Arda Turan

Re: 10 # Arda Turan

Bence bunun direk vücut yapısı ilede bağlantısı var. Çağlar da aynı ameliyat oldu 2 ay geçti yeni başladı antrenmanlar ave maç yapabilme moduna girebildi. Arda'nın bundan daha ksıa veya daha uzun sürme ihtimali var. Her ihtimalde sonuçta ALisamiyene oynamadan veda etmeyecek.
 
Re: 10 # Arda Turan

Bu akşam Ntvspor'da, Arda'nın gözyaşlarını tutamadığı bir röportajı yayınlanacakmış.. haberlerde falan kesin rastlanır. bakalım, ne oldu..

kaynak: twitter / ersin düzen.
 
Re: 10 # Arda Turan

Bence haklı. Ahmet Çakar'ın Şerefsiz olduğu zaten bilinen bir gerçek. Ahmet Çakarmı demişti onu bilmiyorum tabii. İşte Başkanımızın bu anlamda oyuncularına sahip çıkması laızm. İnternetten kuru sıkı yalanlamalar kızmalarla olmaz bu yayın organlarını sokmayacaksın GS'ın olduğu yere.
 
Re: 10 # Arda Turan

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
izledim röportajı
üstü kapalı Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu na şeref... dedi alanen
ağladı
herşey bilindiği gibi değil dedi
vs
vs
Arda boş konuşmuş diye ima etmek yerine destek vermek lazım abi. Ardayla sevgislinin resmini koyup altına Çakarın dediklerini yazmak, dünyadaki en eski mesleklerden birinini yapan bir bayanın çocuğu olabilir ancak. Arda'ya çoğu konuda suç bulup kızıyorum ama sakatlık sürecinden sonra söyleneler bu forumda kime söylense eline silahı alır yola çıkardı bile.
 
Re: 10 # Arda Turan

Çok sinirlendim haberi duyunca!!!
Ben o haberi görmemiştim ama eğer böyle bir haber yapılmışsa gerçekten çok büyük ayıp.Onu yayınlayan gazeteyide dava etmek lazım, o gazetenin muhabirlerine bir daha Florya yüzü göstermemek lazım, başkanımızın çıkıp o gazeteyi ve bu haberi yapan muhabire bir kaç çift laf edip futbolcusuna destek olması lazım.
Tamam Arda bazı hatalar yapmış olabilir ama kendinizi onun yerine koysanıza sırf gazete satmak uğruna böyle bir iftira atılır mı bir insana? Aklım almıyor hakikaten bu yapılan Arda'nında dediği gibi şerefsizliktir bir insanla bu kadar uğraşılmaz ayıptır günahtır.
 
Re: 10 # Arda Turan

Zorunlu Açıklama: Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi

Kanaltürk Televizyonu'nda yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, geçen akşam yayınlanan programında terbiye sınırlarını aşarak Kaptanımız Arda Turan'ın sakatlığını, kendi deyimiyle "fazla sekse" bağlamış, bu "garip" tespiti de kendisine manşetlik magazinel haberler arayan bir medya organında da umarsızca manşet yapılmıştır.

Erman Toroğlu'nun konuşması ve bunu manşetine çıkarmakta hiçbir sakınca görmeyen Posta Gazetesi'nin tavrı, ülkemizde bir türlü gelişemeyen spor gazeteciliğine ibret verici bir örnektir.

Erman Toroğlu, 105 yıllık kulübün kaptanına, daha bu yaşında bu ülkenin yetiştirdiği en önemli futbolcularından biri olduğunu dünyaya gösteren bir Türk futbolcusuna, sanki bir kahvehanede arkadaşlarıyla dedikodu yapar gibi, hiçbir bilimselliği olmayan, tamamen zırvalıktan ibaret olan, utanç verici ve çok düzeysiz bir yorum yapabiliyorsa, buna yapılabilecek bir eleştiri kaleme dahi alınamaz, çünkü sözün bittiği noktadır.

Ameliyattan yeni çıkmış, milli formasını önemli bir maçta ıslatamadığı için üzüntü duyan bir yıldız futbolcunun hissiyatını hiçbir şekilde kaale almadan, tamamen raiting için insanların özel hayatına bu kadar pervasızca el atma cüretini gösterebilmek, çok ayıp, çok terbiyesizce ve çok utanç vericidir.

Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi'nin Kaptanımız Arda Turan'a yapılan bu kadar çirkin bir saldırıya gereken cevabı tüm sağduyu sahibi sporseverlerin ve Galatasaraylıların vereceğinden kuşkumuz yoktur.

Galatasaray Spor Kulübü
 
Re: 10 # Arda Turan

Biz burada çok kez eleştirdik ama şu mevcut durum biraz farklı. Sonuçta Türk erkeği, delikanlı adam sen kız arkadaşının fotoğrafının altına seks yaptıği için sakatlandı diye haber yaparsan bu en basit tabiri ile bilmem ne çocukluğudur.

Ne bileyim ben çok üzüldüm gözyaşlarını tutamadı, eleştirdik haklıydık da ama şu noktadan sonra Arda'ya destek olmak gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta Galatsaray Kaptanını ,özelliklede kanı beş para etmez insanlar tarafından ağlayacak noktaya getirilmesine benim içim el vermiyor.

Ben de çok eleştirdim ama zaman Kaptanımıza sahip çıkma zamanı bence.
 
Re: 10 # Arda Turan

Sağlığımla ilgili doktorlarım gerekli açıklamaları yapıyor. Her hastalık her kişide az veya çok sürer. Bizim ülkemizde herkes doktor olmuş, herkes bilip bilmeden konuşuyor. Birisi çıkıp seks yüzünden çıktı diyor, birisi bir şerefsizlik yapıyor, başka bir şerefsiz de buna yorum yapıyor.

"UTANMADAN KIZ ARKADAŞIMLA FOTOĞRAFIMI KOYMUŞLAR"

Bugün bir gazetenin manşetinde benim seks yaptığım için sakatlandığım yazıldı. Utanmadan kız arkadaşımla benim fotoğraflarım koyulmuş. Benim ve kız arkadaşımın ailesi yok mu! Bazı şeylerden nefret ediyorum. Bu röportajı da kulübümden izinsiz yapıyorum. Belki ceza da alacağım.

"ŞEREFSİZLİĞE VERİLECEK CEVAP YOK"

Bazı şeyler çok fazla ilerledi, artık sevmiyorum. Şerefsizlik diz boyu. Bir şey yapamıyorsunuz, bir şey söylettirmiyorlar. Bu ülkenin durumu çok sıkıntılı.


Gerçekten çok sinirliyim, haklı olduğumu da düşünüyorum. Bazı şeylere sahanın içinde cevap vereceğim ama şerefsizliğe verilecek bir cevap yok.
 
Re: 10 # Arda Turan

Galatsaray taraftarı olarak sokmayalım Posta Gazetesini gerekirse stad önünde bile o gazeteyi yakalım..Ayrıca Kaptanımız sahip çıkmamız lazım..Türk futbolun tek yıldızı ama harcamak isteyen bizim içimizdede insanlar var ve diğer tarafları saymıyorum zaten...Bu utanmazlığa tepkisiz kalmayalım..
 
Re: 10 # Arda Turan

Ben röportajı izlemedim ama ağlamış Arda röportajda bir insana bu hakikaten yapılmaz şu anda acayip sinirlendim hakikaten HİÇ KİMSE GALATASARAY FUTBOL TAKIMININ KAPTANININ AĞLAMASINA NEDEN OLACAK HEMDE ASILSIZ BİR HABER YAPAMAZ. Kulüptende hemen açıklama gelmiş zaten hep bir olup kaptanımıza sahip çıkmalıyız bir tepki koymalıyız bence bundan sonra ne o Posta gazetesini alırım nede o adamın televizyona çıktığı kanalı izlerim.
Bütün Galatasaraylılar bir tepki koymalıyız ne bir daha o gazeteye elimizi sürelim nede bir daha o kanalı açalım gücümüzü gösterelim bu şeref yoksunu insanlara.
 
Re: 10 # Arda Turan

Capitano'nun bahsettiği 'şerefsizleri' hepimiz biliyoruz da şu tabloda taraftar olarak bizler de sütten çıkma ak kaşık değiliz Arda konusunda.
 
