Aşkımızın sömürülmesi - Bardak taşıyor !

Galatasaray Spor Kulübü genel olarak Özhan Canaydın'ın başkanlığı zamanında taraftarı ile arasına perde koydu. Taraftar olarak biz gücümüzü kullandık ve iki gün önce Abdi İpekçi de perdeleri kaldırdık. Ancak bunlar tribün perdeleri idi. Yönetimle olan perdeyi kaldırmasını karşı taraftar bekliyoruz. Çünkü biz perde sevmeyiz.

Sene başında kombine çıkıyor dendi. Destek için gözümüz kapalı aldık kombinelerimizi ve taraftarlarımızın alması içinde sürekli koşuşturduk. Cidden iyide satış yapıldı. Ne mutlu çünkü amacımız bu renklere bir nebzede olsa hizmet. Kendimizce ufakta olsa bir katkı yapabildiysek ne mutlu bize ... Kombinelerden önce yönetcilerin sözleri daha kulaklarımızda çınlıyor. Ancak bu konuyu açmayacağım bile artık. T Blok kombinelerini satıp daha sonra zemin kırıldı diyerekten verdiği taahhüdü yerine getiremeyen bir şube ve sürekli taraftarın gelmemesinden şikayetçi olan bir şube hatta hatta gelen taraftarıda onlarca polisin içine hapseneden bir şube ...

En küçüğünden en büyüğüne maça gidiyorsun. Yanında bir polis memuru ... Bağırıyorsun ... dönüp bakıyor sana "ne bağrıyorsun lan" diyor veya bunu imaa eden bir bakış atıyor. İster istemez psikolojik baskı altında kalıyorsun. Polis sana bu zulmü yaparken karşı tarafta şube yetkilisi oturuyor ve izliyor izliyor izliyor ...

Tamam benim aşkım bu renklere bu armaya ... zaten çektiğimiz bunca eziyetin tanımıda bu değilmi ? Peki şimdi beni tribüne davet eden bir zihniyet beni bu tribünde polise teslim ediyorsa ? Bu benim aşkımın sömürülmesi demek değilmidir ? Varsın takım mağlup olsun kümeye oynasın ama ben taraftar olarak desteklemeye geliyorsam eğer o zaman sen bana sahip çıkacaksın. Kural bu diyerekten kimse bana yutturamaz bu kurallar karşı yakada farklı bizde farklımı ? Yoksa yönetimsel bir sorun mı var ?

Aslında cevap belli ancak şahsen benim canıma tak dedi artık. Beni bilen bilir benim bu konularda sorunum yok ama buradaki serzenişim benim kardeşlerime tribünde yapılan eziyet. Dünkü Botaş maçı bir önceki Efes maçı ve sürekli polis tarafından ezilen GS taraftarı ve polise büyük ihtimalle emri veren GS Yönetimi ... Bundan sonra kendi çocuklarınızı yanınıza değil karşı tribüne gönderin lütfen biraz sıkıntı çeksinler belki bizi anlarlar ...
 
Re: Aşkımızın sömürülmesi

50.jpg

Bu görüntü Fenerbahçe - Galatasaray Erkek Voleybol maçında çekildi. Fotoğrafa göre sağ blokta toplanan FB li taraftarlar rahatsız olmasın diye bütün polisler sol yandaki boşluğa oturtuldu.

36.jpg


37.jpg


Bu fotoğraflar ise Galatasaray - Fenerbahçe (bayan) maçında çekildi. Sahaya yakın koltuklara kimse oturtulmadı. Oralarda sık sık polisler vardı birde tribün grubunun tam ortasına bırakılan polisler. Bir maçta sağa sola çekilebilen tribün boşaltan polisler bu maçta nedense birey birey yanında dikildi.


44.jpg


Bu gençlerin suçu tepeye vurarak ses çıkartma ...

45.jpg


Bir anda polis, çevik ve sivil herkes olay yerinde ... Olay ise rakip ataklarında gürültü amaçlı tepeye vurma ...

SONUÇ :
46.jpg


Bu esnada güzide Başkan Yardımcımız ve Şube Sorumlumuz :
27.jpg


Ahmet Dedehayır ondan sonra salon neden dolmuyor diye ağıt yaksın. Aziz Yıldırım'ın olduğu bir salondan bir polis FB li taraftar alacak ha ?

Gülerim sadece ...

Kendi salonumuzda esiriz dahası yok bunun ...
 
Re: Aşkımızın sömürülmesi

Bizi ezdirmeye çalışmaları çok yanlış yazıklar olsun!!!
 
