Sana tepki olarak yazmıyorum Bayram bunları. sen üzerine geldin. GS sözlükten bir link verilmiş, ona baktım orada da "yurtdışına gitsin" deniyor, üzerine sen de öyle yazmışsın denk geldi.
Hakan Şükür de hep sokaktaydı bu arada Bayram. Yaşını bilmiyorum, ufaksan eğer hatırlamaman normal. Hakan Kucağında ufak çocuğu ile Laila'ya girmeye çalışırken, olay da yaratmıştı zamanında ya da tv tv espri demeti sunduğu zamanlarda oldu. Düşünceleri dolayısı ile de yargılandı bir çok gazetede.
Yani Arda'nın yaşadığı pek br şey değil. Evet bu sex olayı, işin cılkının çıktığı nokta ama geçmişte çok daha fazlası da oldu Tugay'a, Alpay'a, Hakan'a özellikle. Tanju'nun Hülya Avşar ile sürecini tüm Türkiye beraber takip ettik foto-roman tadında (o zaman özel kanallar yoktu TRT de vermez böyle şeyleri). Engin Verel'in Bahar Erdenizdi sanırım onunla evlenemden önceki maceraları da öyle. Yani ünlüysen bunlar başına gelir. Arda İngiltereye de gitse popüler olduğu sürece bunlarla uğraşacak. Alpay yurtdışına gittiğinde sanki kurtuldu mu hemen? Popülerliği bitti unutuldu da bitti bu süreç. Bu popülerliğinden rahatsız olmamalı. Bu popülerlik sayesinde bu kadar parası var o kız arkadaşı var. Arda iyi çalım atıyor diye o kızla çıkmıyor popülerliği sayesinde tanınıyordu da kız arkadaşı onu gördüğünde tanıdı ve en azından aralarında bir muhabbet başladı. Popüler olmasa eğer, ne kadar iyi çalım atsa da onu gördüğünde tanımayacaktı bir çok kişi. O zaman sevdiği insanla da birbirini tanıma ortamını yakalayamayacaktı. Popülerliğinin zevkini çıkarsın ama muhatap olmasın basınla.
Sonuçta o göz yaşlarını döktüğü kanal da Arda'nın "kes" demesini bile yayınladı O gözyaşlarından prim yaptı. Mirgün Cabas'ları çıktı "birazdan Arda ağlayacak" diye anonslar yaptı. Arda'yı eleştiririm ama bir çok defa sokakta gördüm ne rahatsız ettim ne resimini çektim nede bulunduğu yeri birilerine söyledim. Ama söyleyen çıkacak. Twitter'a yazsa Arda, "saat 21:00 Sevgilimle geziyorum" diye bir şey olmaz. Basın ise yenildiğimiz maç sonrası Arda'nın o görüntülerini koyuyor. Bakıyorsun hava karanlık gece 2 de çekildi sanıyorsun üstelik maç gecesi diye düşünüyorsun. Ben düşünmüyorum sen düşünmüyorsun birilerini düşündürtüyorlar işte. Yani sorunda çözümde aynı yerden. İletişim, hepsi bu...