Re: Galatasaray-Antalya Bşb (13 Eylül)
ben de attım mail hayırlısı olsun
ben de attım mail hayırlısı olsun
insallah..Emre Satır' Alıntı:bir mail de Doğan Hakyemez'e attık.İnş. bu emeklerimiz boşa çıkmaz da yayınlanır bu maçlar.
mustafakaya' Alıntı:Bence NTVSPOR a mail atmamız daha doğru olur Can abi bide ntvspor için taslak hazırlarsan çok iyi olur .
Can Akan' Alıntı:yukardaki taslağı da herkes
aşağıdaki linkte belirtilen iletişim adreslerine yollasın
http://www.ntvspor.net/Pages/iletisim.asp
inşallah yayınlanır yayınlanmaması için hiç bir sebep yokSefa Kadakal' Alıntı:NTVSPOR'a da yolladım inşallah birinde yayınlanacak maç
Burak Barut' Alıntı:Can senin bu yaptığının adına ne diyorlar =)
Trt'ye övme mesajları atıyorsun,
Ntvspor'a övme mesajları atıyorsun,
Galatasaray Tv'ye övme mesajları atıyorsun...
Köprüyü geçene kadar Dayı mı diyorsun kanallara
Uyduk İmama Allah sonumuzu hayreller inşallah
Burak Barut' Alıntı:Burak uyumaz, Burak yemez, Burak herşeyi gözler, Burak susmaz
Burak Ayıya Dayı demez
Murat Birben' Alıntı:Arkadaşlar,
Belki kızacaksınız bana ama bu mail olayını bu kadar sürekli hale getirmek bana pek hoş gelmiyo. Mail attığımız kurumlar emin olun günde belki de 100lerce mail alıyorlardır. Spam mailler ile başlarının ne kadar dertte olduğunu düşünebiliyorum. Aynı maili bu kadar çok attığımız zaman onların işlerinde ne kadar zaman kaybedeceklerini de düşünmemiz gerekiyor ve bir yerden sonra maalesef bizim maillerimiz de spam halini alacak. Böyle çok kişinin mail atmasının daha fazla etki yaratmaktansa onlara antipati yaratacağını düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla forumda bağlantıları olan arkadaşlar var, gs tv, ntvspor ve trt'den de kendimize muhattaplar bulup böyle isteklerimizi direk forum olarak sadece o kişiye iletebiliriz. Böyle bir yöntem inanın bana daha etkili olacaktır diye düşünüyorum.