Re: 10 # Arda Turan
Herşeyden önce Galatasaray gelir.
Gerisi zerre kadar umrumda değil.
Herşeyden önce Galatasaray gelir.
Gerisi zerre kadar umrumda değil.
tabiki uzatmaz sadece çocuğun sakatken maça gidip eğlenmesini sindiremiyorlar arda 2hafta sonra gelecekKerem BOZGEYİK' Alıntı:Sadece bilmediğimden soruyorum,Arda'nın şu andaki sakatlığı maça gitmesiyle ve bazı ani hareketleri yapması ile daha kötü duruma gelecek bir sakatlıkmı veya iyileşme sürecini uzatabilirmi bu?
Saim Karakuzu' Alıntı:tabiki uzatmaz sadece çocuğun sakatken maça gidip eğlenmesini sindiremiyorlar arda 2hafta sonra gelecek
bu konuyu bende anlamıyorum ama acaba sıcak sıcak hissetmedi mi noldu bilmiyorum 2kasında kopmaya yakın sakatlık az uz değil keşke Galatasaray formasıylada gösterebilse bu özveriyi tıpkı 66numaralı formayı giydiğinde gösterdiği gibi ..Mustafa Yanar' Alıntı:Öncelikle herkesin düşüncesine saygı duyun ! Benim içinde herşeyden önce Galatasaray gelir.Ama konu burda Galatasaray'danda çıkıyor.Adam sakat sakat 60 dk oynuyor (işte tam bu nokta profesyonellik dışı) sonra maça gidiyor ve bu adam Galatasaray Kaptanı !
Ama böyle devam etsin karşı yakanın oyuncularınıda görüyoruz.Olmaz bu kadarda !
Saim Karakuzu' Alıntı:bu çocuğun ayağı alçıda değil mi şuanda yada hiç yürümeyecek mi hiç bir yerlere gitmeyecek mi sakatken milli maça gitmesinin ne sakıncası var anlamıyorum gidip barlarda eğlense anlarım ama takımla birlikte milli maça gitmesi neden bu kadar millete batıyor anlamıyorum evet doktorum Kerem bey ve Arda turan 2hafta sonra sahalara dönecek biraz sakin olun çok yükleniyorsunuz çocuğa gerçekten milli maçta tabiki oynayacak terinin son damlasına kadar bundan kimeneki neyse ben fikrimi söyledim sonuçta siz hala Galatasarayı Türkiyenin önünde tutabilirsiniz ama Galatasaray Türkiyenin en büyük takımıdır o kadar Türkiyeden önemli değildir ..
Resmen Rİjkaard'ın başını yemek için GS'da isteksiz, Milli takımda istekli oynuyorlar. Milli takımda yüzleri gülüyor GS'a geldiği gibi suratı asılıyor. Ondan sonra birde bana burda laf sokma çabaları Arda'ya sahip çıkmıyormuşum diye)) Yahu beni biraz tanısanız anlarsınız. Ben Sabrinin en kötü zamanları Sabriye, şu an Aykut'a sahip çıkan adamım. Mustafaya Ayhana her zaman sahip çıkıyorum. Neden onlara sahip çıkıyorum? Çünkü en azından yapabileceklerinin tamamını yapmaya çalışıyorlar. Bazı oyuncularımız gibi milli takımda ayrı Florya da ayrı hareket etmiyorlar.Şu yabancı sınırı kalkmazsa. (Kİ kalkacak gibi durmuyor) Takıma kaliteli iki yerli oyuncunun alınması lazım ve o iki yerli oyuncu alındığı an Arda ve Servete teşekkür edilmeli ve onore edilerek törenlerle bu takımdan gönderilmeli. Yoksa GS'da her sendelemede tekrar kaosu yaşarız.