Arda Turan

Bu şekilde gidişini kabul edemiyorum.Madem çok kararlıydın kampdan önce resti çekseydin.Terim geldi önce tamam dedin sonra Madrid desin.Yaşanan rezil sezondan sonra en çok şimdi ihtiyacımız vardı ilk önce sen bırakıp gittin ''kaptan''.Sana en çok inanan insan Terim e bile yüz çevirdin zor günde.Medyası,sakatlığı,magazini,yanlış yönetim kararları seni çok yordu,kırdı ama böyle iki yüzlü bir gidişi biz de hakketmedik.Keşke hep 66 Arda olarak kalsaydı demek kendimi alamıyorum.Servet in kaptan olacağı iddiası bile rahatsız edici.Umarım yeni kaptan Sabri olur.
 
Arda tamam iyi bir yerli ama 2008'den beri bir yararı yok. Hatta egosu ile zarar bile vermeye başlamıştı. Geçemediği bir eşik, bir olamamışlık vardı. Gitmesi iyi oldu. Bundan sonra Galatasaray'ın Arda'ya değil, Arda'nın Galatasaray'a ihtiyacı olur.
 
Ben bekliyordum... Yanılmadım... Üzülmedim açıkçası Emre abisi gibi olmasınada şaşırmadım... Git her gidiş yeni bir başlangıçtır... Ve biz yeniden başlarız ama sen paslanıp geldiğinde ben Galatasaraylı Arda'yım dediğinde bi git diyeceğim kibarca...

Geçen sezon gitsen sezon sonu gitsen adamdın... Takım kurulmuş her plan yapılmış bu dakkadan sonra gidene adamsın adamımsın demem...
Biz bir oyuncu kaybettik o milyonlarca insan...

2 sene sonrada karşıyakada görürüz emre abisi ile aynı karaktere bürünür gezerler...
 
para kazandırıyor diyorsun da emre sezon sonu kaçtı. Yerine adam almak isteyen alırdı o anda... Bu ne yaptı sezon başlamış olacaktı F5 halt yememiş olsa... Tüm planlar yapılmış, planların büyük kısmı onun üzerineyken... Bu kaçısın tek farkı sözleşmesinin bitmemiş olması... Sözleşmesi bitmiş olsa oda 1 dakika durmazdı..

Takım onu değil o takımını sattı... Dahada açıklaması yok. Menajeri ve abisi kim ki biz birşey bekliyoruz...
 
Herkes kendine yakışanı yapar!

Ayrıca Doğan´ın dileklerine katılmamak elde değil. Umarım tez zamanda dönmek için kapıları aşındırmayı başlarsın da biz başka kapıya deriz. Zaten bu saatten sonra gideceğin kapının rengi umurumda değil.
 
Arda Turan'ın Transferi Konusunda Anlaşma Sağlandı

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Atletico Madrid'in bu transfer karşılığında Galatasaray A.Ş.'ye 12.000.000 Euro transfer bedeli ve 1.000.000 Euro bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.

Galatasaray Sportif AŞ
The end.
 
Bence çok doğru bir transfer. Arda'ya yapılanlar bana yapılsaydı direkt mülteci olarak yurtdışına kaçardım. Gitsin biraz kafasını dinlesin yurtdışında ve sadece futboluna konsantre olsun.
 
Sok oldum resmen, hadi bizi gectim "Baba"m dedigin Fatih hoca(miza) nasil yaptin bunu be Arda? Insallah bunca söyledigini unutup, TR´ye birgün geri dönmeye karar verirsen üzerine FB formasi gecirmezsin, cünkü asil o bana cok koyar.Birde unutmadan biraz magazinsel olacak ama sayet burayi okuyorsan, hayran oldugum oyuncuya GS formasi giydirdigin icin sana tesekkür ederim.
 
Sevmediğim bir oyuncuydu,gitmesine sevindim,benim için önemli olan Galatasaray'ın alacağı para ve Galatasaray'ın geleceği ...

*Ha emre'ye benzer,benzemez konusu hep konuşulmuştur,benzer mi benzemez mi bilemem ama benzerse hayal kırıklığı olmaz benim için.Ama Arda en azından giderken kulübüne para kazandırıyor bunun içinde teşekkür etmek isterim,hakkını yemeyelim.
 
bu gidiş Ardayı büyük kaptan ilan edenlere ders olur umarım
bizede başarı dilemekden gayrı birşey kalmaz bu sezon la ligayı sıkı takip edeceğiz anlaşılan
ne kadar kırgın olsakda Türk futbolu için güzel ve gerekli bir adımdı İspanyada başarılı olma şansıda yüksek bence
şimdi sorulması gereken asıl soru ne olacak bizim sol kanadın hali
 
yarın üzerimizde parçalı formalarımızla pegasusta olacağız ve bu sefer HERKES GİDER BİZ KALIRIZ bestesini daha da iştahla söyleyeceğiz inşallh milli maç yeri değil falan diyenler olabilir ama herhangi fiziki tepki olmadan "mesajla" tepki verilebilir bence en azından üzerine gs forması haricinde forma giymeyen sabri hakkında yüklenme yapabiliriz ilk sabriyi çağırma fikride forumlarda konuşalan bir konu ayrıca şu an
 
Gittiği takım müthiş hedefleri olan bir takım ya ondandır herhalde bu isteği,arzusu.. Arda Turan hesaplasın şimdi Real Madrid-Barcelona'dan kaç puan fark yeriz, acaba ilk 5'e girebilir miyiz diye.. Buymuş işte vizyonu.

Orda sinema kapattırmazlar ama adama dikkat etsin !

Ha bir de vergini kulüp ödemez, cezaya kalmasın..
 
Gemiden en önce kaçan bir kaptan . İnşallah bir gün dönmek için yalvarırsında o zaman da biz seni takmayız tüm planları alt üst eden bir insan yazık günah bir gram hakkım varsa helal etmiyorum bu isme başka bir şey demiyorum .
 
Bu arada, bu sezon Atletico Madrid'in 100. yılıdır ve yeni sezonda giyeceği formaları tanıtmıştır.

Arda merak etmesin, o.. rengi bir forma yok içlerinde !


* Parçalı da yok, ne tesadüf çubuklu var..
 

Üst