Re: 10 # Arda Turan
Ferit Erdem' Alıntı:
[quote="Nuri Karakaş":1896p1cc]
yeter ama ya.ardaya desteksiz sallamanın dayanılmaz hafifliğimi bu,nasıl bir nefret, nasıl bir olanları çarpıtmadır anlamadım anlayamıyorum.neymiş milli takım için kendini feda ediyormuş g.saray için öleymiş böleymiş.ardanın geçen sene fb maçında oynamak için yediği iğneleri sen yesen evinin yolunu bulamazsın.yine g.sarayda oynarken ayağında (örneğin trabzon dep) bilmem kac santimlik yarık varken devam ettiğini neden hatırlamıyorsun??. bide şu meshur kaptanlık meselesi var.besiktasta 2 sene önce 10 kelime türkçe bilmeyen delgado kaptanlık yaptı.hiç olay olmadı ve besiktas sampiyon oldu. kimse hakkı yetenle filan kıyaslamadı.kaptanlığın sorun olduğu,kaptan olan oyuncunun başarı ve başarızlıkta diğer oyunculardan daha fazla sorumluk sahibi olduğu dünyadaki tek spor klubu herhalde g.saraydır.kaptanlık böle bişiy değildir sadece gurur vesilesidir.
Geçen sene oynadı diye pohpohladığımı mı düşünüyosun.
Geçen sene hata yaptı ders alacağına üstüne koyarak devam ediyor.
Bu sene ise tamamen milli takıma odaklanmış durumda bunuda inkar ediyorsan git gözlerine baktır.
Galatasaray elendiği gün avrupadan gitme sevdası nedeniyle tek arenası milli takım kaldı.
Bırakın şu korumak için takla atmaları.
Desteksiz ve mesnetsiz savunmalarınız sayesinde şu anda bu durumda bu adam.
Arda bizim herşeyimiz aslansın kaplansın, ne yani onu yapmasın mı bunu yapmasın mı? diye diye adamı ilah yaptı herkes.
Şimdide adam keyfine göre takılıyor.
Bak futbol yetenekleri ile ilgili söylemim yok.
Duruşuyla davranışıyla ilgili var...
Tamam önemli bir yetenek ama ne kaptan olacak tecrübe ve olgunlukta nede gerektiği kadar profosyonel.
Çok laf ederim kimsenin kalbini kırmayada gerek yok tartışmayada sana göre Arda Galatasarayda futbolun ilahı olabilir.
Bana göre erken yaşta gereğinden çok sorumluluk ve gaz verilmiş bir futbolcudur.
Türkiyede ondan daha kaliteli Türk oyuncu varmı dersen açık ve net yok derim.
Fakat bu onun hatalarında da susmamı gerektirmez.[/quote:1896p1cc]
Doğru söze ne denir ki..
Arda Galatasaray'da kaptan olduğundan beri işler iyi gitmiyor zaten.
Bence de çok fazla şişirildi.
Yeteneklerine lafım yok benimde.Bana göre Türkiye'nin en iyi yerli oyuncusudur.
Fakat daha başarısı yok.Yaptığı kaydadeğer pek birşey de yok.
2008 yılında şampiyonluk var işte.O zamanda kaptan o değildi.
Türkiye'de Arda gibi şişirilen çok oyuncu var.Mesela Sergen de çok şişirilmişti.Onun gençliğini de biliriz.Ama sonuç koca bir 0.Arda da bu kafayla giderse sonu böyle olacak.Sergen kadar şanslı olmayabilir.Sonuçta Sergen için Galatasaray vasıtasıyla Avrupa'da başarılı oldu denilebilir.Gerçi doğru dürüst oynamadı ya neyse.