Arda Turan

Re: 10 # Arda Turan

Hep söylüyorum alemin enayisi bizimkiler.Hatırladığım kadarıyla sakatlık 30'lu dakikalarda oldu.Arda en az 50 dakika sakat sakat oynadı.Söylenenlere göre ayak dabul gibi şişmiş, Arda takım arkadaşlarının yardımıyla takım otobüsüne binebilmiş.

Tabi bu olayda teknik heyette suçlu.Madem gördünüz Arda'nın zorlandığını, çıkartın madem oyundan.

Olan yine bize oldu.Antep maçında yokmuş Arda ve Hakan.Büyük ihtimalle Buca maçında da oynayamayacaklarmış.Arda için söylüyorum, bari gitsim maaşını Mahmut Özgener'den alsın.
 
Re: 10 # Arda Turan

1. Arda herzaman öyle konusur hep hayirlisi olsun der Arda'yi az cok taniyan herkes bilir bunu. 2. En yakin arkadasi Emre evet diyor, Arda'dan da daha farkli birsey beklemeyelim bence :)
 
Re: 10 # Arda Turan

Adam 2 dk'da ayağını feda etti =) Şaka bir yana gerçekten bizim futbolcularımızda böyle bir ''enayilik'' var.Fb'lilerin biryerleri zorlansın birşey olsun hiç bir şekilde oynamazlar.Ama bizimkiler 30.dk sakatlanır 90 dk oynarlar.Keza bugün Arda alçılı ayakla maça gitmiş dinlenmek yerine.
 
Re: 10 # Arda Turan

Her türlü eleştiriye saygım sonsuz ama biraz abartmıyormuyuz ?
 
Re: 10 # Arda Turan

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2ncez7fn]Ayakta alçı maça git aferin olum Arda.

Yemin ederim bekliyordum bu yorumu senden Burak abi :)

Milli Takımlar daha önemli onun için.Galatasaray'da oynamamış ne önemi var.[/quote:2ncez7fn]


Yapılmyacak gibi mi ? Bu adam nasıl kaptandır ? Nasıl bir beyin yapısı vardır ? Ben bile evde maç izlerken zıplayıp hoplarken bileği sakat oyuncumuz nasıl o atmosfrde kendini saklamış olabilir.

Sakatlandığı yer: Bilek
Oynamama süresi : En az iki hafta
Yapması gereken : Uzanıp dinlenmek
Yaptığı: 20bin kişilik salonda maç izlemek
Mevki : Galatasaray Kaptanlığı
Söylediği : Cumartesi ve Pazar'da burada olacağım, ayağın önemi yok.
Söylediğim: Yazıklar olsun sana...
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda'nın milli maçta iyi oynayacağını söylemiştim 15 gün önce:) Nedense milli maçlarda üyüzü daha çok gülüyor. Yük olmaya başladık ona. Maaşını TFF veriyor tabii normal
 
Re: 10 # Arda Turan

Milli takımda gülmesi normal orda abisi var çünkü,en sevdiği insan sanırım...Ne kadar bizi ilgilendirmez vs.vs. desemde o şahısla böyle çok içten ve samimi pozlar vermesi beni üzüyor şahsen...
 
Re: 10 # Arda Turan

Bu kadar komik saldırılır bir insana. Sanırsın Arda çıktı oyun kurdu maçta. Evet oynayabilceksen oynayacaksın milli takımda arkadaş. Fenerli oynamadıysa o onun terbiyesizliği , özverisizliğidir. Herkes kötü sen niye iyi niyetlisin diye eleştirilir mi bi insan ya ? Azcık yazarken kelimelerinizi mantık süzgeçinden geçirin. Milli görev verilmiş ve Arda gereği neyse yapmıştır. Azcık daha abartsanız ''Arda Fellaini'ye çaktırmadan ayağıma vur dedi'' filan diyeceksiniz
Aslanım arda çıktın bizi milli takımda son ana kadar mücadelenle tespit ettin. Helal olsun seninle gurur duydum özellikle o yatalak futbolculara benzemediğin için
 
Re: 10 # Arda Turan

Haklıyım birader, sevgilisini almış ayakta alçı hiç de öyle rahat bi yerde falan da oturmuyordu.Sayılarda falan ayağa kalktığını gördüm Ntv'nin diğer yayınlarında.
Bu adamların bu davranışları yüzünden maçlardan sonra kahroluyordum ama artık gerçekleri görüyorum hayatımın önceliği olmaktan çıkardılar bu kulubu.
 
Re: 10 # Arda Turan

çok saçma eleştiriler neymiş emreyle çok iyi arkadaşmış oymuş buymuş sizin hiç fb li arkadaşınız yok mu ? onların bazı maçlarda takımımıza sövdüğünü bilmiyor musunuz ? hadi bunu da geçtim ama milli takım forması şu anda Türkiye de her şeyden üstündür ... ne bjk ne fb ne de Galatasaray forması arkadaşlar milli takım bambaşkadır bu söylemler çok saçma adam tabi ki milli takımda özverili oynayacak bizde de oynuyor fakat bizdeki çocuğa yüklenen yükle milli takımdaki çok farklı mili takımda sadece soldan çalım ve pas atmak görevi varken bizde oyun kurmak çalım atmak soldan takımı yönlendirmek (ki diğer kanatlar hiç işlemiyor ) bu görevleri var ve en önemlisi her maçta 3gol 4asist bekleyen bir taraftarımız var ..
 
Re: 10 # Arda Turan

Bir Fenerbahçeli ile emre belözoğlu arasında çok fark vardır.Kesinlikle katılmıyorum Milli Takım'ın Galatasaray'dan daha mühim olduğuna.

Başka birinin götü,başı ağırıyor oynamıyor.Bizimki oynamak için kıçını yırtıyor.Hemde en çok ihtiyacımız olduğu zamanda ve takımda neredeyse tek oynayan oyuncu aynı zamanda kaptanımız.Yazık gerçekten bu kadar umrunda olmaması bir de diyor ki Slovenya maçından sonra ; ''Ayağın önemi yok öbür maçlara da geleceğim ''.

Unutmadan, Türkiyeedirr Galatasarayyyy.
 

Üst