Re: Antonio Graves Galatasaray'da
evet katılıyorumn ıyı bır savunmacıymıs kerem abı bende baktım
evet katılıyorumn ıyı bır savunmacıymıs kerem abı bende baktım
Kotanı hayırlı şeyler için kullanırsın artıkEmre Evren İçöz' Alıntı:ya ne şanssızım kotam dolduğu için daha oyuncuyu izlemedim bile 11 gün sonra inş izleme fırsatım olucak
Benim de içimde bir kuşku yok değil, resmi sitede halen açıklanmadı bu transfer. Yetkililerin başlığı kilitlemesi gerekAlperen Küçük' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun inşallah yararlı olur
%100 mü
Bekir Sayım' Alıntı:evet arkadaşlar maç az önce bitti nba tvde.. bobcast-knicks yaz ligi maçı bizim graves son çeyrek full oyundaydı bir kere top eline acaip yakışıyor boyuda kısa müthiş top hareketleri yapıyor ve müthiş delici horace jenkins gibi süper bir delici öncelikle delip bitirmesinide biliyor ama şutu tamamen hayal kırıklığı oldu bende.. bileği fena değil ama girmedi şutlar hele bir boş kaçırdı şaşırdım.. topla oynamayı çok seviyor hayırlısı bakalım faulde kaçırmıyor bu arada..
sayı attımı bariBekir Sayım' Alıntı:evet arkadaşlar maç az önce bitti nba tvde.. bobcast-knicks yaz ligi maçı bizim graves son çeyrek full oyundaydı bir kere top eline acaip yakışıyor boyuda kısa müthiş top hareketleri yapıyor ve müthiş delici horace jenkins gibi süper bir delici öncelikle delip bitirmesinide biliyor ama şutu tamamen hayal kırıklığı oldu bende.. bileği fena değil ama girmedi şutlar hele bir boş kaçırdı şaşırdım.. topla oynamayı çok seviyor hayırlısı bakalım faulde kaçırmıyor bu arada..
kardeşim keşke maçı izlerken bizede haber verseydin de bizle izleseydik...Bekir Sayım' Alıntı:evet arkadaşlar maç az önce bitti nba tvde.. bobcast-knicks yaz ligi maçı bizim graves son çeyrek full oyundaydı bir kere top eline acaip yakışıyor boyuda kısa müthiş top hareketleri yapıyor ve müthiş delici horace jenkins gibi süper bir delici öncelikle delip bitirmesinide biliyor ama şutu tamamen hayal kırıklığı oldu bende.. bileği fena değil ama girmedi şutlar hele bir boş kaçırdı şaşırdım.. topla oynamayı çok seviyor hayırlısı bakalım faulde kaçırmıyor bu arada..
kardeşim keşke maçı izlerken bizede haber verseydin de bizle izleseydik...Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Bekir Sayım":332ekzyr]evet arkadaşlar maç az önce bitti nba tvde.. bobcast-knicks yaz ligi maçı bizim graves son çeyrek full oyundaydı bir kere top eline acaip yakışıyor boyuda kısa müthiş top hareketleri yapıyor ve müthiş delici horace jenkins gibi süper bir delici öncelikle delip bitirmesinide biliyor ama şutu tamamen hayal kırıklığı oldu bende.. bileği fena değil ama girmedi şutlar hele bir boş kaçırdı şaşırdım.. topla oynamayı çok seviyor hayırlısı bakalım faulde kaçırmıyor bu arada..