Alpella: 58 - Galatasaray C.C.: 87 (Videolar 18. sayfada)

valla eyüp abi 8 sınavım var pazartei salı o yuzden nefes bile alamıyorum gitmek cok istesem de ah su lise bitmedi ki :? :( nese bayanlarımıza da başarılar bu arada
 
:atki dün aksam gercekten cok güseldii atmosfer tarftar takım herkes bir oldu güsel bi basket dersi verdk alpellaya ve mahmut uslu ola :atki

cıkısta kadıköy sokakalarını inlettik en son cevik kuvvet dağıttı öle dağıldık gelen herkesin ayağına yüreğine sağlık :atki
 
Ömer' Alıntı:
Ahmet Arif, rica ediceğim izlemediğiniz maçlar üzerinden, tamamen yanlış tutulmuş istatistiklerle Fitch düşmanlığı yapmayı bırakın artık. Bana eleştiriyorsunuz gibi gelmiyor, resmen cephe aldınız Fitch'e.

Ömer uzun yazdığım için okumuyorsun galiba. Ben genel bir yazı yazdım. Galatasaray için hangi transferler daha yararlı olabilirdi vs.. Bu maçta Fitch şunu ya da bunu mu yaptı dedim. Ki ben yazdığımda elimde maç istatistikleri de yoktu. Federasyonun istatistiklerine ben de fazla itimat etmem ama sizin istatistiklerle aradaki fark da çok büyük. Şimdi bakıyorum istatistikerle Fitch için 7 asist 7 ribaunt yazıyorken sen 10 asist 10 ribaunt diyorsun. asist'i fazla tutmuş olmanı anlayabilirim. Nba'de devamlılık nedeniyle asist sayıları fazla ama Avrupa'da devamlılık kabul edilmediğinden asist sayıları daha az oluyor. sen Nba asisti tutmuşsun gibi geldi bana. Ama ribaunt farkını açıklamam zor. ya sen ya da federasyonun istatatistikçileri hata yapmış. Bir de ben Fitch'in savunma katkısını ribauntlarını hep övmüşümdür benim eleştirim başka bir konuda ve buraya yazdıklarımdan anlamış olmalısın. Şimdi kalkıp da seyretmediğin maçtan dersen ayıp edersin. ben Fitch'e ilişkin ne zaman seyretmeiğim maçtan sonra o maç üzerinden eleştirmişim? Genel performansı, takıma katkısı ve basketbol kişiliğine ilişkin genel argümanlar koyuyorum. yazdıklarımı okumadan agresif olma bence.

Senin seyrettiğin ama belirtmediğin benim gördüğüm bazı illginç istatistikleri eklemem de bir sakınca yoktur herhalde. Örneğin maçta Galatasaray'ın üçlük yüzdesi %38 Fitch'in yüzdesi %25

Galatasaray'ın ikilik yüzdesi %61 Fitch'in ki %55.

Yüzde olarak takım ortalamasının altında kalmış. ama 19 top ile takımın en çok top kullananı.

Bu Sezon asist/turn over: 0,7. bunun ne anlama geldiğini sana anlatmama gerek olmasığını biliyorum.

Ha sen yok o istatistiklerin hepsi yalan diyorsan diyecek birşeyim yok yaşının küçüklüüğne verir geçerim. istatistiklerde hata mutlaka vardır. ama genel bir izlenim de verir.

Maçı seyretmek elimde olsa seyrederim. ankara'dan kalkıp gelmek (malum bolu dağı, malum iş hayatı) kolay olmuyor. Ki gelsem bile oturup istatistik saymam. Çünkü istatistik sayarken maçı izleyemezsin. kaç asist yaptığını hesap edebilirsin ama yaptığı yanlışları göremezsin. Bir de malum her maçı seyretmek olnağımız yok. Selçuk maçını aramızdan kaç kişi seyretti. O zaman herkes seyrettiği maça ilişkin mi konuşacak. Nedir bu? Bunun kararı sana mı ait ya da bu işin otoritesi mi oldun da haberimiz yok.

Ömer ne yazacağımı sana soracak değilim. Yazdıklarımı beğenmezsen düzgün bir şekilde eleştirirsin. Edep ya da adaba aykırı bir durum olursa uyarırsın ama hepimiz haddimizi bilmeliyiz.



