Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

murat özyer isterse cok da iyi bi takım oyuncusu yapar bunu . videolarında cok yetenekli bi oyuncuya benzio . saldırganliği , şutu , savunması , penetresi vs. biz gecen sene sizinde hatırladığınız gibi istikrarlı skorer sıkıntısı cekioduk . büyük ihtimal daha doğrusu bi aksilik cıkmassa graves o sıkıntımızı giderecek . diğer bölgelerede iyi bi takviye sart , özellikle 3 numaraya da bi istikrarlı bi skorer sart . 4 numaraya ise hepimizin bildiği gibi fazla yatırım yapacaz ve avrupada söz sahibi bi oyuncu getirecez . bu da bizi diğer takımlara oranla avantajlı kılacak cünkü avrupanın en iyi uzununlarından ( yönetim aksiliği cıkmassa) 3 üne sahip olucaz . işin bu kısmından bi umut doğuyo , diğer kısmına bakarsak , sizde hatırlarsınız guardın kadar konus sözü vardır fener ve telekom ise guardını yeterince konusturduğu icin final oynadılar . bizim guardlarımız (cüneyt ve dee) ise birbirlerini tamamlasalarda bazı islemiyen parcalar yüzünden erken pes ettiler . bu sene ise birbirlerini tamamlayamıyorlar bu dahada kötü . bildiğiniz gibi cüneytin savunması süpheli stricklandında aynı sekilde . sanırım kısa savunmasında cok zorlancaz . uzunlarda ise gelecek 4 numarayla fazla sıkınta yaşamayacağız . yalnız tek istediğim strickland opel türkiye kupasından sonra değistirilsin yerinede 3-5 gömlek üstü bi guard gelsin ama hayal tabi... :) :) :) :)

bu arada tekrar sölüyorum ben graves e inanıyorum sadece tek kızdığım nokta ,bütcemizin iyi olmasına rağmen daha iyisi alınmamasıdır . şuan durum iç açıcı değil ama hayırlısı neyse o olsun

İzlemeden bir karar vermek zor . Yönetim de ne dediğini bilmez oldu galiba 3 yıldız sözünü bayan takımı için söyleyecekti ama yanlışlıkla erkek takımı için mi söyledi anlayamadık gitti . Sayı ortalaması iyi ama kimyayı tutturması hepsinden önemli .

Saf şutörler Türkiye'de her zaman iş yapar. Öncelikle bunu unutmayın.
Bir de yıldız ismlerden ne fayda gördükte böyle iyi oyuncuları kötülüyorsunuz.

Emre Evren İçöz' Alıntı:
ya ne şanssızım kotam dolduğu için daha oyuncuyu izlemedim bile 11 gün sonra inş izleme fırsatım olucak :)
Kotanı hayırlı şeyler için kullanırsın artık :)

Alperen Küçük' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun inşallah yararlı olur:D

%100 mü :D
Benim de içimde bir kuşku yok değil, resmi sitede halen açıklanmadı bu transfer. Yetkililerin başlığı kilitlemesi gerek :)

Teşekkürler nezaketin için, böyle birşeye karar verdiğimde isteğini ilk sırada değerlendireceğimden emin olabilirsin...

Keremciğim Big East adı gibi birşey. :) Yani Amerika2nın doğusunda bulunan üniversitelerin oynadığı turnuva. Bu turnuvada çok iyi okullarda var. Yanılmıyorsam Georgetown, Connecticut, Miami, Temple gibi iyi okullarda orada.

tbl live 2008 de ben kadroma KENNEDY WİNSTONu dahil etmiştim bile ne umutlarla graves hiç hesapta yoktu :) ama hala ben winston diyorum 3 de oynar benim winstonum :p

evet arkadaşlar maç az önce bitti nba tvde.. bobcast-knicks yaz ligi maçı bizim graves son çeyrek full oyundaydı bir kere top eline acaip yakışıyor boyuda kısa müthiş top hareketleri yapıyor ve müthiş delici horace jenkins gibi süper bir delici öncelikle delip bitirmesinide biliyor:) ama şutu tamamen hayal kırıklığı oldu bende.. bileği fena değil ama girmedi şutlar hele bir boş kaçırdı şaşırdım.. topla oynamayı çok seviyor hayırlısı bakalım faulde kaçırmıyor bu arada..:)

Bekir Sayım' Alıntı:
evet arkadaşlar maç az önce bitti nba tvde.. bobcast-knicks yaz ligi maçı bizim graves son çeyrek full oyundaydı bir kere top eline acaip yakışıyor boyuda kısa müthiş top hareketleri yapıyor ve müthiş delici horace jenkins gibi süper bir delici öncelikle delip bitirmesinide biliyor:) ama şutu tamamen hayal kırıklığı oldu bende.. bileği fena değil ama girmedi şutlar hele bir boş kaçırdı şaşırdım.. topla oynamayı çok seviyor hayırlısı bakalım faulde kaçırmıyor bu arada..:)

Bu maç şut konusunda istisnadır sanırım pau 'da %40'ın üstünde üçlük atmış kolejdeki son senesi keza öyle.

Bekir Sayım' Alıntı:
sayı attımı bari :)

Bekir Sayım' Alıntı:
kardeşim keşke maçı izlerken bizede haber verseydin de bizle izleseydik...

10 sayı atmış 3-1 üçlük 7-3 genel şut yüzdesi. 2 asist, 2 top kaybı. 3-3 serbest atış.

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Bekir Sayım":332ekzyr]evet arkadaşlar maç az önce bitti nba tvde.. bobcast-knicks yaz ligi maçı bizim graves son çeyrek full oyundaydı bir kere top eline acaip yakışıyor boyuda kısa müthiş top hareketleri yapıyor ve müthiş delici horace jenkins gibi süper bir delici öncelikle delip bitirmesinide biliyor:) ama şutu tamamen hayal kırıklığı oldu bende.. bileği fena değil ama girmedi şutlar hele bir boş kaçırdı şaşırdım.. topla oynamayı çok seviyor hayırlısı bakalım faulde kaçırmıyor bu arada..:)
kardeşim keşke maçı izlerken bizede haber verseydin de bizle izleseydik...

10 sayı atmış 3-1 üçlük 7-3 genel şut yüzdesi. 2 asist, 2 top kaybı. 3-3 serbest atış.[/quote:332ekzyr]
abi sence bu iyi bi istatistikmi?

bu oyuncunu hakkında bir soru soracam , iyi bi pasör mü video da izlediğim kadarıyla boyalı alana top indirmesini biliyo gibi , cevabınızı bekliyorum

onur abi bu seferde türkceyi düzgün kullanmadın diye suclasana :) :) :)

Yaz ligi pek ölçü değil. zzaten maç 30 sayı fark olmuş, son çeyrekte herkes istatistiğe oynamış belli. Bir ölçü olmaz, ligde 3-4 maç oynasın anlarız nasıl bir adam. Şuan için kapalı kutu. İçinden güzel şeylerde çıkabilir, kötü şeylerde. Herşeye hazırlıklı olmak lazım.