Re: 10 # Arda Turan

Gazete dün gece çıkıyor. Bugün bütün gün yayında hiç ses yok. arda'nın röportaj düşüyor ekranalra taaak siteden hemen Posta ve Erman Toroğlu'na kınama geliyor. İlla Arda'nınmı demesi lazım bunları? Bütün gün nerdeymiş bu adamların aklı. Gazete okumuyorlarmı? Ya da okuduklarında FB sayfalarınamı bakıyorlar?
 
Re: 10 # Arda Turan

Sühan Cem' Alıntı:
Gazete dün gece çıkıyor. Bugün bütün gün yayında hiç ses yok. arda'nın röportaj düşüyor ekranalra taaak siteden hemen Posta ve Erman Toroğlu'na kınama geliyor. İlla Arda'nınmı demesi lazım bunları? Bütün gün nerdeymiş bu adamların aklı. Gazete okumuyorlarmı? Ya da okuduklarında FB sayfalarınamı bakıyorlar?
Anlamak mümkün değil abi bir kulüp kaptanına böylemi sahip çıkar hiçmi basını takip etmez? Arda konuşmuş ondan sonra hemen apar topar kınama yayınlanmış nasıl acayip işler bunlar?
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda'yı en fazla eleştirenlerden biriyim. Bazen ortalıkta fazla görünüyor. Malum, Türkiye'de şu an yıldız futbolcu sıkıntısı çekiliyor. Tek bir futbolcu var o da Arda. Her yaptığına bire bin katılarak anlatılıyor. Bu nedenden dolayı ortalıklarda daha az görünen biri olmasını tercih ederim.

Ancak bu, bir futbolcunun sakatlığına aşırı sekstendir diye yorum yapılmasını haklı çıkarmaz. Bu iddiayı ortaya atan kişilerin bilimsel düşünce yerine, 3.sınıf sokak dedikodusuna başvurmaları kabul edilemez. Ortada laf olsun diye konuşan insanları her platformda eleştirmemiz ve protesto etmemiz gerekir diye düşünüyorum.
 
Re: 10 # Arda Turan

Bu protesto konusunda da her zaman için gereken tepkiyi veremiyoruz biz. Al işte kaptanın açık açık söylüyor 'şerefsizin' kim olduğunu, yıllardır biliyoruz orası da ayrı ama, pazar günü Samiyen'de ne tepki gösterilecek bakalım? 2-3 dakikalık çok da örgütlü olmayan bişi bekliyorum ben, daha fazlası şaşırtır şahsen beni.
 
Re: 10 # Arda Turan

Defalarca farklı basın organlarına taraftar olarak tepki versek de yönetimden hiç destek alamadık. Yine yönetim basit bir tepki verir, taraftar bu adama söver, önem vermez, okumaz ama başkan bir gün bir araya gelir. Gerek Hürriyet konusunda gerek Ntvspor konusunda başkan bizi hayal kırıklığına uğrattı malesef.

Erman için de söylenecek söz yok. Bu tür şeyleri hep söylüyor, yazıyor. Karan'a dedikleri de aklımda.
 
Re: 10 # Arda Turan

Bende eleştiriyorum,eleştireceğimde,ancak şu durumda oyuncumuza sahip çıkmak zorundayız...O bizim çocuğumuz, kıymetlimiz,yok o bizim en yetenekli adamımız onu korumak zorundayız gibi saçmalıklarla değil tabiki...

Bu formayı giyen bir sporcu olduğu için onu korumak zorundayız,yani bu isimin Arda,Mehmet olması önemli değil...Organize ve etkili bir tepki şart...Öyle sadece iki şarkı söyleyerekte olmaz,herşeyiyle tam ve sert bir tepki verilmeli...
 
Re: 10 # Arda Turan

Bizde protesto denince statta topluca küfretmek anlaşıldığı için fazla etkili olmuyor. Çünkü herkese küfrediliyor zaten. Dozunu kaçırmadan çalıştığı kanala siyah çelenk bırakma, telefon ya da faksla protesto etme, mail atma gibi şeyler de yapılabilir. Toplu halde küfredince adam haklı duruma geçiyor.
 

Üst