Alper Durur

Koc degil Genel Menajer olarak. Erkek Basketbolda Turgay Zeytingöz
Kadin Basketbolda Mihriban Oguz.

Levent Yaz gibi yöneticiler karar verecegine basketbola uzun yillar hizmet etmis Mihriban Oguz karar versin
Levent Yaz'ın vizyonunu ve yapabileceklerini gördük. Belli ki kadın basketbolundan uzak. Mihriban hanım mı başkası mı olur bilmiyorum ama anlayan birinin gelmesi şart.
 
Levent Yaz'ın vizyonunu ve yapabileceklerini gördük. Belli ki kadın basketbolundan uzak. Mihriban hanım mı başkası mı olur bilmiyorum ama anlayan birinin gelmesi şart.

olay sadece Levent Yaz degil. Bu yönetim gidip baska yönetim gelince yine basketboldan anlamayan bi yönetici gelicek. Sorun yine ayni kalicak.
Önceki yöneticileri bi hatirlayalim: Can Topsakal, Mahmut Recevik, Ömer Cansever felan filan. Isimler degisiyor sadece

O yüzden böyle bi Genel Menajer sart. Mihriban Oguzmu olur yoksa baska takimlardan bu posizyona bi transfermi yapilir orasini bilmem.
 
Bu adam ne kovulur ne istifa eder. elindeki kadro kendisini ligde yarı finale çıkarır. avrupa'da biraz daha ileri götürür. şu takıma düzgün bir koç, bir de iyi bir yabancı kısa alınsa kupa bile gelebilir. kendisi devam ettiği sürece sıfır kupa ve bol bol şanssızlık hikayeleri ile sezon tamamlanacak.
 
Normalde tarzım değildir ama artık gerçekten çok sinirleniyorum.

Bak Alper, sezon başında bu kadroyu sen kurdun. Asla Galatasaray'ın skoreri olamayacak Kamile bana yeter dedin ve yabancı haklarını uzunlardan yana kullandın. Baktın olacak gibi değil hata yaptığını kabul edip Prince'i aldın. Merve Uygül alınsın diye çok ısrar ettin ve şimdi onu çizip yerine Büşra'yı aldın ki onu da ne kadar oynatacaksın göreceğiz. Tuğçe alınsın diye ısrar ettin şimdi süre vermiyorsun. Çünkü ne yaptığını ne oynattığını kendin bile bilmiyorsun. Sırtını dayamışsın Teira Mccowan'a rakibin bile olamayacak kötü takımlarla maçların hepsini kazandın. Sezon başından beri oyunumuzda gram gelişme yok!

Bu takım oyuncuların iyi niyet ve mücadelesiyle Eurocup'ı kazanacak ama bunda senin katkın sıfır olacak. Umarım bu kupanın alınmasına da engel olmazsın!

Saygılar.
 
Kötü değil çok kötü koç. Bu kadro bu kadar kötü basketbol oynayamaz. Mccowan'a topu indirmek dışında tek bir alternatifi yok. Kendi kategorisinde üç maç yaptı ve üçünü de kaybetti. Dördüncüsü de Perşembe günü bakalım onu kazanabilecek mi.
 
Avrupada maçımız olmasına gerek yok ki. Yabancı kaliteleri en az 3 gömlek üstte. Bizi Teira taşıyor, Fenerbahçe'de Kiah Stokes var. Keza Çukurova'da Quanitra var. Bunlar tabiki Teira klasında oyuncular değiller ama aradaki farkı yaratanlar yabancılar zaten.
 

Üst