Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

kendi fikrimce çok iyi bir oyuncu sadece 2numarada değil guard bölgesinde de yaptığı asistlerle çok yarrarlı keşke diğer yılda takımda tutabilsek

Re: 22 # Antonio Graves

Bu oyunuyla devam ederse gelecek yaz "NBA summer league"e katılıp bi takımda şans bulabilir.Ama NBA için yetersiz fiziği insanı düşündürmüyor değil.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Umut Erdem":2jipjpx1]Mustafacıgım cok haklısın..Yani şu arkadaşın dedigi laf çok boş.Sadece konuşmak için konuşmayalım.Ama eger bir şey biliyorsan vede bu kararında eminsen öyle konuş sana kimse bir şey demez.Küçük maçların adamı demiş Efes karşısında 26 sayıyı başka birimi attı.

Maç koptuktan sonra son çeyrekte 15 -17 civarı bir şey attı. Ondan önce ise yanlış tercihler, kötü oyun. Sadece istatistiklerle konuşmak yanlış.

Ben hala soru işaretlerine sahibim kafamda bu oyuncu hakkında, çok erken gaz veriyoruz yine.[/quote:2jipjpx1]
Çok doğru bir tespit. Graves maç kopana kadar çok yanlış tercihler, top kayıpları vs. yaparken oyun koptuktan sonra rahatlamanın da etkisi ile sayılarını bulmuştu Efes maçında...

Hmm...P.Karşıyaka sze bişi çağrıştırdımı ? Mims e karşılık veren sanırım Antonio değildi. Ben yanlış hatırlıyorum. En iyisi bu oyuncuyu yollamak . Hatası mı ne ? Takım uyurken onun 2 numara olmasına rağmen guardlık yapıp sayı atması ...Çok yazık !

Mustafa Kaya' Alıntı:
Hmm...P.Karşıyaka sze bişi çağrıştırdımı ? Mims e karşılık veren sanırım Antonio değildi. Ben yanlış hatırlıyorum. En iyisi bu oyuncuyu yollamak . Hatası mı ne ? Takım uyurken onun 2 numara olmasına rağmen guardlık yapıp sayı atması ...Çok yazık !
Mustafa, Graves gitsin falan demiyorum. Sadece Efes maçı ile ilgili Emre'nin yaptığı tespitin doğruluğunu söyledim. Yalnız şunu da söylemek gerekir ki bu sene Graves küçük maçlarda takımın yıldızlaşan oyuncusu olurken, üst seviye maçlarda beklentilerin oldukça altında kaldı. Üst seviye maçlarda zorlandığını görüyoruz. Ama bunu aşabilir...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":e0a49wvs]Hmm...P.Karşıyaka sze bişi çağrıştırdımı ? Mims e karşılık veren sanırım Antonio değildi. Ben yanlış hatırlıyorum. En iyisi bu oyuncuyu yollamak . Hatası mı ne ? Takım uyurken onun 2 numara olmasına rağmen guardlık yapıp sayı atması ...Çok yazık !
Mustafa, Graves gitsin falan demiyorum. Sadece Efes maçı ile ilgili Emre'nin yaptığı tespitin doğruluğunu söyledim. Yalnız şunu da söylemek gerekir ki bu sene Graves küçük maçlarda takımın yıldızlaşan oyuncusu olurken, üst seviye maçlarda beklentilerin oldukça altında kaldı. Üst seviye maçlarda zorlandığını görüyoruz. Ama bunu aşabilir...[/quote:e0a49wvs]
Uğur bende zaten bu mesajı sana karşılık olarak yazmadım nereye gittiğini bilen biliyor . Bende zaten Emre nin tespitine katılıyorum.

Biri bana büyük maç-küçük maç tarifini yapabilir mi?
Galatasaray-Mutlu akü 6 farkla yenmişiz sadece Graves 25 sayı atmış.Şimdi bu maç küçük maç mı oluyor..diğer 8-10 sayılı galibiyetler bunlara küçük maç diyebilirmiyiz...Atamışındır 30 sayı fark adamda atmıştır 20 sayı küçük maçın büyük oyuncucu dersiniz..
10 sayı ortalamalı galibiyetler alıyoruz.Bu durumu göz önünde bulundurmakta fayda var.

Not: Graves yuzde 60 "2" sayılık yuzde 50 "3" sayılık yüzdeyle oynuyor.

Yanı attığı her iki şuttan biri basket.
Yani bir araba dolusu basketi bir kamyon dolusu şutla bulan bir adam değil.

Ufuk Kaçar'a Monty Mack'e karşı oynamak var,bir de Euroleague'in kaşarlanmış elemanları Thornton'a Smith'e karşı oynamak var mesela vs. vs. vs.

Ben iyidir kötüdür demiyorum; ama şu ana kadar öyle abartılacak bir performansı da pek olmadı bana göre, biraz daha bekleyelim kesin yorumlar yapmak için.

Kardeşim efese karşıda adam cok iyi oynadı ama bazı kişilerin ugruna öldügü yabancılar birşey yapamadı....gur....

