G
Guest
Misafir
Kapatmasada farketmezde kapatmış.Onur Karakuzu' Alıntı:dikkatimi çeken bir diğer hususta gurovic dövmesini kapatmamış sanırım ??
Kapatmasada farketmezde kapatmış.Onur Karakuzu' Alıntı:dikkatimi çeken bir diğer hususta gurovic dövmesini kapatmamış sanırım ??
Onur Karakuzu' Alıntı:dikkatimi çeken bir diğer hususta gurovic dövmesini kapatmamış sanırım ??
Onur Karakuzu' Alıntı:dikkatimi çeken bir diğer hususta gurovic dövmesini kapatmamış sanırım ??
Burak Barut' Alıntı:Konuşmayacağız tabi ki Kerem Abi, kapatmak zorunda değildir kapatarak kendisi jest yapmıştır kapatmasa da benim gönlümde kahramandır.
Burak Barut' Alıntı:Konuşmayacağız tabi ki Kerem Abi, kapatmak zorunda değildir kapatarak kendisi jest yapmıştır kapatmasa da benim gönlümde kahramandır.
Nilay Abla,S.Nilay Kızılok' Alıntı:Bir gun buyuk dedenin katilini birinin kolunda dovme
olarak gor ne hissediyorsun bakalım. Turkiye'nin belki de
Hagi'si kendisi ama kolunda ki dovme benim icimi acıtıyor.
hüseyin fatihten 10 gömlek üstün kıyaslanması bile yanlışEnder Tunasız' Alıntı:bu günkü maça bakıyorum(ukrayna)..fatih ile hüseyini kıyaslıyorum..maalesef sayın özyer büyük bir hata yaptı bence..fatihi harcadı ama bence zizic ile milonun partneri savunması güçlü fatih olmalıydı..hüseyinin savunması özellikle hareketli uzunlara karşı çok zayıf..,geçen yıl fatih küstürülmeseydi ve yanlış adama oynanmasaydı çok farklı olurdu.. ben şahsen hüseyine hiç güvenmiyorum..strickland için de fazla beklemenin anlamı yok..
hüseyin fatihten 10 gömlek üstün kıyaslanması bile yanlış[/quote:3naclfo0]İhsan Öz' Alıntı:[quote="Ender Tunasız":3naclfo0]bu günkü maça bakıyorum(ukrayna)..fatih ile hüseyini kıyaslıyorum..maalesef sayın özyer büyük bir hata yaptı bence..fatihi harcadı ama bence zizic ile milonun partneri savunması güçlü fatih olmalıydı..hüseyinin savunması özellikle hareketli uzunlara karşı çok zayıf..,geçen yıl fatih küstürülmeseydi ve yanlış adama oynanmasaydı çok farklı olurdu.. ben şahsen hüseyine hiç güvenmiyorum..strickland için de fazla beklemenin anlamı yok..