Re: Aşkımızın sömürülmesi

- Ayhan Şahenk parası verilip kiralandı ama hiçbirzaman salon kiralandığı saatler arasında bizim olmuyor.
- Salona bıraktığımız pankartlarımız yok edildi,sorunca bilmiyoruz denildi.
- Kombine alınan yerler keyfi bir kararla "zarar verildi" diye kapatılarak salonun kapasitesi düşürüldü.
- Her maç emniyetin akıl almaz işleri devam ediyor. Mehmet cok güzel fotograflamış.
- Son botaş bayan maçında 50 kişi varız, önde taraf yine kapalı 4 sıra, yetmiyormuş gibi tribünün üstündeki ilk sıraya polis oturup bizi bir sıra daha yukarı atıyor. Hani ellerinden gelse salondan da atacaklar.
- Kalabalık olan maçlarda özellikle girişte saçma sapan laflar,hakaretler yine emniyet tarafından.Derdini anlatmaya çalışınca küfür edip itmeler, allah muhafaza uzatacak gibi olursanız direk dayak ve alınıyorsunuz.
- Gürültü çıkarmak için tepeye vuran biri alınıp karakola götürülüyor ifadesi alınmak için. Hani istanbulun göbeğinde otobüs yakan pkk lılara dokunamayan emniyet yapıyor bunu.

Geçiyorum efes maçına, salon bizim değil ama bir insanlık ayıbı yaşandı o gün.
- Binlerce kişi o soğukta ve yağan kar altında tek kapıya mahrum edildi diğer 4 kapı boşken, 2.periyot ortalarında hala insanlar içeri girmeye çalışıyordu.
- Bu sebepten diğer kapılardaki görevlilerle tartışan arkadaşlarımızdan bazıları polis tarafından götürüldü ve ciddi şekilde hırpalandı.
- Görsel şov için arkadaşlarımızca hazırlanan janjan,bayrak,pankart gibi malzemeler girişte polis tarafından bekletildi ve maçın başlamasına çok az bir süre kala sadece janjanlar verildi.

Şimdi bu yazdıklarım ilk anda aklıma gelenler daha birçok olay oluyor. Bas bas bağırılıyor taraftar basket maçlarına gelsin diye ama 50 kişi olduğumuz bir bayan maçında bile emniyet saçma sapan akıl almaz hareketlerde bulunuyorsa bunun ardında art niyet vardır.

Bu konuda yönetim birşey yaparmı bilmem ama böyle giderse yakında biz birşeyler yapacağız ve bu da kimsenin hoşuna gitmeyecektir emin olsun herkes.
 
Ne yazık ki yaşanan olaylar İstanbul´la sınırlı değil...
Takımımız tribünde voleybol maçlarına gösterilen ilginin en yoğun olduğu bir ortamda çıkıyor sezonun açılış maçına. Maç sırasında tribünde yapılan tezahüratlarda en ağır küfürün "köpek" olduğu bir ortamda muhtemelen yapılan tezahüratı üstüne alınan bir polis memuru gelip 17-18 yaşlarında bir gence; Eğer bir daha küfür ettiğini duyarsam diyerek yakasına yapışıyor ve götürmeye kalkıyor, küfürler savuruyor... Yaşananlar sırasında bulunduğu ŞEREF tribününden tüm salonu görme şansına sahip olan yöneticimiz Atilla Kınay koltuğunda kös kös oturken, olaya birlikte maç seyrettiğimiz Tekerlekli Sandalye Takımımızın hocası Sedat İncesu müdahale ediyor.

Ey Yönetim Kurulu!

Taraftara sahip çıkmak demek taraftarların fotoğrafını resmi sitenin açılış sayfasına koymak ya da maçla ilgili yer alan resimlerde taraftara yer vermek değil. Yarın bir gün salonlarda, stadlarda koruyacak taraftar ararsınız ama bulamazsınız!

Terim 17 Mayıs belgeselinde Diyarbakır maçının devre arasında oyunculara "Bizim işimiz futbol, şov tribündekilerin işi" diyordu. Bırakın biz şovumuzu yapalım, yönetim de taraftarına baskı yapan Emniyet´i hizaya getirsin. Tabi ortada danışıklı dövüş yoksa...
 
Uzun uzadıya konuştuk , anlatmaya çalıştık derdimizi defalarca..Mağlum Efes maçı öncesi tribüne sokmaya çalıştıgımız onlarca materyale izin verilmedi..Olabilir bugun verilmez yarın verilir..Sn.Dedehayır'a derdimizi ilettik , geldi ve yetkili memurla konuştular bir süre..Sonrasında rütbe sahibi bu memurun söyledikleri herşeyin özeti artık benim için..

