Arda Turan

Bunu sızdıran şerefsizlerin yaptıkları ayıp olan.Arda nın orda yaptığı konuşmanın altına imza atarım.Baştan sona doğru o konuşma.'Somon' un GS ile ne alakası var.Bizim o formayı gördüğümüzde düşündüklerimizi Arda da düşünmüş.Çünkü o da içimizden biri.Adam sapına kadar GS li.Gs nin forması parçalıdır Arda da bunu söyledi zaten.

Ayrıca devlet kanalına bak.Saçmalığın büyüğü o.
 
Yalnız yanlış atı oynadılar bu sefer. Bu durum taraftarın Arda'ya kızacağı, karşısına geçeceği bir konu değil bence. Söylediklerini aramızda söylemeyen pek yoktur. Ben belki bir çok noktada Arda'ya kızan bir insanım ama burada dediklerine falan imzamı atarım. Helal olsun.
 
Ne güzel kaptanları var Galatasaray'ın, bizim yaşımızda, bizim aklımızda. Helal olsun sizlere giydiğiniz ve sevdiğiniz parçalılar, on numaralar ve kaptanlıklar. Sizinle gurur duyuyoruz.
 
Bu olaya çok sevindim. Kayseri maçında laf olsun diye belki tribüne çağırılacaktı Arda. Bİr çok kişi gönülsüz bağıracaktı. Ama artık camianın kenetlenmesini sağlar. Kayseri maçında o stad Galatasaray diye de inler Arda diye de. Kaptanın bu görüntüleri keşke daha önce yayınlansaydı diyor insan bir yandan da. Bu gene de TRT gibi benim vergilerimle benim elektriğimle ayakta duran bir kanalın yapması gereken bir haber değil. Trt Spor kurulduğunda sevinmiştim. NTV'ye karşı tarafsız oalcağını düşündüğün bir kanal olması için. Ama medyanın kaleleri satılmış bazı kişilerin şu anki geçici gücü yüzünden.
 
İlk Arda'ya tepki gelmesini beklediler, herkes ne var bunda dedi.Sonra birden dönüp "asıl ayıp olan Arda'nın dedikleri değil , bunu basına servis edenler" falan diye saçmaladılar.Üstüne bir de Arda telefonda ayar verdi. Milli takım oyuncusunun devlet kanalında yıpratılmaya çalışılması da ayrı bir komedi ama neyse...
 
Güzel cevap vermiş gerçekten ben de mutluluk duydum dinleyince. Kızgınlık veya sevgi hepsi bir kenara, kariyeri için Avrupa'ya kesinlikle gitmesi gerektiğini düşünüyorum.. Öncelikle Arda'dan iyi bir kaptan olmadı. O kaptanlığı oturup almaya kalksalar küskünlük yapabilir. Yani demek istediğim şudur ki, ' Kaptan Arda Turan' ın Türkiye macerası bence artık miadını doldurdu. O yüzden Avrupa'ya gidip şansını denemesi ve bizi Allah'ın izniyle gururlandırmasını tercih ederim
 
Valla ben de bunu haber yapanların ne dıyım bilemedim. Yani bukadar üstüne gelmez ki bişiler. Hellal olsun kaptana valla gayet güzel demiş aynı şeyleri bizde dedik. Cemal beyin batırdığı formalar oldu. Şimdi her kampanyada bu formaları satmaya çalışıyor kulup acayip bir zarar söz konusu belliki. Haberi bambaşka amacla yaptılar belki ama bence herkesin gözünde Arda sevgisi bin kat daha arttı. En azından benim öyle.
 
Helal olsun kaptana. Uzun zamandır duyduğum en güzel şeyleri söylemiş. Hislerime duygularıma da tercüman olmu. Ben de o formaları yapanın ...

Ağzına sağlık Arda..
 
Arda bence haklı.Adnan Polat'ın başkanlık dönemindeki saçmalıklarından biriydi böyle formalar.seneyede başkan olarak kalsaydı kimbilir ne renk forma yaptıracaktı.
 
Medya ya da her kimseler,zannediyorlar ki biz bu videodan sonra Arda'yı linç edicez.Baştan sona kadar herkesin dillendirmediğini açıkca söylemiş.Yalan mı kaçımız memnun mor,pembe ve garip garip renkli formalardan.Burdaki asıl ve büyük sorun bizim içimizde,takımın özel diyaloglarının nasıl bu kadar rahat dışarı çıktığı.Ayrıca bu video 2 haftadır Trt de,daha önce kimlerin elindeydi,bu videoyu kim servis etti,Trt gibi bir devlet kurumu niye kulübümüzü karıştırmak istiyor?
 
Birazcık yüzleri olsa bir daha program yapmazlar zaten ama nerde... Önce yayınladılar bunları çok ayıp, çok çirkin bir sürü bık bık bık, sonra bekledikleri tepki değil de tam tersi olunca geri yaptılar bu sefer servis edene saydırmaya başladılar. Sanki servis edenden farkları varmış gibi. Yayınlamasaydınız o zaman. Yemiyoruz.
 
Şerefsizlerin planı ellerinde patladı bu sefer.Bir bakıma iyi oldu bu görüntülerin ortaya çıkması.Taraftar yeniden Arda yı sahiplendi ve artık daha çok seviyor.O formayı gördüğünde Arda ile aynı duyguları paylaşmayan GS li varmıdır.Söylediklerine imzamı atarım.Arda nın yerinde olsam avrupa ya falan gitmem artık.

Ayrıca böyle devlet kanalı olmaz olsun.Adamların uğraştığı şeye bak.
 
Bu da yeni moda...

Başımızda adam gibi "kesin lan sesinizi" diyecek bi başkan olmadığı için herkes ağzına geleni söylüyor. İçine de ederler, şok şok diye kaset de yayınlarlar...

Ahmet Çakar içine ediim dedi kimseden ses çıkmadı. Hatta üstüne bir hafta konuşuldu reklam oldu adam. Dün geceki kepazeler de acaba biz ne yapsak diye düşünüp bunu bulmuşlar.

14 Mayıstan sonra inşallah sesinizi bi tarafınıza kaçıracak bir yönetim gelir. O zaman ben görürüm sizin gibi rezil rüsva insanları!!
 

Üst