Arda Turan

Artık öyle bi' duruma geldi ki olay, Arda öksürse niye öksürdü diyecek olanlar var.

Biraz rahat bıraksak artık şu çocuğu, konuşmalarında hep bi' hata arar olduk. ( Genel konuşuyorum. )
 
bak ne güzel söylemişsin Berkan öyle

çözümü bulmuşsun aferim sana , şimdi kaptan ile futbolcu arasında ki farkı ayırt etmen kalmış.. onu da çözdün mü problem kalmaz..

Arda kaptanlığı becerememiştir bana göre de ama şuan takımda değer gösterilmesi gereken ender oyuncularımızdan en önde gelenidir.
 
Ben Arda'yı çok seviyorum hepimizin Fenerbahçeli dostları var en basitinden bizim tribün grubunun lideri ile fenerbahçe tribün grubunun lideri çok samimi yakın dost değilmi. Arda'nın Emre ile Tuncay ile dostluklarına bir şey demiyorum ama kendi takımında ki insanlar dururken daha doğrusu 7 24 beraber olduğu insanlar dururken sürekli bu adamlarla dostluklarından bahsetmesi garip ya, ben şahsen Mehmet Topal'ı çok özledim demesini beklerdim ama o Tuncay'ı özlüyor veya ne bileyim Şansal'ı Rıdvan'ı önemsemesi normal ama en azından Ahmet Çakır'ı da ciddiye alıyorum diyebilmeli Galatasaray kaptanı, çünkü oraya yalnızca Arda olarak çıkmadı programı yapanlar bile sürekli GALATASARAY KAPTANI Arda dediler.

Yanlış anlaşılmasın kızmıyorum bunlardan dolayı Arda'ya benim bu hayatta her şeyden daha çok sevdiğim insan beşiktaşlıyıdı ama bi taraftar olarak da Kaptanımın bu hali garip geliyor bana. En ilgincide Aziz Yıldırım istediği zaman bana ULan diyebilir benim büyüğüm çok seviyorum onu demesiydi.

Arda'yı ben çok seviyorum istiyorumki Emre'ye küfretsin Aziz'e selam bile vermesin e ben taraftarım böyle hissetmem normal böyle olmadı diye Kaptanımı sahipsiz bırakacak değilim o bizim göz bebeğimiz içimizi burksada sürekli fenerbahçeli dostlarından bahsetmesi onları özlemesi o GALATASARAY'lı Arda'dır.

Acilen kaptanlığı alınması lazım o ayrı çünkü kaptanlık çok başka birşey Emre ile kahvaltı yapmak yerine bir kere arkadaşlarını bir araya getirse takımdaki uhuveti kardeşlik duygusunu geliştişrmeyi denemedi Arda kısacası Kaptanlığın gereklerini yerine getirmiyor malesef. Ama gözümüzün bebeği o ayrı tabi.
 
Sözün özü hepimiz Arda'dan bi Işıl olmasını bekledik ama o bunu beceremedi. Seviyomuyuz seviyoruz o ayrı ama Kaptan olarak kıyasladığımda Işıl'ın tırnağı olamaz kanaatindeyim.
 
çok güzel demiş Şamil , ayrıca sorun zaten bu konuda Arda'da değil ona 22 yaşında bu kaptanlığı veren başkan'lık makamın da.. Galatasaray kaptan'ı Rıdvan'la çak yapıp zaten Kadıköy'de fazla golumuz yok deyip gülemez , gülmemeli de o kadar hafif değil o koluna taktığı.. bu kadar sulu kaptan olmaz zaten , esprili , komik fln hepsi hikaye Galatasaray kaptanı ağır olmalı biraz ağır..

emre abi ile semih abisine saygı gösterir , Harry Kewell konuşuldu mu bizim Harry der , Ayhan abisi maçlardan sonra üzülür ama Baros ve Kewell asla üzülmez.. bunlar küçük ama önemli detaylar.. emre abisiyle takılcağına gitsin Bülent Korkmaz abisiyle takılsın kaptanlık öğrensin biraz..
 
Semih en iyi forvettir Türk olarak onla oynamak istemesi normal.
Alex'e hangimiz şapka çıkartmıyoruz ne kadar sevmesekte en iyisi o.
Ligin en iyi forveti Niang dediğini ben duymadım ya da kaçırdım o anı.
 
çok güzel demiş Şamil , ayrıca sorun zaten bu konuda Arda'da değil ona 22 yaşında bu kaptanlığı veren başkan'lık makamın da.. Galatasaray kaptan'ı Rıdvan'la çak yapıp zaten Kadıköy'de fazla golumuz yok deyip gülemez , gülmemeli de o kadar hafif değil o koluna taktığı.. bu kadar sulu kaptan olmaz zaten , esprili , komik fln hepsi hikaye Galatasaray kaptanı ağır olmalı biraz ağır..

emre abi ile semih abisine saygı gösterir , Harry Kewell konuşuldu mu bizim Harry der , Ayhan abisi maçlardan sonra üzülür ama Baros ve Kewell asla üzülmez.. bunlar küçük ama önemli detaylar.. emre abisiyle takılcağına gitsin Bülent Korkmaz abisiyle takılsın kaptanlık öğrensin biraz..