- " Yöneticilerinize niye bu kadar güveniyorsunuz ki , bazı şeyler göründüğü gibi değil "
 
Sayın Galatasaray Yöneticileri diye başlayarak ve sayıgıyı elden bırakmadan ben de 1-2 şey söyleyeyim..

Muhtemelen burayı okuyorsunuz veya okutuyorsunuz..Bu sene o kadar kombine sattınız yada bazı abilerimiz aldırdı..Kombine sahiplerine uyguladığınız insan haklarına ve tüketici haklarına aykırı davranışınızdan dolayı sizleri kınıyorum..

Öncelikle yer konusuna değinirsek kombine alan taraftarlarımızın büyük çoğunluğunun oluşturduğu ön blokları kapatarak tüketici haklarına aykırı hareket ediyorsunuz..Hiçbir maçta ön bloklara bilet kontrolü yapılmayarak taraftar alınmadığı için kendi beceriksizliğinizi ve amatörce uyguladığınız kombine organizasyonu sonucunda doğan ciddiyetsizliğinizi yerlerine oturamayan taraftarlara yıkmaya çalışıyorsunuz..Oradaki taraftarların hiçbirinin yerlerine oturmadığını ve gerçek koltuk sahipleri dışında oraya taraftar alındığını ve onların oraları tahrip ettiğini hepimiz biliyoruz sizler de dahil..Bu ciddiyetsiz ve amatörce davranış devam ettiği sürece taraftarın Galatasaray sevgisini bir yana bırakıp toplu bir şekilde gerekli yerlerde şikayet ve dava hakkının bulunduğunu ve kulübün bu işten zararlı çıkabileceğini üzülerek belirtmek istiyorum..

Artı oradaki taraftarların hiçbirinin bu sezon şampiyon olsak dahi daha yüksek ücretli bir yerden kombine almayacağını hatta hiç kombine almak istemeyen taraftar sayısının hiç de az olmadığını da eklemek istiyorum..Taraftara karşı uygulanan bu haksız davranış sürdüğü sürece seneye kombine satmayı beklemeyin..Satamayacaksınız..

Polis meselesine gelirsek 20 kişinin geldiği bir maçta dahi salona onlarca polisi alan zihniyeti büyük Galatasaray taraftarı adına alkışlamak istiyorum..Büyük bir terör tehdidini çözüme kavuşturdunuz..Dünkü maçta üst tribünde bile ilk sıralara oturtulmayan taraftarı pardon teröristleri önlediğiniz için hepimiz adına Galatasaray Yönetimine teşekkür ediyorum..Tebrikler..
 
taraftara sahip çıkıcak yönetim bizim yönetimimiz mi?

bu sene satılan kombine sayısı 1500 civarında. seneye 500 tane satabilirler mi acaba? ben 150-175-200 ytl olan biletlerden 175lik olanı secip kombine almısım. benim yerim her maç isgal ediliyo. salonun yarısı içeriye bedava biletle giriyo. bedava biletle içeri girenler benim koltugumda otururken ben gidip pota arkasında maç izlemeye mahkum ediliyorum.

emniyetle olan olaylar ise tam bi komedi. taraftarına bu kadar sahip çıkmayan bi yönetim. 2001 yılında göreve geldiği günden bugüne özhan canaydın ve yönetimleri hangi gün taraftarına sahip çıkmıştır. hep sözler verilip taraftar kandırılmıştır. kaç kişi kaç arkadasımız sucsuz yere hala mahkemelerde sürünüyolar. daha önce olmadık işlerden ceza alan arkadaslarımız oldu.

bunun yanında bu yönetim değil mi bizi müşteri olarak gören. müşterilerine kombineleri sattılar şimdi içleri rahat. peki nerde müşteriye satış sonrası hizmet? o da yok.. işini bilmeyen tüccar mantıgı.

iki sene önce 14 mayıs sampiyonlugundan sonra kapalı kombineleri jet hızıyla bitmişti. eger bi transfer daha yapılsa ortada kombine filan da kalmıycaktı. bu sene noldu? toplamda satılan kombineleri doldursanız kapalı üstün yarısı ancak dolar.. bu kadar işbilmezlerin oldugu yerde onlardan anlayış beklemek artık saflık oluyo malesef..

tribünden herkes küstürüldü ve sogutuldu. şimdi yine medyanın önüne taraftar atılıyo. fatih terim, ergun gürsoy, hagi, bülent korkmaz, adnan polat... son kurban taraftar.. maçlara gelmeyen takımı yalnız bırakan taraftar..
 
