Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Re: Galatasaray-Antalya Bşb (13 Eylül)
Bencede yayınlanmıycak.Yoksa bir yerde reklamı verilirdi.
Bencede yayınlanmıycak.Yoksa bir yerde reklamı verilirdi.
Dediklerine aynen Katılıyorum Semih;Semih TİYANŞAN' Alıntı:abiLer çabanızı takdir ediyorum ve destekLiyorum ancak bana bizi pek sallamıyorlar gibi geliyor, bu da bni deli ediyor.Yarın ukrayna maçı da var ntvsporun bu maçı yayınlayacağını zannetmiyorum inşallah yanılırım...
Ben de ona yanıyorumAlper Gülgen' Alıntı:Yanarım Yanarım Can abi'nin uğraşlarına yanarım :?
Ben de ona yanıyorumCan Akan' Alıntı:[quote="Alper Gülgen":1ksohsju]Yanarım Yanarım Can abi'nin uğraşlarına yanarım :?
Ben de artık senin gibi düşünüyorumKaan Can Garip' Alıntı:Eski kaptanlar'ını birer birer silen bir camianın, biz çapulcuları kaale alacağına inanmak abesle iştigal etmektir. yaptığınız takdire şayandır ama yel değirmenlerine karşı savaşmaktan başka da bir şey değildir.
sağol kardeşimKaan Can Garip' Alıntı:Olsun Can. içinde üzerine düşeni fazlasıyla yapmanın rahatlığı olduğuna inanıyorum. o yüzden sıkma canını..
Murat Birben' Alıntı:Yönetimin taraftarı sallamaması ve Galatasaray kulübüne inancın yitirilmesi lafları üzdü şahsen beni. Hazırlık maçları yayınlanmıyor diye bu kadar tepki biraz haksızlık olmuyor mu sizce?