Arda Turan

gelen haberlere göre arda bugün gidebilirmiş başkanın bizzat söylediği bu ne diyelim tam camia havasını bulmuşken tam taşlar yerine oturmuşken tam ikna oldu kalacak derken bu haber beni gerçekten çıldırttı. Allah aşkına nedir bu avrupa isteği ne var şu avrupa da biz çok şey mi istiyoruz son 2 sezon adam akıllı top oynamadın bari 1 sezon kal aldığın paranın hakkını ver ondan sonra git be kardeşim şu havamızı bozma arkadaş.........
 
Adnan Polat dönemi popülizminin en büyük kazığı.Veda yazıları Mlada Boleslav maçıyla da başlayabilir son iki sezonla da.İki bakış açısına da büyük malzeme verdi.Şu dönemde gitmek istiyorsa kurcalamanın,gitme kal demenin anlamı yok.Karakterini oturtup geri döner umarım.
 
Gitmek isteyene ısrar edilmemeli. Yolu açık olsun. Tek üzüntüm yerli statüsünden ilk 11 oyuncumuzun eksilmesi olur. Artık paraya kıyıp Bursa'dan Ozan İpek ve de belki Volkan Şen'i almak en iyi iş olur. Yerli olarak hala zayıfız.
 
Adnan Polatin bir futbolcuyla yuz goz olup ne hale getirdiginin en guzel ornegidir Arda.Arkadasini Acun Ilicali,Emre Belezoglu olarak secersen kendi Galatasarayli abilerinden uzaklasip Ridvanla yuz goz olursan gelecegin nokta budur.Galatasaray tarihi icin cok hayirli gunlerden biri daha.Ardanin artik bu takimda basarili olma sansi yoktu ve Galatasarayinda Ardayla beraber basari sansi yoktu.Her iki taraf icinde cok hayirli bir ayrilik.Akillanirsin insaAllah diyecegim ama pek akillanacagini sanmiyorum.Akil hocalarin Emreler,Aziz Yildirimlar sike operasyonlarinda yada metriste bu bile akillanman icin yeterli bir sebep ama...
 
Boş mukaveleye imza atanları yuhlayanlar bizdik , kendini tarzan sananların kaprislerine kendi kendimizi mahküm ettik
Takıma kattıkları tartışlmaz ancak hem maddi hem manevi verdiklerinden kat kat fazlasını aldı bu camiadan.
Böyle bir zamanda gitmek istemesi gösteriyorki Arda Fatih hocanın değil Rıdvanın tavsiyelerine uyuyor,Arda Galatasaraylı genç bir futbolcu değil profosyonel bir futbolcu Belki 5 sene sonra Emre abisinin yolundan gider kim bilir
 
Benim için bir Sabri kadar önemli değil. Gitmesi üzmez. Atletico'yu Galatasaray'dan büyük görüyorsa gitsin. Başarılı olur inşallah. Bu kadar ay bekleyip gitmesi kadar ayrıca saçma bir şey olamaz. Ne yani lig ertelenmese ilk maçını oynayıp mı gidecekti?

Giderse tek merak edeceğim konu kaptanlığın kime verileceğidir. Ayhan-Sabri ikilisinden biri alır herhalde...

Ha unutmadan GALATASARAY sadece Türkiye değildir. İsteyen gitsin Avrupa Klüplerine!
 
Gitmek istiyorsa gitsin sorun yok ta, daha 3 gün önce "Fatih hoca ile iliskimiz baba ogul iliskisidir, takimda kalmamin en büyük sebebi onun gelmesidir" demiyor muydu? Ne oldu simdi?
 
Valla bu şekilde bir gidişte benim için Arda sevgisi büyük ölçüde biter gider onu belirtiyim.
2 ay antrenmanlara çıkacak, 2 kamp geçirecek, takım tam oturmaya başlarken 'ben gitmek istiyorum' diyecek yok öyle bir dünya.
Bu bırakın kaptanlığı, GS'lı herhangi bir futbolcuya yakışmayan bir davranış.Hele ki bu insan Metin Oktay ve onun forması altında oluyorsa ozaman destek beklemesin kimse çünkü bir ihanetle karşı karşıyayız.
 
Zerre kadar üzülmeyeceğim giderse. Enkaz gibi geçen bir sezonun ardından bambaşka yüzlerle eski günlere dönme çabası içine girdik. İşler de rayını oturmaya başlamışken bula bula bu zamanı mı bulmuş ? Madem bu kadar çok gitmek istiyordu en baştan söyleseydi, kafasına silah dayayıp tutacak halimiz yoktu. Belli bir planlama yapmışız roller hemen hemen belli olmuş, 10 numarayı ve kaptanlık pazubandımızı taşıyan adam bizi yarı yolda bırakıyor resmen. Kimse kusura bakmasın ama ne hali varsa görsün... Ayrıca lafla peynir gemisi yürümez. Daha birkaç gün önce babam gibidir, takımda kalmamın en büyük sebebi Fatih Terim'dir falan... Biraz da sözlerinin arkasında durabilseydi keşke. Üstelik en önemli oyuncularını da kaybetmiş bir takıma gitmek için can atıyor, acaba bizim mi göremediğimiz birşeyler var Atletico Madrid'de. Neyse...

Kaptanlık konusuna gelince... 1. kaptan gönderilmeyecekse kesinlikle Ayhan olmalıdır. Mesele 2. kaptanlık konusu, ya Sabri ya Servet olacaktır. Umarım bu isim Sabri olur. Ayhan'ın pek forma giymeyeceğini göz önüne alırsak kağıt üzerinde 2. gözükse de bu seçilecek isim bizim sahadaki kaptanımız olacak... Benim gönlümden geçen kaptan sıralaması ise : 1) Ayhan 2) Sabri 3) Baros
 
Arda'nın gitmek istemesini anlıyorum. Ben olsam , bende durmaz giderdim ama gidiş şekli yanlış ve zamansız oldu. Sene başı gitseydi bizde ona göre planlarımızı yapardık.

Her şeyin hayırlısı olsun , gidecekse yolu açık olsun kaptanın.
 
“@cnyvz_: arda bu sezonu herkese çakmak için kullanabilirdi. arkasında terim, intikamı acı olurdu; o gitmeyi seçiyorsa kendi bilir.”
 

Üst