...:::Aşk:::...

Hepimizin yaşadığı büyük aşklar olmuştur.Aşklar genelde tek taraflı oluyor.Çogumuz Aşk acısıyla yazılar yazarız bu bölümde onları paylaşalım.Bu benim yazdıgım paylaşmak istedim.

--------------------------------------------------------------------------

Karmakarışık bir durum sevmek..Onun gözlerini görebilmek için yaşamak yada bir kez olsun elini tutabilme isteği...

Neden her aşk tek taraflıdır,yada neden aşk denince akla acı mutsuzluk gelir.Aşk acıyı kabullenememedir yada acıyı geç fark etmektir.Ne kadar geç fark edersen o kadar kötü çünkü artık ona bağlandın.Onsuz yaşayamazsın dönüşün yok uyuşturucu kadar etkilidir aşk hatta daha beter uyuşturucuyu para verip satın alabilirsin ama aşkı para verip satın alamazsın...

Onun seninle beraber olması için neler vermezsin ki sadece beraber olması için seni sevmeyecek bile yada coooook uzun zaman geçecek bu uzun zaman sırasında daha çok acı çekeceksin ama bekleyeceksin.Çünkü bağımlısın kurtuluşun yok...

Bir gün uyanacaksın ve göreceksin ki tekmeyi yemişsin ama sen tekmeyi ona aşık olurken yemişsin aslında...

Kompozisyon Baslıgını Görünce Aklıma Geldi
Gecen sene okuldan verilen acayip acayip atasözü isteklerim hep forumda sonuc bulmustu :oops:
:)

he ya arman hatırladım.. hatta sen bütün türkçe ödevlerini bize yaptırıodun.. neyse topii baltalamayalım :muhaha

bu arada sevgili cold fire kardeşim yaşın kaç daha senin bu yazıları yazıosun..

aşk acısı durumu var ortada heralde.. bak bilen bilir bu foruma az güzin ablalık yapmadım.. yardım edebilirim.. ;)

BuRaKGS' Alıntı:
ablacım bı yardım da bana etsen :oops:

artık bıtmıs durumdyım sınava 25 gun kaldı sevgılım yok :oops:
burakcım kendi ellerimle bulcam sana.. bu aralar trabzon sokaklarında böle daha da bi açıcam gözlerimi.. .. hem kısmet şekerim belki gittiğin ünide bulcan :)

BuRaKGS' Alıntı:
artık bıtmıs durumdyım sınava 25 gun kaldı sevgılım yok :oops:

Emin ol ki ben de senin yaşlarında üni. sınavına hazılanırken bu şekilde düşünüyordum. Üni. deyim şimdi ama şimdi ise herşey tamamen farklı. Lise 2'de beraber olduğum bir kız arkadaşım vardı ama çok uzun sürmemişti birlikteliğimiz. Lise sonda yalnızdım ve sıkılmıştım bu durumdan.

Üni. de çıktığım kız arkadaşlarımla öyle sorunlar oldu ki...artık AŞK diye bir kavramın olduğuna beni bile inandırmayacak hale geldi. Ya da ben aşkı yanlış tanıdım :(

Eğer kız arkadaşın varken bazı şeyleri yaşayamıyorsan mutluluğu yakalayamıyorsan ve devamlı ondan şüphelenip ilişki her seferinde işin içinden çıkılmaz bir hale geliyorsa, yalnız olmak daha iyidir....Umarım yalnızlık uzun sürmez seni hayata bağlayan birini bulursun Burakcım ;)

barıs abı haklısın ama ınsan monotonluk sıkılıo ve farklı bırseyler arıo ıstıo bellı kı ask belkı baska bırsey ama bırseylerın sart oldugunu dusundugum ıcın buları soledım yorumların cok cok dogru tesekkur edıorum bu degerlı bılgıler ıcın

