Alpella: 58 - Galatasaray C.C.: 87 (Videolar 18. sayfada)

Arkadaşlarla irtibat halindeyim.Son dakikada bir terslik olmazsa orada olacağım.Boğada toplanma fikri güzel,umarım iki taraf açısından da ters olaylar olmaz.Malum sonraki gün hem bayan basketbol,hem voleybol maçları var.
Daçka maçını fasondan kaybetmeyip seriyi uzatmak için maça çıkmak vardı ya neyse...
 
Boğa'nın önünde 18:30'da GSBasket.org sweatshirtümle :ardabaşkan: oradayım. Utanıp sıkınıp tanışmamazlık etmeyin, gelin selam verin. Birlik olup öyle gidelim. :)

Yer işini düşünmeyin, Cağferağa bin kişi alır. Biz 900 kişi de girebiliriz yani. :)

Ben bu sene çok Alpella maçına gittim, tecrübe var. :) Biletler 5 YTL ve kesinlikle Fenerbahçe ibareli değil.
 
pek de küçümsemeyelim, adamlar biraz tecrübeli olsa geçen hafta ekmek yedikleri takımı yeneceklerdi.

Holman'ın tamamen dönüş yapacağı maç olsun artık. Ondan çok şeyler bekliyorum.

McGowan'ın yerine de bir tane 3-4 oynayabilen oyuncu alırsak ikinci devre ilk 4 yürüyüşümüz sağlamlaşır.
 
Cuma 20:00 güzel bir saat.

Alpella,pek etkili olamayan genç bir takımla oynuyor.Sanırım ismi Whitler olan yabancısını iyi savunmalıyız.Fenerbahçe'ye karşı çok etkili oynamış.Caner Öner'de aynı şekilde genç olsada istatistikleri iyi görünüyor.

Banvit'e uzatmada,Fener'e son anlarda kaybeden Alpella ciddiye alınmalıdır.Baştan koparma şansına sahibiz ama startta takılırsak Alpella bizle boy ölçüşecek elemanlara sahip.

Eveleyip geveledim ama aslında fark bekliyorum :atki
 
ntv maçı veriyor mu bilen var mı.nerdeyse maçlar başlayacak hangi maçların veriliceği belli değil.
 
beyler büyük bir ihtimalle ben ve bir arkadaşta geleceğiz maça - eğer buluşup gidilecekse en iyi yer arkadaşların dediği gibi boğanın orasıdır. saat kaçta buluşulacağına dair haber verirseniz sevinirim.
 
arrkadasslar 6.45 de bulussak ben besiktastan vapurla gelcem 6.15 vapuruna bincem 635 te ancak olur 5 dakada bogaya cıkma 6.40 civari yani bi sorun olur mu :?
 
Arkadaşlar kimsenin endişesi olmasın hiçbi problem olmaz herkes rahat rahat gider maçına Kadıköy rahattır sorun olmaz yani :) :eek:key :atki
 
yani benim istegim oraya 2 kişi deil de toplu halde gitmek bagırarak atmosferferi erkenden yakalamak icin
 
ARKADAŞLAR BİŞİ SORUCAM KADIKÖYDEN DÖNÜŞTE BEŞİKTAŞA OTOBÜS WAR MI OSAATTE BİLEN WAR MI AVRUPA YAKASINDA OLANLAR WARSA BERABER DE DÖNEBİLİRİZ

BİDE VAPUR SEFERİ WARMI O SAATTE BİLEN WAR MI
 
Alpella´nın sezon başında Efes ile oynadığı Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını izledim. Her ne kadar oyunun ilk bölümlerinde başa baş oynasalar da Efes tecrübesini ön plana çıkararak maçı rahat kazandı. Maç çekişmeli giderse -varlığına emin olmadığım- tecrübeyi sahaya yansıtabilir miyiz bilmiyorum. Sonuçta kazanacağımızı düşünüyorum ama çok kolay olacağını sanmıyorum. Hele de Daçka yenilgisinden sonra.
 
Vapur 9 buçukta bitio sanırım ama 110 numaralı kadıköy-taksim otobüsü 24.00'a kadar var dolayısıyla beşiktaşta inebilirsiniz ayrıca sarı solmuş filanda var yani ulaşım no problem :claps
 

Üst