksın.Bunu söylerken önlerindeki hayvanlar koltuk üstüne çıktığından görüşü kapanan buna zorunlu kalan arkadaşları ayırıyorum sözlerimden.

He ulaşım konusu bence çok sıkıntı değildi.Metroyu kullandım geliş zaten çok rahat bir tek dönüşte sıkıntı oluyor ama oda abartılacak bir durum değil.Netice itibari ile otoparkın ve stad önündeki yolun devreye girmesi ile metronun yükü 7-8 bin azalacaktır.O zamanda çok rahat bir ulaşıma sahip oluruz.

Şahsen dün maç bitiminden sonra 15 dakika stadta durdum konuştuk ettik sonra gittik metro sırasına önlere ilerledim girdik metroya oradan zaten yolculuk 10 dakika sürüyor kalabalık olmasını takmadan biniyoruz metroya.Mecidiyeköy'dede yemek yedik o sırada metrobüsün yoğunluğuda bitti zaten sonrada bindik metrobüse geldik evimize.

Kısacası ulaşımla ilgili,hatlarla ilgili bir sıkıntı yok sadece şu anda metro'ya fazla yükleniilyor buda azalacaktır kesinlikle.
 
Re: Aslantepe

Fatihte oturuyorum. 40 dakikada stada vardım.
Dönüş 1 buçuk saat sürdü. Bunun nedenlerini Doğan Sağlam belirtmiş zaten.Tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Bitmemiş bir stadtan bahsediyoruz.

Olimpiyat Stadıyla karşılaştıranlara sevgilerle...
 
Re: Aslantepe

Bu stadın yol sorununu Olimpiyat çilesi ile yarışır vaziyette gören arkadaşlar ya orada maça gitmemiştir yada gittikleri maçta 10 bin kişi anca vardır. :p

Ben dönüş yaptığım sürenin toplamı kadar sadece Olimpiyat'ın otoparkından çıkmayı beklediğimi hatırlarım,arabanın kliması olmasa donardık orada Akut gelirdi çıkarmak için :p
 
Re: Aslantepe

Ben Dudulluda oturuyorum, ne stada gelişte ne de dönüşte öyle aman aman bir sıkıntı çekmedim. Hele ki Olimpiyat stadı ile karşılaştırmam bile. Arkadaşların da dediği gibi henüz tam manasıyla bitmemiş bir stadtan bahsediyoruz.
Koltukta zıplama olayına gelince;gayet normal. Orada maç izleyen kesim oturarak değil ayakta ve sıkışarak maç izlemeye alışmış taraftarlar. Bence stad yapılırken bunu göz önünde bulundurmalılardı. Burası İngiltere değil oturduğun yerden bağır. Ben Pegasus üsteyim tezaruhatlara eşlik etmekte zorlandım yanımda omuzuna yaslanacağım, kendisinden destek alacağım birini bulamadığım için.
 
Re: Aslantepe

Doğan Sağlam' Alıntı:
Ozaman o tribünler için en güzeli o koltukların sökülüp yerine Ali Samiyen'in nostaji koltuklarından takmaktır.

İyi de Doğan Abi, anlamadığım şu: Koltuğu kapatınca önünde yeterince boş alan olmuyor mu? Betonun üstünde omuz omuza yapınca, koltukta yapılanın etkisini vermiyor mu? Arkadaşlara bunun sorulması lazım bence.
 
Re: Aslantepe

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":109epl4h]Ozaman o tribünler için en güzeli o koltukların sökülüp yerine Ali Samiyen'in nostaji koltuklarından takmaktır.

İyi de Doğan Abi, anlamadığım şu: Koltuğu kapatınca önünde yeterince boş alan olmuyor mu? Betonun üstünde omuz omuza yapınca, koltukta yapılanın etkisini vermiyor mu? Arkadaşlara bunun sorulması lazım bence.[/quote:109epl4h]

Berkan zaten normali senin benim dediğim.Kapa koltuğu ne yapıyorsan yap.Ama görüldüğü üzere bunu yapan,başlatan birirnin yanına gidip şu dediğini sorsam muhtelen ahmakça bir şekilde suratıma bakacak,anlamayacak ne dediğimi.Sonrada kuvvetle muhtemel bir şekilde 'parasıyla değil mi ,kombine aldım ben,...' gibi ezberlerle karşılaşıcam :p
 
Re: Aslantepe

Bu stadda henüz maç seyretme şansına erişemedim, fakat metrodan şikayet eden arkadaşlara şunu belirtebilirim. Santiago Bernabeu'da maç izledim ve dönüşte koltuğumdan kalkıp müsait bir metro aracına binene kadar (stad ile metro arasındaki mesafe en fazla 500 metre) neredeyse bir saat geçti.

Metroda böyle dertler olacaktır. O yüzden stada gelirken normalden biraz erken gelmekte, çıkarken de biraz geç çıkmakta fayda var diye düşünüyorum.

Bu noktada yönetim stadın çevresinde taraftarın vakit geçireceği tesisleri hayata geçirmelidir, fakat tabii ki onun için gelecek seneyi beklemek lazım.

Ah 10.000 kişilik salonumuz Aslantepe'de olsa...
 
Re: Aslantepe

Ultraslana bende dahil herkes laf söylüyoruz ama adamlar iyi kötü hiç susmadılar..Güney tribünündeydim ve ara ara parlamalar dışında iyi değildi..Ayrıca üst tribünlerin daha çok bağırması lazım ses öyle daha iyi çıkıyor..Fiyatlar zaten inanılmaz aç giden yandı maça..Metro sorunu için bir çözüm olmalı..85. dakikada çıkıp koşa koşa metroya yetişiyorum..Bir çözüm bulunmalı otobüslerin sayısı arttırılabilir yada yollar bitirilip milletin arabayla gelmesi sağlanabilir..
 
Re: Aslantepe

Kürşat Turkay' Alıntı:
Ultraslana bende dahil herkes laf söylüyoruz ama adamlar iyi kötü hiç susmadılar..Güney tribünündeydim ve ara ara parlamalar dışında iyi değildi..Ayrıca üst tribünlerin daha çok bağırması lazım ses öyle daha iyi çıkıyor..Fiyatlar zaten inanılmaz aç giden yandı maça..Metro sorunu için bir çözüm olmalı..85. dakikada çıkıp koşa koşa metroya yetişiyorum..Bir çözüm bulunmalı otobüslerin sayısı arttırılabilir yada yollar bitirilip milletin arabayla gelmesi sağlanabilir..
Kesinlikle orda haklısın abi.
ultrAslanın olduğu taraf 1 dk dahi olsun susmadı.
Haklarınıda vermek lazım.
Güzel bir bestemiz olsa söyle kısa ve sert söylenebilecek desibel rekoru mekoru kalmaz ortada.
 
Re: Aslantepe

Yanlız bestelerin nasıl yapılacağı belli oldu,yüklenerek karşılık söylenebilecek bestelere ağırlık vermek gerekecek...Kısa ama etkili besteler...
 

Üst