Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Hakan Oksuz' Alıntı:
valla abi ben onu bunu bilmem sahaya bakarım..Benım ıcın gurovıcin hiç bir özelliği yok ziziçinde öyle..Ha baskası gelir Cemalı costurur ellerinden öperim..::)

O başkası gelince görücez Zizici , Gurovici , Gravesi sorunlu kimlerin olduğu ortaya cıkacak.

Volkan Çoban' Alıntı:
[quote="Hakan Oksuz":30p3nde2]valla abi ben onu bunu bilmem sahaya bakarım..Benım ıcın gurovıcin hiç bir özelliği yok ziziçinde öyle..Ha baskası gelir Cemalı costurur ellerinden öperim..::)

ne yani bize gelince bütün özellikleri mi kayboldu ziziç'in guroviç'in hepsi aynı oyuncular işte.3 ayda basketbolu mu unuttular sizce ?[/quote:30p3nde2]

e 17 sayı ortalamasıyla gelen (2 senenın) Strickland basketbolu bilmeyen bi adam olupta yerin dibine sokuyoruz da, gurovice gelince mi kabahatli başkaları oluyor..

hakan bey ziziç ve guroviç ile strickland'ı bir tutuğunuz için ne diyeceğimi bilmiyorum.isterseniz oynadıkları takımlara,liglere ve istatistiklerine bakarsanız belki sizde birşeyler çıkarırsınız.yani bu oyuncular bu güne kadar kötü oyunculardı ve onları şansa mı oynattılar o takımlarda?

Bence Graves'i mevkileri farklı olsa da Solomon'a benzetiyorum.İki ucu keskin bıçak.Hırsıyla, mücadelesiyle, savunmasıyla skorerliği ile Avrupa'nın sayılı 2 numaralarından.
Bencilliği ile, istikrarsızlığı ile ve takım disiplininden kopmasıyla ancak KSK,Kepez gibi takımlarda oynayacak bir oyuncu.
Halen tam kararımı vermiş değilim, yeni koçu bekleyelim bakalım...
Bu arada GS'a Lyod Daniels ile birlikte gelmiş geçmiş en iyi üç oyuncusundan ikisini bu kadarda kolay gözden çıkarmayalım.İki oyuncuda oynadıkları her takımda başarılı, GS gibi oynadıkları takımların daha aşağısında bir takımda perfomansları bu kadar düşmez.Zizic ve özellikle Gurovic için ben oynayamıyorlar yerine "oynatılamıyorlardı" tezini savunuyorum...

Volkan Çoban' Alıntı:
hakan bey ziziç ve guroviç ile strickland'ı bir tutuğunuz için ne diyeceğimi bilmiyorum.isterseniz oynadıkları takımlara,liglere ve istatistiklerine bakarsanız belki sizde birşeyler çıkarırsınız.yani bu oyuncular bu güne kadar kötü oyunculardı ve onları şansa mı oynattılar o takımlarda?

Abi oylede;
Guroviç ve Zizic M.s verdiğinden fazlasınımı verdiler takıma..?
Geldikleri liglere ve istatistiklere bakınca "tamam" diyorum, bu oyuncular Galatasaray da oynayacak "süper" diyorum..Ama sahaya bakıyorum, bizdeki istatistiklerine bakıyorum "sıradanında sıradanı".Yemişim geldikleri ligi yaptıkları istatistikleri, şu durumda hiç biri kıçı kırık Bulgar liginden gelen Atkins bile değil..

Ha bunda hocanın kabahati var mı.Vardır elbette.Ama M.S nin bu berbat performansında (hepi topu 3-5 sayı attı heralde ligde) niye hiçbirimiz hocayı suçlamadık.
Ama Guroviç çember dövüp,airball atarken hep "hocanın onlara göre oyun çizmesi lazım"dedik.

Sence burda hiç mi çifte standart yok?

Hakan Oksuz' Alıntı:
[quote="Volkan Çoban":1vmjjiqv]hakan bey ziziç ve guroviç ile strickland'ı bir tutuğunuz için ne diyeceğimi bilmiyorum.isterseniz oynadıkları takımlara,liglere ve istatistiklerine bakarsanız belki sizde birşeyler çıkarırsınız.yani bu oyuncular bu güne kadar kötü oyunculardı ve onları şansa mı oynattılar o takımlarda?

Abi oylede;
Guroviç ve Zizic M.s verdiğinden fazlasınımı verdiler takıma..?
Geldikleri liglere ve istatistiklere bakınca "tamam" diyorum, bu oyuncular Galatasaray da oynayacak "süper" diyorum..Ama sahaya bakıyorum, bizdeki istatistiklerine bakıyorum "sıradanında sıradanı".Yemişim geldikleri ligi yaptıkları istatistikleri, şu durumda hiç biri kıçı kırık Bulgar liginden gelen Atkins bile değil..