Umut Erdem' Alıntı:
Kardeşim efese karşıda adam cok iyi oynadı ama bazı kişilerin ugruna öldügü yabancılar birşey yapamadı....gur....
Merak etme ben söylemekten gocunmam. Kastettiğin kişi Milan Gurovic galiba...
Ayrıca kimse kimsenin uğrunda da ölmüyor. Ben hala Gurovic'in arkasındayım. Şu ana kadar beklenenlerin %1'ini karşılamamış olabilir ama bunda tek suç onda değil... Bunu da hesaba katmak lazım...

Re: 22 # Antonio Graves

bu adam tam anlamiyla süper. bazen biraz fazla zorluyor etrafina bakmadan ama en azindan sacma sapan hücum faulleri yapmiyor. sutu süper, penetresi muazzam, atletizm harika, savunma olaganüstü, asist yapiyor...ee daha ne olsun. ötesi var mi?? 2 numara olarak daha iyisini bulamaszin. turnayi gözünden vurmusuz.

Graves de müslümanmış sanırım daha önce yazıldı ise özür dilerim.GS.org'da , Sarı kırmızı medya bölümünde Mert Uyguç'un GSTV'de katıldığı bir program var. Orada bizim Amerikalı oyuncularımız müslüman gibi bir ifade kullandı .

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2vb1pflj]Şaka bir yana Kankan Nando'da fena adam değil, kabul ediyorum.

Antonio Graves bence bize çok faydalı olacak, bu sene bol bol 3 lük izleyeceğiz, ayrıca içeri penetre etmeyi seven bir tarzıda var, geneldede penetreleride ya sayı yada faulle sonuçlanıyor.

Pau fan'ları takımdan ayrılmasına çok üzülmüşler buda bence kaliteli olduğunu gösteriyor.

Forumda bir arkadaş yazmıştı NCAA lerde savunmacı falanda seçilmiş, kısaca isabetli transfer olduğunu düşünüyorum.

Hatta şimdi ona lakap bile buldum!!!

KADİFE BİLEK

Evet çok haklısın çok 3'lük atıyor cholet maçında %28.6 atmış 25 sayı atmış bu yüzdeyle bu sayıya ulaşması ne kadar çok top kullandğını gösterir. ben sene sonunda haklı çıkacağımı biliyorum ama sizin hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem NCAA topa parmağınla değsen bile top çalma yazılıyor. Yani ordaki istatiskler çok farklı şimdi geçen sene kaç top çalmış pau da sen ona bak bizde daha önce bu tarz bir oyuncu vardı yağmur gibi 3'lük atardı tabi boş kaldığında adımı jakopsen beyaz amerikalı hatırladınmı???tamam iii oyuncu olabilir.Bu tamamen bardağın hangi tarafına baktığınıza bağlı sen dolu diyorsun ben yarısı boş zaman hangimizin haklı çıkacağını gösterecek birde cholet maçında tuttuğu nonda kaç sayı atmış onuda yazarsan birde 3'lük yüzdesini herkes daha iii bir fikre sahip olur.Eyüp[/quote:2vb1pflj]

Geçmiş zaman olur ki gene ben haklı çıktım eyüp!!!!

Graves cok bencil oynuyor.Dışarda köşede boş oyuncularımız varken başta Gurovic! topu onlara cıkarmak yerine, gereksiz zorlamalar yapıyor.

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Graves cok bencil oynuyor.Dışarda köşede boş oyuncularımız varken başta Gurovic! topu onlara cıkarmak yerine, gereksiz zorlamalar yapıyor.
evet özellikle son bjk maçında dikkatimi çekti gurovic sağ dipte bomboş beklerken kendisi topu gurovice vermektense birebir zorlamalar yaptı bazen gurovic kendine pas verilmemesine isyan ediyor ki haklı da bence

Hakan Oksuz' Alıntı:
valla su graves bile 3 tane gurovic 4 tane zizic eder..gerisini varın siz düşünün..
yok etmez aristo mantığıyla bile etmez...
gurovici kullanabilen coachun elinde gör sen veya zizici
ama graves tarzı bire bir zorlamayla oynayan fitch malik dixon gibi oyuncular her coachun elinde oynar
arada böyle küçük bir detay var
gurovice set çizilmesi zizice de top indirilmesi lazı yani kullanılması lazım bu oyuncuların

valla abi ben onu bunu bilmem sahaya bakarım..Benım ıcın gurovıcin hiç bir özelliği yok ziziçinde öyle..Ha baskası gelir Cemalı costurur ellerinden öperim..::)

Hakan Oksuz' Alıntı:
valla abi ben onu bunu bilmem sahaya bakarım..Benım ıcın gurovıcin hiç bir özelliği yok ziziçinde öyle..Ha baskası gelir Cemalı costurur ellerinden öperim..::)

ne yani bize gelince bütün özellikleri mi kayboldu ziziç'in guroviç'in hepsi aynı oyuncular işte.3 ayda basketbolu mu unuttular sizce ?