Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Recep Sarımeşe":1qm1by51]Antonio ile konuştum..Midem ağrıyor dedi..ya da ben öyle anladım.ya da gerçekten midesi ağrıyor :)

Hayırdır neden ağrıyormuş gecenin bir vakti midesi ?[/quote:1qm1by51]

Kutay abi şimdi değil dün konuştum..

Burak Barut' Alıntı:
Kutay Abi pastırmalı kuru fasülye yemiştir belki :)
Bence Kayseri mantısı yedi . Pastırma fazla dokunmaz ama Kayseri mantısı adamı kendinden gecirir . Hatta yiyen adam GAZMAN olur :)

bu graves gördüm göreli bir korku sardı içimi fb li futbolcu kazım havasında sanki gayriciddi gördüm inşallah sahada üstüne düşünleri yerine getirir

Berk Boz' Alıntı:
bu graves gördüm göreli bir korku sardı içimi fb li futbolcu kazım havasında sanki gayriciddi gördüm inşallah sahada üstüne düşünleri yerine getirir

yok Berk abi. Antonio' da bütün siyahi kardeşlerimiz gibi hayatı dolu dolu yaşayan gülüp eğlenen bir tip.. örnek ; Kobe Ve LeBron . All Star Slam Dunk'da falan görüoruz.. ikiside şen şakrak.her şeye ''euehehehe yühohohoh'' diye gülüolar..ama 30 sayı ortalamayla oynuyorlar.Antonio büyük bir ciddiyetle ve en üst seviyede üstüne düşeni yapacaktır...şüphen olmasın

22 # Antonio Graves

Artık bir iki transfer dışında kadro tamamlandığı için böyle bir konu açtım
bu oyuncumuzu çok konuştuk başarılı bir transfer olduğunu çok kez söyledim.Fransa liginde 20.3 sayı ortalama tutturması önemli bir apolet onun için hazırlık maçlarında gösterdiği performansla da taraftarın sevgilisi olacağının sinyallerini verdi
Biz onu çok konuştuk artık kenara çekiliyoruz
Bundan sonra Antonio Graves parkenin üzerinde konuşacak

Re: #22 Antonio Davis Dapries ''Graves''

Taramalı tüfek gibi fileleri tarar :) Eski oyuncumuz Robert Hite'ın solak olmayan versiyonudur . Ondan ayrıcalığı 1,2 oynayabiliyor ve ondan daha da skorer . Ayrıca müthis bir savunmacı

Re: #22 Antonio Davis Dapries ''Graves''

Emin Doğanca' Alıntı:
Taramalı tüfek gibi fileleri tarar :) Eski oyuncumuz Robert Hite'ın solak olmayan versiyonudur . Ondan ayrıcalığı 1,2 oynayabiliyor ve ondan daha da skorer . Ayrıca müthis bir savunmacı

ayrıca içeriye yaptığı penetreleri de unutmamak lazım

bu başlığa bişeyler yazmak farz oldu sanırım..
kaşla göz arasında 20 -25 sayısını atıyor..Küçük maçların büyük oyuncusuda olmadığı belli efes maçından..Tüm takım tıkandığında o açılıyor.Takım oyuncusu olduğu belli asistinide yapıyor 1 numarada oynuyor..

Başlığın ilk sayfalarında bu isim gelince memnun olmayan arkadaşlar bir hayli fazla.Ama en güzel cevabıda antonio veriyor sanırım:)

Beni en çok endişeelendiren onla ilgili serbest atışları.Korkuyorum geçen sene Dee gibi 3 serbest atışı atınca maçı berabere getirme şansı varken daha ilkini kaçıracak diye.Umarım serbest atışlar üzerine özel bir çalışması vardır. Dediğim gibi büyük maçlarda sorun olabilir.

küçük maçlarda parlıyor,büyük maçlarda arazi..pek tutmadım bu adamı..o kadar iyi bir basketçi değil..fazla bir katkısı olmaz

Mustafacıgım cok haklısın..Yani şu arkadaşın dedigi laf çok boş.Sadece konuşmak için konuşmayalım.Ama eger bir şey biliyorsan vede bu kararında eminsen öyle konuş sana kimse bir şey demez.Küçük maçların adamı demiş Efes karşısında 26 sayıyı başka birimi attı.

Fatih Hısım' Alıntı:
bu adami uzun yillar tutmak lazim. ama cok zor.
Bencede çok uzun yıllar tutmamız lazım çünkü maç içinde Cüneyt ten çok guard olarak oynuyor . Eğer maç sıkışırsa top onun elinde . Ahh ahh şu MS yi yollayıp adam gibi bi oyuncu alsak çok mu zor ya.1 numara olmasıda şart değil yeterki takıma katkı yapsın.

Umut Erdem' Alıntı:
Mustafacıgım cok haklısın..Yani şu arkadaşın dedigi laf çok boş.Sadece konuşmak için konuşmayalım.Ama eger bir şey biliyorsan vede bu kararında eminsen öyle konuş sana kimse bir şey demez.Küçük maçların adamı demiş Efes karşısında 26 sayıyı başka birimi attı.

Ayıptır ya.Türkiye Kupası'nda 2 maç kötü oynayınca Tonio gitsin diye topic açılsın diyen siz ,yeteneğini sahaya yansıtmaya başlayınca konuşmak için konuşmayalım diyen yine siz.

Edit: Biraz üslubumuza dikkat edelim.
Kerem Seçer

Umut Erdem' Alıntı:

Maç koptuktan sonra son çeyrekte 15 -17 civarı bir şey attı. Ondan önce ise yanlış tercihler, kötü oyun. Sadece istatistiklerle konuşmak yanlış.

Ben hala soru işaretlerine sahibim kafamda bu oyuncu hakkında, çok erken gaz veriyoruz yine.