Antonio Graves

Re: 22 # Antonio Graves

Bana göre de Robert Hite 5 tane Graves eder. ;)

Murat Hoca onu kullanabilseydi daha da verimli olurdu.
Gerçi 3+2'de Gaines-Owens-Dee üçlüsüne Murat Hoca'nın yapabileceği birşey yoktu ama Hite küstürülmeden oynatılabilirdi...

Daha hala begenmeyenler var Graves'i. :shock:

Inanilmaz. Hite'in neresi daha iyiymis Graves'den?? Ha 3 metre ziplayip uzun üzerinden rebound almak veya 2 metre adamin üzerindne smac basmak.

Penetre olsun, sut yüzdesi olsun, top hakimiyeti olsun, oyun zekasi olsun hepsinde üstün Graves. Graves tipik bir amerikali skorer guard degil. asist yönü de cok kuvvetli. ayni Nicholas gibi ama ondan daha atletik ve daha kuvvetli.

Fatih Hısım' Alıntı:
Daha hala begenmeyenler var Graves'i. :shock:

Inanilmaz. Hite'in neresi daha iyiymis Graves'den?? Ha 3 metre ziplayip uzun üzerinden rebound almak veya 2 metre adamin üzerindne smac basmak.

Penetre olsun, sut yüzdesi olsun, top hakimiyeti olsun, oyun zekasi olsun hepsinde üstün Graves. Graves tipik bir amerikali skorer guard degil. asist yönü de cok kuvvetli. ayni Nicholas gibi ama ondan daha atletik ve daha kuvvetli.

Valla Fatih Bey avatarınıza bakıyorum ve pek fazla yorum yapmak istemiyorum bu konuda. ;)

o avatar öyle kaldi. degistirmek icin fazla tembelim. ;) Graves ve Hite'i tartismaya gerek yok. Hite daha iyi diyen bence basketboldan anlayip anlamadigini bir daha sorsun kendine.

Fatih Hısım' Alıntı:
o avatar öyle kaldi. degistirmek icin fazla tembelim. ;) Graves ve Hite'i tartismaya gerek yok. Hite daha iyi diyen bence basketboldan anlayip anlamadigini bir daha sorsun kendine.

Basketboldan çok anladığımı söyleyemem.
Ancak basketbol ulemalığı da yapmıyorum en azından...

Graves , Hırslı,Agressif ve Skorer ozelliklerinin yaninda aldigi parayi sonuna kadar hak eden bir oyuncu .

Ins uzun yillar Galatasaray'a hizmet eder .

Gerci son yillarda Galatasaray'da 2 yil üst üste oynayan yabanci var mi ?

Karakter olarak Graves-Hite-Fitch
Oyuncu olarak Fitch-Graves-Hite
Takımda görmek istediğim olarak Graves-Hite-Fitch

Murat İNAL' Alıntı:
Karakter olarak Graves-Hite-Fitch
Oyuncu olarak Fitch-Graves-Hite
Takımda görmek istediğim olarak Graves-Hite-Fitch
Aynen öyle düşünüyorum sonuncu sıralama dışında
takımda görmek istediğim Fitch-Graves-Hite

Şu yardımlaşmalı savunmada Fitch i bir gözünüzün önüne getirin.
Bir de Fitch in kaprislerine bizim "abi"lerin ne diyeceğini. Malum şu günde takımda abi bolluğu var :)

Bir de Fitch in kaprislerine bizim "abi"lerin ne diyeceğini. Malum şu günde takımda abi bolluğu var :)[/quote]

İşte son cümle her şeyi anlatıyor bence...

Graves bana ne Fitch'i nede Hite'ı andırıyor...
Graves ile kıyaslanabilecek en uygun isim bence "Henry Domercant"
KSK'da sadece iyi skorerdi,bencildi,neden Efes'e alındığını anlamamıştım.Efeste ilk maçlarda çok bencil bir görüntü çizdi.
Ama Efeste kendini geliştirdi,bencilliğinden arındı,iyi bir takım oyuncusu oldu aynı zamanda iyi birde savunmacı.
Rolünü benimsedi ve o zamandan beri Euroleague seviyelerinde...
Koray Hoca gelene kadar hep Graves'i bencilliğinden eleştirdim.Ama Koray Hoca geldiğinden beri takımda Hüseyin ile en fazla beğendiğim oyuncu durumunda.
Geçen sene takip edebilenler bilir, tıpkı Domercant'in başlangıcı gibi sadece skorerdi,bu sene oyunun iki yönünüde oynuyor.Eğer kendini geliştirirse,sokak baskebolunu bırakıp takım oyununda kendine yer edinirse yetenekleri Domercant'den daha fazla ve Avrupa'nın önemli oyuncularından biri olabilir...

Graves tam Solomon ile beraber oynayabilecek cinsten bir adam.İnanılmaz bir guard kombinasyonu olurlar.

Hücumda iyi savunmada süper ... :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Fitch çok bencil, Graves bencil değil evet aslında bencil olan benim... ;)
Bundan sonra o bencil fitch i kepezde bencil olmayan gravesi de bizim takımda izlemeye devam edecez.Tv kepez maçlarını bundan sonra daha çok yayınlasın mental olarak fitchte bir olgunlaşma varsa bu ligi tekrar alt üst eder

Can Akan' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":2a1bwjv5]Fitch çok bencil, Graves bencil değil evet aslında bencil olan benim... ;)
Bundan sonra o bencil fitch i kepezde bencil olmayan gravesi de bizim takımda izlemeye devam edecez.Tv kepez maçlarını bundan sonra daha çok yayınlasın mental olarak fitchte bir olgunlaşma varsa bu ligi tekrar alt üst eder[/quote:2a1bwjv5]

Fitch o kadar iyi de niye herhangi bir Avrupa kupası takımıyla anlaşmadı da düşmemeye oynayan Kepez ile anlaştı?
Fitch gibi karaktersiz adam istemem takımımda...

Adamın yaptığı her hareket gözünüze batarsa tabi karaktersiz gibi yakıştırmalar yaparsınız.
Gurovic olayında şakayı bir kenara bırakıp düşünelim şu hareketi Fitch yapsaydı ne olurdu ?
Graves ile kıyaslayarak Fitch'e bencil demek kendisine hakaret olur.
Graves aldığı her topu kendi kullanamaya çalışıyor.
Ayrıca şimdiki takım kadromuza bakın bir de Fitch dönemindekine bakın...
Hani şu kimsenin şut atmaya cesareti olmayan kadro.
Şimdiki takımda Graves'ten iyi bir şutör var ama nedense hep kendi kullanıyor topları.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Adamın yaptığı her hareket gözünüze batarsa tabi karaktersiz gibi yakıştırmalar yaparsınız.
Gurovic olayında şakayı bir kenara bırakıp düşünelim şu hareketi Fitch yapsaydı ne olurdu ?
Graves ile kıyaslayarak Fitch'e bencil demek kendisine hakaret olur.
Graves aldığı her topu kendi kullanamaya çalışıyor.
Ayrıca şimdiki takım kadromuza bakın bir de Fitch dönemindekine bakın...
Hani şu kimsenin şut atmaya cesareti olmayan kadro.
Şimdiki takımda Graves'ten iyi bir şutör var ama nedense hep kendi kullanıyor topları.
+1905
graves'in bugun kaç top kaybı yaptıgını biri yazabilirmi.