Arda Turan

Hakketten gideceksen git ama su zamanda olmasi bence Unal Aysalin yeni teklifi sonucunda sıkildi ve ya sozlesme uzat yada git gibisinden bir durumda olmus olabilir. Arda da bi karar verecek ya tamamen kafasinda ki leri silip burada kalacak yada bugun gidecek

Artık ne karar verirse versin umrumda bile değil .

Giderse ekime gitmezse ... :)

Ama Ardanın son 2 senesinden çıkartılacak sonuç, herkese ederi kadar değer vermemiz gerektiği bence :)

Ahmet Bulut kim Emre Belezoğlu'nun sahibi olduğu menejerlik şirketinin görünen yüzü. Ya biraz geyik olacak ama bakarsan olayıda özetliyor.

Arda iyi de çevresi kötü.

Haberlere inanmıyorum sebebi de Arda'nın senelik istediği miktardan çok sözleşmenin 5 senelik olması, her defasında Avrupa'ya gitmek istediğini söyleyen birisi 5 senelik mi ister sözleşmeyi?

Eğer kaptan sezon başlamadan takımda kalacağım bu yıl diyip , 20 gün kala gemiyi en önden terkediyorsa ben ona kaptan bile diyemem yolun açık olsun o da şuana kadar terlettiğin forma için olur umarım yalandır .

Bu saatten sonra ''gidene dur diyemem, giden gider zaten..'' parçasını söylemek lazım ama iftardan sonra o Ahmet Bulut'a iki kelam etmek lazım, Allah senin ...

Burada ne kadar parmaklarımızı yorsak boş. Az evvel canlı yayında antrenamanda Arda Turan´ın ağzı kulaklarındaydı, gayet neşeliydi yani. Taratarmış, 10 numaraymış, parçalıymış çok da umrunda sanki !

"ben yürekten galatasaraylıyım" diyen insan,acaba transfer döneminin bitmesine 1aydan az bi zamann kala "mutsuzum,gitmek istiyorum" der mi?dememeli,üstelik Fatih Terim gelmiş ve "baba-oğul" gibiyiz dediğin kişiye bu ihaneti yapıyosun?en yakın arkadaşım dediğin "selçuk inan'a yapıyosun.bunun başka bi tarifi yok ki düpedüz "ihanet" olur.halen daha gitmeyeceğini ümit ediyorum,neden 1sene daha oynayıp,daha büyük bi takıma gitmek varken ,neden a.madrid?..bunu bana avrupa da oynamakla kimse açıklayamaz,bu GS'den kurtulmak istemenin daha "şirin gibi gösterilmeye "çalışılan tanımı.evet kimse GALATASARAY'DAN büyük değildir,evet gidenin yeri de bi şekilde doldurulur ,ama önemli olan nasıl hatırlanacağındır...KRAL H.ŞÜKÜR,,UNUTULMAZ KAPTAN M.oktay ...... daha biçok isim sayılabilir,peki arda???eminim sabri çoook daha iyi bi sıfatla anılacaktır...

son 5 yılda en büyük kozumuzdun ama bu sene adına en büyük çelmeyi az önce yedik oysa ki herşey doğru gidiyordu.. Seni sevenleri üzdün be kaptan yolun açık olsun..

ardayı hep savunurdum ama yanıldığımı bugün anladım..kötü zamanında gitmedi şimdi sorunlar bitmiş takımda herşey iyi sen terket ayıp etti..Herkes Bülent Korkmaz olamıyor maalesef..Ne demişti büyük kaptan:Biz zor günlerin adamıyız bu takımda zor günleri aşar ve hedefine ulaşır hemde Ardasız..

Az önce trt de bayan spiker sıcak gelişme olarak Arda Turan Atletico Madrid e transfer oldu dedi... İçimden bir şeyler koptu gitti... Bilmeme rağmen, ben sözleşmeli futbolcuyum dediğinde, var git yoluna Lan dememe rağmen... Hoşçakal Arda , kalbimiz kırık sana ama yinede hoşçakal...

Valla yolun açık falan olmasın Arda sen şu senede gemiden ilk kaçan oldun ya umarım 2 sene geçmeden inleye inleye geri dönmek için yalvarırsın güzel kardeşim.