Ha bunda hocanın kabahati var mı.Vardır elbette.Ama M.S nin bu berbat performansında (hepi topu 3-5 sayı attı heralde ligde) niye hiçbirimiz hocayı suçlamadık.
Ama Guroviç çember dövüp,airball atarken hep "hocanın onlara göre oyun çizmesi lazım"dedik.

Sence burda hiç mi çifte standart yok?[/quote:1vmjjiqv]

çünkü groviç ve ziziç büyük takımlarda zaten kendini kanıtlamış oyuncular strickland ise ya tutarsa diye alınan bir oyuncuydu.strickland ın bu takımın pg si olamıyacağını alındığında birçok kişi yazmıştı foruma.strickland tan beklentiler ile ziziç ve guroviç ten olan beklentiler kadar olsaydı çifte standart olmazdı.

Re: 22 # Antonio Graves

Herkez izlesin :)
3.52,3.58 dikkat: Gravesin hareketleri muthis :)
4.22 dikkat:cuneytin konusmasina:D

[youtube:16qd43dh]http://www.youtube.com/watch?v=pV-xJacjnfc[/youtube:16qd43dh]

Son saniyelerdeki görüntülerde Gurovic, Marshall ve Milo otururken videoyu çeken Graves'ti. Ben de Gurovic'in yanında oturuyordum. :)

Çorum'da Daçka maçı öncesi. Oyuncular Beşiktaş-CASA maçını izliyor. :)

Graves zaten inanilmaz sempatik ve enerjik biri. Bunu daha ilk bastan anladim 8) takimimiz icin bir nimet. Gecen sene böyle bir oyuncuya sahip olmadigimiz icin bir sürü mac kaybettik. Ne zaman zora girsek kurtariyor bizi. aman nazar degmesin. Fitch'in iyi insan versiyonu ve takim oyuncusu versiyonu.

Disiplinsiz, kendine oynayan biriydi. Zaten Fenerbahçe maçında blok manyağı olup, hala sırıta sırıta sakız çiğneyen, ikinci yarıda beş başlamayınca maçın kalan kısmında oynamayan adamın arkasından konuşmaya bile gerek yok.

Örneğin, Graves de kafayı eğip ölümüne penetre ediyor, bencillikleri var; ama Fitch'e nazaran çok daha iyi niyetli buluyorum.

Yahu, şimdi baktım da alttaki mesajda Eyüp Abi'nin ve benim ilk cümlelerimiz Şahan Gökbakar'ın dalga geçtiği Flash TV'nin ünlü programlarından Gerçek Kesit'te katilin yakınlarının katil hakkındaki yorumlarını benzemiş.

Neyse, bir daha öyle uyumsuz biri gelmesin deyip kapatalım konuyu.

Kendisi için sabaha kadar uğraşarak yaptığımız pankarta bile bakmayan psikopatın tekiydi.

Ammma ve lakin oda bizde umduğunu bulamadı, şampiyonluğa oynayan bir takıma geldiğini sanıyordu, bunun gibi bazı yanlış bilgilerde onu bu hale getirmiş olabilir.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Fatih Hısım":3ciludlf] Fitch'in iyi insan versiyonu ve takim oyuncusu versiyonu.

Fitch kötü insan mıydı ?[/quote:3ciludlf]

Hemde nasi..Laubali,benchte sakiz cigneyip walkman dinleyen,macla alakasi bir var olup bir olmayan,disiplin denen kavramin disina cikmis bir karakterdi sayın muhterem eski oyuncumuz!

Graves 5 tane Fitch eder benim nazarımda...

Graves icin bir arkadas yukarida yazmisti bu oyuncu avrupada oynar avrupanin kobe si gibisinden..Bencede saka maka aynen o yolda ilerlemeye devam ediyor.1-2 sene icinde bir Euroleague takiminda cok rahat oynar.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Graves 5 tane Fitch eder benim nazarımda...
Dostum, Karakter olarak Fitchi tanısaydım katılabilirdim ama oyunculuk yeteneği ve basketbol anlamında Fitch 5 tane Graves eder.

Belki Fitchin ciddi problemleri vardı huzursuzdu aradığı ortamı bulamadı burada belkide.Bencilliğine yüzde yüz katılmam oynadığı takımda çok ta pas verilebilecek oyuncu yoktu o günün şartlarında Fitch öyle oynatılmalıydı takımı taşısın diye alındı ve taşıdı.Bence Fitchin o takımdaki rolü oydu.Aynı Malik Dixon da da savunduğum gibi.

Tbl in en dominant oyuncularından biriydi Gerald Fitch Parmağı çıkmasına rağmen kazandırdığı Banvit Maçını unutamam
35 sayı 11 ribaund 5 asist 5 top çalma