Kombine kart konusunda hak sahipleri ortak hareket edip birşeyler yapamaz mı ? yönetim nezlinde ve/veya yasal zeminde
 
Sayın şube sorumlumuz taraftar üzerinde otorite kurmaya çalışacağına diğer merciler üzerinde otorite kurmaya çalışsın.Bakınız Daçka yönetimi,bakınız emniyet.
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
Kombine kart konusunda hak sahipleri ortak hareket edip birşeyler yapamaz mı ? yönetim nezlinde ve/veya yasal zeminde
İstenirse ikamet edilen ilçeye bağlı Tüketici Hakem Heyetine bir dilekçeyle başvururarak kombine sahiplerinin hakkını araması mümkün. (Hakem Heyeti Kaymakamlık binasının içerisindedir.) Muhtemelen karar taraftar lehine çıkar ancak olumsuz çıksa dahi Tüketici Hakları Mahkemesine Hakem Heyeti kararının iptali için dava açılır. Anlaşmazlığın mahkemeye yansıması halinde cüzzi miktarda manevi tazminat talebinde bulunmak da mümkün.

Tüketici Hakem Heyetine başvurmanın bir maliyeti yoktur. Kararın iptali için Tüketici Hakları Mahkemesi nezdinde dava açıldığı takdirde ise sadece 9 YTL posta pulu istenir. Ancak mahkeme Ayhan Şahenk´te bilirkişi incelemesine karar verirse taraftarın bilirkişi ücreti yatırması istenir ki dava kazanıldığında ödenen ücret kulüpten tahsil edilir. Tek sorun Hakem Heyeti olumlu karar vermezse mahkemelerin karar vermesi iş yoğunluğu nedeniyle uzun sürer.
 
Onur abi çok güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederim..Gerçekten sene başındaki hayalimle, tribün ortamımızla şu anki dağılmış tribün ortamımızı karşılaştırdığımda içim cız ediyor..
 
Onur Bey cevabınız için teşşekkür ederim . Yalnız biz kombineyi alırken fiş veya fatura almadık sadece bağış makbuzu aldık biz kağıt üstünde tüketici olmayabilirmiyiz ? . Klüp vergi ödememek için kombineleri kağıt üstünde bedelsiz göstermedi mi ? Kombineler yine kağıt üstünde satın alınmış bir hizmeti değil de hediye edilmiş bir hizmeti temsil ediyor olabilir mi ?Gerçi ücreti ile satıldığı hususunda basın yayın organlarındaki fiat açıklamalaı delil olabilir ama bu halde de klübün başı epey bir derde girer sanırım vergi noktasında . Çok bilgidar değilim sadece soruyorum ama bu noktalar aklıma takıldı .

Ben son Oyak maçında gözümü karartım aslında yerime oturdum (en ön sırada ) görevliler kaldırmak istedi karar olduğunu söylediler . Yazılı kararı istedim yoksa çıkmıyacağımı gerekirse karakola götürülebileceğimi ve karşılıklı olarak davacı olabileceğimizi söyledim (sonunu pek düşünmedim açıkçası) sonra arkadan sağolsunlar olay büyümesin abicimci arkadaşlar devreye girdi bana yer falan açtılar meselenin bir yere oturmak olmadığını anlatamadım tabi o kadar çok ısrar ettiler ki uzatamadım geçtim oturdum gerçi bir süre sonra başka sebeblerle tekrar kalktım
 
ah arkadaşlar, ah çilekeş galatasaray sevdalıları....

ben de sizler gibi, canaydın zamanında bir maça girerken, kapalı'Nın önünde bizi tek sıra dizen, yankesiciye, tacizciye davetiye çıkaran polisle kavga ettim.... "kızlar var aramızda, ALLAH BELANIZI VERSİN" diye bağırdım o izdihamda.... saçım da uzun o zamanlar..... bi polis yakaladığı gibi çekti saçımdan, "SEN KİME DİYOSUN BUNU?" diye....

