Arda Vekiloglu

Pitiless' Alıntı:
ben biliyom o bayragı galiba..kalpli falandı di mi?

bu arada hepsini iyi demişin de arda 5-10 asisti (triple double için) kime yapacak..bi de takımın skoreri olması lazım :p

Evet kırmızı bayrak, harfler ve kalp sarı.

Asist konusuna gelirsek. John Stockton ın Malone a verdigi şut asistlerini unutma. Gökhan, Burak, Boddicker ve Jacobsen gibi sutor oyuncular her zaman asist yapılması muhtemel isimler.
Pota altını hiç saymıyorum bile ....
 
ARdaQue' Alıntı:
Arda Vekiloğlu' nun benim kalbimdeki ve mantığımdaki ortalama istatistikleri :
15 sayı 10 ribaund 5 asist

Ortalamalar çok mu ütopya ? Bence ligimizde triple double yapma potansiyeli en yüksek oyunculardan biri Arda Vekiloğlu. Yeter ki istesin ;)

Adaş söz ilk lig maçında birkaç zamandır salonlardan uzak kalan bayrağımı getirip asacağım :)

triple double görüşüne katılıyorum ancak kaçırırsa da ribaund dan kaçırır gibime geliyor (40 dk da düşünürsek kafa hep nba de) çünkü avrupa'da genelde 1 2 3 numaralar pek ribaunda girmezler girenlerde nba e gitmiştir ribaund pota altındakilerin işidir ama nba de seken toplardan tony parker bile 10 ribaund yapabilirken bizim oyuncularımız topu uzunlara bırakırlar(istisnalar vardır)
 
hidayet turkiyedeyken kac tane triple-double yapmis ki...bence arda oyunda kendini hissettirsin yeter..istatistik beklemiyorum ben ondan...
 
Arda'nın iyi bir performansla dönmesi çok önemli.Şu anki şartlarda yabancılara destek verecek en iyi oyuncu gibi duruyor.
 
Sevgili arkadaslar,

Arda'nin son durumu nasil? Sezonu kapatti mi, yoksa bu sene oynayacak mi? Oynayacaksa ne zaman?

Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen bizi haberdar etsin. Kendisine bu kadar ihtiyacimiz varken maclarda Arda'yi kot pantolonla pota arkasinda gormek beni kahrediyor.

bilgisi olan yazsin lutfen
 
zaten bu sezon hiç verim alamamıstık. hele ki agır bi sakatlıktan yeni cıktı. yarın da cok önemli bi katkı saglıycagına inanmıyorum. umarım beni yanıltır..
 

Üst