[/youtube]
 
herkese slmlar ben maca gelıp forumdan arkadaslarla tanısma fırsatı buldugum ıcın kendımı cok sanslı hıssedıyorum mactan once boga olayı ve mactan sonrakı kadıkoy sokaklarının halınınde mukemmel oldugunu belırtmeden gecemeyecegım...maca gelınce takım ıyı bır 3_4oynayabılen oyuncuyla kendını bulacak,bu belli tabıkı fıtch'ın kalması sartıyla.holman yavas yavas kendını buluyor.fatıhın kafası bı yerlerde gıbı ınsallah ben yanlıs anlamısımdır.fıtche gelınce bı mutsuzlugu oldugu barız goruluyor ama macın sonunda gerald fıtch gerald fıtch ı love you gerald fıtch tezahuratını gorunce gulumsemesı gorulmeye degerdı.takımdakı dıger oyuncular oyunlarının ustune kata kata ılerlıyor.acıkcası ben haftaya oyak macında bı seyırcı patlaması beklıyorum.ımkanı olan herkes lutfen maca gelsın...
 
Ömer' Alıntı:
Dikkat ediyoruz, ribaunt alınıyor, Mitchell koşuyor, Fitch guard gibi topu alıyor. Gidiyor saf bir guard gibi adamını geçiyor, başka bir adamımızı tutan savunmacı yardıma geliyor, Fitch boşalan adama çok güzel bir pas çıkartıyor ve sayıyı buluyoruz. Bunu Mitchell yapması gerektiği halde yapamıyor. Hatta çarpıcı birşey söyliyeyim, 2. çeyrekte baskıya karşı top getiremedi, Fitch getirdi onun için. Kısacası, Mitchell düzgün bir guard bile değil bence, hiç pas vermeyi bilmiyor. Pasları hep dağıtan Gerald Fitch. Ah bir de şu istatistikler doğru tutulsa, Fitch asist kralı olur, ribaunt kralı olur (!)

Bunun sebebi sakın Fitch'in topu guarda vermesi gerekirken vermemesi olmasın?Ya da hüzcumumuzun Fitch ile sınırlı olmasından ve oyunun onun penetresi üzerinden dönmesinden?Bu zaten bu maça özel bir durum değil.Fitch'in çoğu kez kendi pota altından topu alıp,tek pas bile vermeden şutu kullandığını bundan önce de gördük.Eğer Fitch pası Mitchell'a verme lütfunu gösteririse,Mitcell da topu getirip,pası verebilir.

Fitch'i savunmak amacıyla diğer oyuncuları yerin dibine sokmaya gerek yok.Fitch'in sahada döküldüğü haftalarda takımı taşıyan adamlara hakkını bir zahmet verin de ayıp olmasın.

İkincisi,kusura bakmayın da sizin istatistikleri doğru tuttuğunuzu nereden bilelim?
 
Ömer sana cevap yazacaktımda şu tabirinden sonra yazıcak konsantrasyonum kalmadı :D Birde evet aynen öyle olur demişsin bitirdin beni ahah.
Sıradan anadolu takımı :D
Ahh kardeşim ah..

Ömer' Alıntı:
Fitch'i gönderirsek hücumumuz sıradan bir Anadolu takımının hücumuna döner diye.. Evet, aynen öyle olur..
 
sovereign' Alıntı:
Bunun sebebi sakın Fitch'in topu guarda vermesi gerekirken vermemesi olmasın?Ya da hüzcumumuzun Fitch ile sınırlı olmasından ve oyunun onun penetresi üzerinden dönmesinden?Bu zaten bu maça özel bir durum değil.Fitch'in çoğu kez kendi pota altından topu alıp,tek pas bile vermeden şutu kullandığını bundan önce de gördük.Eğer Fitch pası Mitchell'a verme lütfunu gösteririse,Mitcell da topu getirip,pası verebilir.

Fitch'i savunmak amacıyla diğer oyuncuları yerin dibine sokmaya gerek yok.Fitch'in sahada döküldüğü haftalarda takımı taşıyan adamlara hakkını bir zahmet verin de ayıp olmasın.

İkincisi,kusura bakmayın da sizin istatistikleri doğru tuttuğunuzu nereden bilelim?
Valla fitch ha 10 asist yapmıs 7 yapmıs arkadaslar tamam hadi ömer yanlıs tuttu dielim 7 asist yaptı türkiye ligi icin 7 asist hic fena değil bence hatta harika gecenn haftalarda cok daha az yapıyorrdu yani nie bu fitch antipatikligi gecen sene de malike böleydi bazıları hic anlamıyorum :(
 
Asist konusu farklı.Şuta pasta bazen veriyorlar bazen vermiyorlar.O konuda birşey diyemem ama Fitch 10 ribaundu geçmiştir bencede.
Konu o değil zaten.

