Arda Vekiloglu

Arda'yi motive edecek bir duzeni yok takimin. Orta siralari hedefleyen bir takimda Arda'dan daha fazlasini beklemek hayal olur. Bugun BJK'nin kurdugu takim ve sistem (iddiali bir takim+kendi salonlari+ her mac gelen seyirci) icinde Arda yine Turkiye'de oynayan en iyi 3 numaara olur.

Yazik, uzun suredir ilk defa 3 Amerikali oyuncumuz da kaliteli oyuncular ve verimli oyuyorlar. Ne yazik ki bu sansi basariya cevirecek ne bir koc, ne bir yonetim, ne de bu basariyi gercekten umursayan bir camia var.
 
gun bugundur arda, konustur fener macinda klasini...
bu taraftarin seni ne kadar sevdigini biliyorsun, bizde senin nasil cani gonulden bir Galatasaray'li oldugunu biliyoruz, simdi senin macin geliyor, kendin gibi oyna yeter...
 
dawkins 'e katılmamak elde değil .Tabi insan istiyor şöle çıksın her maça süper oynasın ama dediği gibi normal maçlarda (derby falan olmayan) .................. bundan sorasını buraya yazamıycam .
 
tuborg maçında da çok kötü bir performans gösterdi...ama yinede maç bittiğinde o moralle çocuğun biriyle fotoğraf çektirdi...bu yüzden seviyorum onu...Arda dan sözüde aldık...fb maçında patlamayı yapacakmış takım...biz inanıyoruz....
 
Maçtan önce Arda' Alıntı:
O gun sahaya cikip daha iyi mucadele eden daha cok istiyen daha hirsli olan maci kazanicak.
Bu macin atmosferi her zaman farkli olur.Bizde bunun bilincinde elimizden gelen mucadelenin en sonuna kadar,terimizin son damlasina kadar bu maci kazanmak icin elimizden geleni yapicaz.

Maalesef.
 
Arda;

Kardes sen biraz dinlen be. Dilimizde tüy bitti. Bu halini kendine yakistiriyorsan bisey demiyorum...
 
ah be arda sen oynamadan mac kazanmamız cok zor
artık sorumluluğu alıp skor yükünü sırtalamnın zamanın gelmedi mi
bugün sahada iki sene önceki fener serisinin son macında macı alıp götüren sahaya yüreğini koyan ardayı cok aradım ama skorboardda 9 numaranın yanında sadece 2 yazıyodu...
 
o maçtada koch tu asıl yıldız ama yinede ogünki ardaya binkere razıyız...

bu arada imzan bugün başka bir gençlik kulübünün gerçeği oldu...
 
Herkes Arda'ya yuklenmis. tamam Arda gercekten uzun zamandir cok istikrarsiz ve bircok macta da kotu oynadi ancak Halil Uner faktorunude unutmamak gerekir.. Mesela Umut Tinay'da dokuluyor haftalardir. Bu oyuncularin kotu oyuncular olmadigini hepimiz cok iyi biliyoruz. Ama Halil Uner'in oldugu yerde hicbir oyuncunun gercek performansini gosteremediginide gectigimiz yillardan cok cok iyi biliyor olmamiz gerekir!. Onun icin bu oyunculari harcamamak lazim. Cunku Halil'in gitmesinden sonra yeniden eski kimliklerine kavusacaklardir mutlaka.. Haa Halil ne zaman gider derseniz ben artik bu konudaki umudumu kaybetmeye basladim. Bu gidisle ömür boyu mukavele imzalasalar şaşırmam.. Eskiden Fener'e yenildigimizde herkes uzulurdu ama simdi nerdeyse basabas oynadigimiz icin sevinir duruma geldik. Aradaki zihniyet farkina bakin. Nerden nereye geldik. Bunun daha alt kademesi 2. ligdir. Bu kadar basarisiz ve kötü bir couch'u bu kadar uzun süre bizden baska kimse barindirmaz dunyada..
 
Arda fenerbahçe maçında dahi görmek istediğimiz performansın yarısını bile sergileyemiyorsa ortada ciddi bir sorun var demektir. Ne oluyor Arda?
 
cozker, arda istikrarsız demek bence çok yanlış.. fevkalade istikrarlı.. zaten bizi bu üzüyor.. istikrarda abide oldu bu sene.. tamam para alınamıyo odur budur tamamda takımda sadece onamı vermiyorlar diğerlerine veriyorlar.. yabancıların gösterdiği gayreti gerçek gs li birinden bekliyoruz diye haksızlıkmı ediyoruz..
 

Üst