G
Guest
Misafir
Erdem, Cüneyt, Murat, Hüso bu oyuncularımız bence bu seni yeterince katkı yapacaklar.
Levent Hoca'nın özel antremanları etkili olacaktır.
arkadaşım biraz gerçekçi olmakta yarar var avrupa basketbolunda 7-8 asist yapan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez geçenlerde zaten elit takımlarda oynuyor.Ayrıca murat özyerin gstvdeki röportajında bu sene oyun kuruculardan fazla bir sayı beklemediğini onlardan her maç en az 4 asist beklediğini söyledi diğer oyuncuları oynatmasını beklediğini söyledi yani marshall bu maçta murat hocanın isteğini yerine getirmiştir.O yüzden iyi bir maç çıkarmıştır.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Strickland daha fazla katkı sağlamalı en azından 7-8 asist yapabilmeli ve 10'lu sayılara ulaşabilmeli.
O zaman sorun olmaz demektir abi. Ne kadar iyi yabancılar olursa olsun yerlilerin yapacağı katkı ile şampiyonluğa giden yol daha açık olacaktır. Umarım yerli oyuncularımız bu katkıyı verecektir. Ben Murat Kaya'dan bu sene çok umutluyum...Eyüp YILDIZ' Alıntı:Erdem, Cüneyt, Murat, Hüso bu oyuncularımız bence bu seni yeterince katkı yapacaklar.
İnşallah hep böyle devam eder Strickland.caglarkeceli' Alıntı:arkadaşım biraz gerçekçi olmakta yarar var avrupa basketbolunda 7-8 asist yapan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez geçenlerde zaten elit takımlarda oynuyor.Ayrıca murat özyerin gstvdeki röportajında bu sene oyun kuruculardan fazla bir sayı beklemediğini onlardan her maç en az 4 asist beklediğini söyledi diğer oyuncuları oynatmasını beklediğini söyledi yani marshall bu maçta murat hocanın isteğini yerine getirmiştir.O yüzden iyi bir maç çıkarmıştır.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Strickland daha fazla katkı sağlamalı en azından 7-8 asist yapabilmeli ve 10'lu sayılara ulaşabilmeli.
Kerem SEÇER' Alıntı:Ender Fatih bizim takımda asla oynayamaz şu yeni sistemle. Uzunların top kullandığı bir sistemde Fatih'in yapacağı hiçbir şey yoktur. Galatasaray taraftarının Fatih sevdası tam olarak nereden geliyor anlmıyorum ben yahu.
Harika paylaşım Hüseyin.Ellerine sağlık!Hüseyin Karaçil' Alıntı:MAÇTAN FOTOLAR