Arda'yı hem çok seviyorum.. bir o kadar da çok kızıyorum ...sevenin de kızanın da haklı tarafları var.. ancak keşke kaptan olarak Cüneyt i örnek gösterseydin... evet Bülent i de çok severim ve o da gerçek GALATASARAY lıdır.. fakat ona kaptanlık verilmesinin en önemli nedeni aşırı sinirli ve sürekli kırmızı kart görmesi idi ...belki durulur diye idi :) ve o da özel yaşamında bayağı gezegen ve şakacı biriydi (sululuk göreceli tabii :) ) şimdiki sporcuların şanssızlığı medya internet gibi araçların inanılmaz gelişmiş olması.. herşeyi anında görüyor .. duyuyoruz... o zamanlar nerdeee :)
 
Arda iliklerine kadar Galatasaray'lı olma bilincinden çıkıp,Galatasaray'lı bir profesyonel olmuş.
Benim konuştuklarından çıkardığım bu oldu.Kalırsa da,gidersede yolu açık olsun.
 
Arda bir kez daha Kaptan olamayacağını ispat etmiştir..Hemde bu sefer kendi konuştuklarıyla..En iyi forvet olarak ezeli rakibinden adam gösterirken senin kaptanlığını yaptığın üstelikte bu ligde gol kralı olmuş bir barosun olduğunu unuttumu acaba..Niangın dışkısı daha dereye bile ulaşmadı..Semih hele Barosun yarısı kadar üst düzey maçta oynasın futbol kariyerinin sonuna kadar da ona şükretsin.

Hadi gerçek bile olmasa ki değil Bana göre de formda bir baros bu ligi tozu dumana atar sen bir kaptan olarak takım arkadaşını orada onore etmen gerekirdi..Sevmediğimiz eşofman üstü deri ceket Bülent uygun bile sivastayken bu ligin en iyi forveti Mehmet Yıldız onu alan şampiyon olur diyerek oyuncunun Güvenini sağlamıştı..Ha oda biliyordu Mehmet yıldızın sadece güreşci olduğunu..

Ama işte liderlik bu özellikleri barındırır..Maalesef ardamızda bu yok..O anca 11 senedir feneri yenememizin muhabbetini eğlenceye vursun Yok Yeni stada alışamadık vs sürekli olumsuz yorumlarda bulunsun..Yahu kaptan sana o stadda sabahla diyen yok pardon ama o stadda 50 bin galatasaraylı kıçları yırtılana kadar bağırıp desibel rekoru kırarken senin o stada alışamadık demeye hakkın yok..Hele kadıköy gecekondusunu övüp başkanını müthiş tesisler yaptı demene hiç hakkın yok..Türkiyede takımlar çamurda tozda toprakta antreman yaparken çimi getiren ilk takımdı (galatasaray Derwall öncülüğünde)..Keşke bunları hatırlasaydın konuşsaydın başarısızlığı tiye alıp malzeme vereceğine..

O çok saygı duyduğum abim dediğin Tuncay şampiyonluk kutlamalrında Galatasaraylıymış bütün ... kalplerde yıldızmış gönüllerde ay..........diye başlayıp devamını getirmeyeceğim tezahuratı mikrofonla kadıköyde haykırmadımı..Aziz tesadüf demedimi başarılarımıza.. Emre abisi Galatasaray'in sampiyonlugunu calmadımı Okanla beraber.. sana ısrarla avrupaya git diyen abilerin ne yapmış acaba avrupada emre senede kaç maçta ilk 18e girmiş..Tuncay şuan ne yapıyor acaba..Rıdvan neden Özere geldimmi fenerde kalmalı ardaya geldimmi ısrarla avrupaya gitmeli diyor..Hiç düşündün mü kaptan


Ha doğrudur kabul ederim ben galatasaray kültürü almadım..Belkide o kültür bu arkadaşları affetmeye yöneliktir..Yada tarihin en kötü sezonunun yaşandığı bir dönem kalıp bu takımı düzlüğe çıkarmak değilde inşallah maşallah giderimdir bu kültür..bende saygı duyarım..

Benim ardadan aldığım izlenim cok iyi muhteşem sapına kadar Galatasaraylı bir ardadan çok, Galatasarayı sadece seven altyapıdan beri yetiştiği için sevgidende öte camiayı kendine alışkanlık yapmış bir futbolcu kardeşimizdir..Dahasıda yok maalesef..İnşallah giderim diyen bir adamdan başka türlü düşünemem..

ve son olarak bir yerde gördüğüm yazı..Yorumsuz..

Özetle ,
Emre belözoğlu: Arda'yı yıpratıyorlar
Kewell: Arda sorunu kendinde arasın.
Arda: Emre abimdir, Kewell'a kılım.
 
Yönetimin yapacağı basittir. Resmi olarak 30 milyon euro istiyoruz , başka teklifle kimse bize gelmeyi bile düşünmesin dencek ve beklenecek. Verilirse buyursunlar gelip Arda'yı alsınlar. Vermezlerse de vermesinler tok satıcıyız nasılsa. Ama görüşmeler filan problem olur yani. Ki Atletico ile iş yapılmasına tamamen karşıyım zaten.
 
Her ne kadar satılmasını istesemde Fatih Terimle beraber performansının zirve yapacağını düşünüyorum sağlam bir Arda önmüzdeki 2-3 sene bize çok şeyler katabilir ve kaptanlığa 10 numaraya layık bir Galatasaraylı olabilir
 
''Gitme, kal'' diyesim var, Kaptan ama koymuşsun kafana, seni Fatih Terim'li Galatasaray'da bir sene kalamayacak hale getiren ne bilmiyorum ama yine son bir kez söylim;

Gidersen yolun açık olsun ama kal be Kaptan..
 
gidecegini gunler once ogrenmeme ragmen bir turlu yazamamistim...

yolun acik olsun aslan.

sunu unutma ki bu taraftar seni haddinden fazla sevdi..
(srfydn - 9 ağustos 2011 13:32)

[video=youtube;bs5ZI6Z3bPM]http://www.youtube.com/watch?v=bs5ZI6Z3bPM[/video]

Garip oldum la, cidden seni çok sevdik be Arda..
 

Üst