her hafta öyle yazıyolar._Çapkın.olguN_' Alıntı:ntv işi bitrimiş yazıyor
19:40 SPOR
20:00 BEKO BASKETBOL LİGİ MAÇI
21:45 BELGESEL
maçımız var sanırım
Taner Tuna' Alıntı:artık bu haftaki maçımızıda yayınlamazlarsa ben daha bu ntv'ye ne diyeyim?umarım artık maçımız yayınlanır
Ömer' Alıntı:Ben zaten aksini idda etmiyorum. Ama el insaf, diğer takımların taraftarları da her hafta maçlarının yayınlanmasını istiyor. Alpella - Galatasaray maçı yayınlanır mı Allah aşkına? Ya da misal Tofaş maçı da yayınlanmamalıydı.
Ki zaten Selçuk ve Daçka maçlarının yayınlanması gerektiğini yazmıştım yukarıda.
Ömer' Alıntı:Hayda.. Tamam, hepimiz Galatasaraylıyız ama biraz da objektif bakın olaya be kardeşim! Dedim ya, maça gitme imkanı olmayanları anlıyorum ama Alpella - Galatasaray maçının yayınlanacak bir tarafı yok. Ne adam gibi salon, ne çekişmeli bir maç olacak. Geçen sene kaç maçımız verildi söyler misiniz lütfen? Biraz anlayış ya.. Çok taraflı düşünün.
Ben yayınlamasınlar mı diyorum? Yayınlansın, yayınlansın ama yayınlanmazsa yine burada dönüp dolaşıp NTV'ye girilmesin, çünkü bu maçın yayını hak eden bir tarafı yok diyorum ama nerenden anlamak istiyorsun bilemiyorum.
_Çapkın.olguN_' Alıntı:Etsin etmesin taraftar kardeşim
Benim izlediğim basketbol maçı her türlü güzeldir
Kalitesizde olsun , hiç umrumda değil
Ömer' Alıntı:Bu mesajından sonra anladım ki, boşuna ciddiye alıp yazmışım.
_Çapkın.olguN_' Alıntı:Etsin etmesin taraftar kardeşim
Benim izlediğim basketbol maçı her türlü güzeldir
Kalitesizde olsun , hiç umrumda değil
Hele bu maç Gsmizin ise isterse sakatlar oynasın yine bakarız
Ntv verecektir umarım neden diye olursa cuma maçı , onlar için kar nede olsa