Re: Antonio Graves Galatasaray'da
Kutay Abi pastırmalı kuru fasülye yemiştir belki
Kutay Abi pastırmalı kuru fasülye yemiştir belki
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Recep Sarımeşe":1qm1by51]Antonio ile konuştum..Midem ağrıyor dedi..ya da ben öyle anladım.ya da gerçekten midesi ağrıyor
Bence Kayseri mantısı yedi . Pastırma fazla dokunmaz ama Kayseri mantısı adamı kendinden gecirir . Hatta yiyen adam GAZMAN olurBurak Barut' Alıntı:Kutay Abi pastırmalı kuru fasülye yemiştir belki
Berk Boz' Alıntı:bu graves gördüm göreli bir korku sardı içimi fb li futbolcu kazım havasında sanki gayriciddi gördüm inşallah sahada üstüne düşünleri yerine getirir
Emin Doğanca' Alıntı:Taramalı tüfek gibi fileleri tarar Eski oyuncumuz Robert Hite'ın solak olmayan versiyonudur . Ondan ayrıcalığı 1,2 oynayabiliyor ve ondan daha da skorer . Ayrıca müthis bir savunmacı
Bencede çok uzun yıllar tutmamız lazım çünkü maç içinde Cüneyt ten çok guard olarak oynuyor . Eğer maç sıkışırsa top onun elinde . Ahh ahh şu MS yi yollayıp adam gibi bi oyuncu alsak çok mu zor ya.1 numara olmasıda şart değil yeterki takıma katkı yapsın.Fatih Hısım' Alıntı:bu adami uzun yillar tutmak lazim. ama cok zor.
Umut Erdem' Alıntı:Mustafacıgım cok haklısın..Yani şu arkadaşın dedigi laf çok boş.Sadece konuşmak için konuşmayalım.Ama eger bir şey biliyorsan vede bu kararında eminsen öyle konuş sana kimse bir şey demez.Küçük maçların adamı demiş Efes karşısında 26 sayıyı başka birimi attı.
Umut Erdem' Alıntı:Mustafacıgım cok haklısın..Yani şu arkadaşın dedigi laf çok boş.Sadece konuşmak için konuşmayalım.Ama eger bir şey biliyorsan vede bu kararında eminsen öyle konuş sana kimse bir şey demez.Küçük maçların adamı demiş Efes karşısında 26 sayıyı başka birimi attı.