BuRaKGS' Alıntı:
barıs abı haklısın ama ınsan monotonluk sıkılıo ve farklı bırseyler arıo ıstıo bellı kı ask belkı baska bırsey ama bırseylerın sart oldugunu dusundugum ıcın buları soledım yorumların cok cok dogru tesekkur edıorum bu degerlı bılgıler ıcın
insan neden bi farklılık aradıgında direkt olarak aşık olmak istiorum der.. başka farklılıklar olamaz mı.. yani ne biliyim.. dinlediğin müziğin tarzını değiştir...hiç gitmediğin filmlere git..yada aklımıza gelebilcek dier farklılıklar..

belki sıkı bi dostta olabilir... ama biz nie aşkla değişikliği bi kadar bi arada anıyoruz ki..

bence bu bi hata.. peki sonra ne oluo.. sen o hayatı yaşamaktanda sıkılıosun.. bi müddet onunla oldugun için farklı bi hayat yaşadıgını düşünen sen , bi müddet sora onla olmaktanda sıkılıosun.. bence aşk basit bi ihtiyaç deil.. ööle gel deyince gelcek git deyince gitcek.. hatta aşk değil ben sevgi derim hep...aşk bence çok soyut bi kavram.. ama sevgi somutlaştırılabilir..

margo' Alıntı:
he ya arman hatırladım.. hatta sen bütün türkçe ödevlerini bize yaptırıodun.. neyse topii baltalamayalım :muhaha

bu arada sevgili cold fire kardeşim yaşın kaç daha senin bu yazıları yazıosun..

aşk acısı durumu var ortada heralde.. bak bilen bilir bu foruma az güzin ablalık yapmadım.. yardım edebilirim.. ;)

Yaş 17 aşk acısı war maalesef platonik ama :( aslında baya bi karışık beni seven birisi var ben onu istemiyorum benim istediğimde beni sallamıyo galiba..Çünkü eğer senle cıkarsam sevmem uzunz aman alır mutlu ederm i bu seni falan dedi bide benden küçük 15 yaşında :oops: ne yapıcagımı bilemiyorum cok kötü bişeymiş bu aşk

ya ablacım haklısın ama dost senı bı yere kadar anlıo sevgını paylasacagın bırı her an arayacagın bırı olması sart oluo ama tamamen haklısın bıde benım yasadıgım zorlukları da bılen bırısın :oops:

Bahtsizbedewi' Alıntı:
margo 'ya 1 çöpçatan dedik millet Güzin Abla sandı :p
Margocum benim de AŞk acım var ne yapıcam :kizlar
toplu çözüm o zmn sayın bahtsız.. baba sevdiğiniz kızlar bilmiosa gidin bi içinizi dökün hatunlara önce...dewamını da hatunlara içini dökenlere anlatcam.. hatuna aşkını söleyen pm atsın.. arda başkanı kızdırmayalım... :muhaha

Ben kızarkadaşıma açıldım herşeyi biliyor ama ailesi pek olumlu bakmıo peki ben ne yapmalıyım Güzin ( paradon MARGO ) abla ???

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Ben kızarkadaşıma açıldım herşeyi biliyor ama ailesi pek olumlu bakmıo peki ben ne yapmalıyım Güzin ( paradon MARGO ) abla ???

sevgili fırat,
öncelikle acaba kız arkadaşının ailesiyle tatsız bir hadise yaşadınız mı diye sormak istiyorum.Eğer böyle bir hadise varsa öncelikle hatanı telafi etmelisin yavrum..Eğer bir hata işlememişsen ve kızın ailesi hala bu şekilde davranıyorsa tek bir nokta kalıyor oda :kız evi naz evidir sevgili yavrum.. Hoş görmek lazım.Madem ki kız arkadaşını seviyorsun ozaman dikenlerine de katlanmalısın.Ama aileler hoş dikenlerdir..Ben gelecekte herşeyin yoluna girecegine inanyorum..mutlu ve sevgi dolu günler

margo aplanız.

arkadaşlar yine sölüom.. topii tadında bırakalım.. arda abim kızıo soraa.. :ehue