Kısa ve net yazayım Fitchle çok güzel hareketler seyrederiz ama başarıya ulaşmamız zor gözüküyor.
Transfer olur içeriye oyuncu alınır Fitchle iyi anlaşır takım oyunu olur vs.vs.vs.v.sv.s bunlar hep Murat hocanın elindeki işler.

Ama bu şekilde olamıyacak gibi görünüyorsa yol yakınken günde binlerce dolar verilirken bu oyuncuya ben iki tane ortalama üstü oyuncuyu tercih ederim biri 3 biri 4 pozisyonuna.
Hemde ben takımda geri kalan oyuncularada son derece güveniyorum.

Bu arada şu Daçka maçını kazansaydık keşke demek istiyorum.Ah ah.
 
Murat İNAL' Alıntı:
Ömer sana cevap yazacaktımda şu tabirinden sonra yazıcak konsantrasyonum kalmadı :D Birde evet aynen öyle olur demişsin bitirdin beni ahah.
Sıradan anadolu takımı :D
Ahh kardeşim ah..

Ciddi ciddi yazmadım onu herhalde. Neyse, senle de konuşacak bir şeyimiz kalmadı. Yüz yüze halettik nasıl olsa. :)

Mitchell çok iyi oynuyor son üç haftadır lafım yok, ama "averajın altında bir oyuncu" ve bence bir oyun kurucu.

Ahmet Arif,

Yine yaşa vurmayın şu işi. Ben size 10 haftadır birşey demedim bu yorumlarınızda, sadece güzelce cevap verdim. Ama artık bana bu yorumlarınız maçları izleme fırsatı olmayan biri olarak çok gerçekçi gelmiyor. Tam tersi bu biraz kasıtlı Fitch düşmanlığı gibi geliyor. Sadece bunu belirttim, istediğiniz gibi yazmanızta sakınca yok. Ama benim yanlış bulduğum nokta, niyetinizde gördüğüm düşmanlık. İki satırlık gayet açık birşey yazdım, on satırlık alakasız bir cevap verdiniz. Ben ne otoriteyim dedim, ne de maç hakkında yorum yapmak için izlemek zorunlu dedim, bir fikir attım ortaya. Yazdığım iki satır şeyden böyle ilginç türevler çıkartıyorsunuz. Dahası TBL istatistiklerine güvenmiyorum, ciddiye almıyorum diyince bana "küçüklüğüne veriyorum" diyorsanız, o istatistiklerin ne şartlar altında tutulduğunu bilmiyorsunuz demektir. Ya da ne tür alakasız insanların tuttuğunu.

Haddimi de siz beliryemezsiniz, ben yaş olarak benden büyüksünüz diye yanlış gördüğüm birşeyi "rica ederek" ve mümkün olduğu kadar "otoriter" olmayarak anlatmaya çalışmayacağım mı?.. Biz burada Murat abiyle de tartışıyoruz sert bir dille, sonraki gün yüz yüze anlaşıyoruz. Amma hiç bir zaman had meselesi olmuyor.
 
Zın zın zın... Kısa yok dedik ama Ayuso boşta. Eğer kulüp ilgilenirse benimle çok acil bağlantıya geçilsin lütfen ayrıntılı bilgi için...
 
2006 sezonunun tamımamında oynadı, peşinde de Dünya yaptı. Uzun süredir sağlamdı , yeni sakatlandıysa bilemem; pek sanıyorum ama sakat olduğunu
 
Bugün sakat dendi, ama boşta olduğu kesin. Ayuso gelecekse, Fitch'in gönderilmesine razıyım. Çünkü Mc Gowan'ın yerini büyük ihtimal 4, olmadı bir 3'le doduracakmışız ağabey. Fitch'in gönderilmesi gündemde olduğu için, Ayuso bir köşede dursa iyi olur bence de.
 
Maçla ilgili herkez yazmış çizmiş eyw. Bugün Murat ÖZYER ' le geçen konuşmamızda dünkü Alpella maçındaki taraftara 5 üzerinden 7 verdiğini söyledi forum ahalisinin bilgisine!!!
 
Saolsun Murat Hoca'mız...Elimizden geldiği kadar yanındayız takımımızın ama son dakikada el sallayana kadar baya yorulduk kendisine bağırmaktan İMPARATOR MURAT ÖZYER diye bağırmaya başladık bi ara artık... :ehue
 

Üst