"AMİRİNE" diye cevap verdim o öfkeyle........ allahtan bi kadın polis geldi de aldı beni ellerinden.......

o ve benzeri olaylar sonrası ben de tribünden ayağımı kestim. şimdi de yöneticilerin davetlerine, uygun bir tarafımla gülüyorum! 2 milyar ver kombine al, evine bile postalamazlar! gider kuyruğa girer, paranla eziyet çekersin!

salona gidersin, koltuğuna oturtmazlar!

işte o yüzden yönetimin her davetinde, "hadi oradan" diyorum içimden, enayi yerine konmayı yediremediğim için galatasaray'ımdan ayrı düşüyorum......

diyeceğim o ki, haklıyız, kalabalığız, sevdalıyız! ama biz doğrudan yana olan bilinçli taraftarlar, acaba yeterince GÜÇLÜ müyüz?

bizzat görmedim ama, oyak maçında "ultraslan özhan" diye bağıranlar olmuş (kaynak: alisamiyen.net) salonun göbeğinde....... "içimizden birileri" bile memnunken, kimi protesto edeceğiz, kimi kimi şikayet edeceğiz....... ben umutsuzum açıkçası.....
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
Onur Bey cevabınız için teşşekkür ederim . Yalnız biz kombineyi alırken fiş veya fatura almadık sadece bağış makbuzu aldık biz kağıt üstünde tüketici olmayabilirmiyiz ? . Klüp vergi ödememek için kombineleri kağıt üstünde bedelsiz göstermedi mi ? Kombineler yine kağıt üstünde satın alınmış bir hizmeti değil de hediye edilmiş bir hizmeti temsil ediyor olabilir mi ?Gerçi ücreti ile satıldığı hususunda basın yayın organlarındaki fiat açıklamalaı delil olabilir ama bu halde de klübün başı epey bir derde girer sanırım vergi noktasında . Çok bilgidar değilim sadece soruyorum ama bu noktalar aklıma takıldı .
Kutay Bey sizin de dediğiniz gibi kombinelerin bedel karşılığı alındığını ispatlamak zor olmaz. Kulüp eğer kayıtlarında bağış olarak göstermiş olsa bile bu kombine alan taraftarı bağlamaz. Kulüp vergi açısından kılıfına uydurduğu için başının ağrıyacağını sanmıyorum.

Zaten asıl amaç bağcıyı dövmek olmayıp üzüm yemek olduğuna göre bu tür başvurular karşısında kulüp geri adım atar. Ayrıca yönetim bu başvurularla "taraftarın da belli bir sabır sınırının olduğunu, düşündükleri gibi koyun olmadığını" anlar.
 
Bir arkadaşım bahsetmiş büyük başkan diye bağırılması bencede büyük bir YAVŞAKLIK tır. ki bu büyük başkan diye bağırdıkları şahıs.. ( kusuruma bakmayın bir GS başkanı olabilir ama adını bile zikretmek istemiyorum ) GS nin geçen senden beri hiçbir seyircili maçına gelmemiş ( futbol ,basketbol,yüzme v.b ) geldiği maçta OYAK RENAULT maçıdır .. peki bu oyak hangi ilin takımı BURSA .. demek ki bu şahıs için GS den daha önemlidir Bursa .. demek ki bu şahıs başkanlığını yaptığı camianın destekçilerinden çekinmektedir. Demek ki bu şahıs sadece lise koridorları içinde yaşayan kendi mantığındaki lisecilerin ABİSİDİR.. başkanı değil bakın abisi..

Ne zmandır takip ediyorum forumda seyrantepeye kapalı spor salonu isteniyor. Peki siz sevgili renkdaşlarım acaba Seyrantepede stad yapılırken nelerden vazgeçtiğimizi biliyormusunuz .. Bugün yapılan iş merkezleri ile Avrupa da bile sayılı metrekare fiyatına sahip bir yer olan M.köyde bölesine büyük bir araziyi terkedip TEm otobanın yanında sahibi olmayan boş bir arazide yapılan sadece bir stada .. Tamamdır bu stad çok modern bir stad olucaktır ama basit bir hesapla M.köydeki arazi nakite çevrilse SEyrantepe gibi en az 3 tane stad yaparsınız.

Bu arada Seyrantepede stad bize yapılırken sayın kadıköy belediye başkanın kıyağı ile Fbinn cebine indirdiği arazi konusuna hiç değinmek bile istemiyorum . Yada Bjk nin bugün fulya tesisleri yerine yaptığı kuleler ve alış veriş merkezi ile nazıl bir nakit akışına kavustuğunu sölemiyorum bile. Bu zman diliminde biz Havaalanı yolu üzerinde gayet büyük bir araziyi devlete olan vergisini ödemediğimiz için kaybettik bilmem bu olayı hatırlayan varmı aranızda..

VE malesef mart geliyor kongre geliyor ama sonuç belli, özhan abilerini başkan seçicek bazıları. Yapılan bunca yanlışa rağmen başkan seçicekler. Korkarım elimizde kalan RİVA araziside bu son 2 senelik dönemde elimizden gitmezse iyi olucak..


Evet işte bizlerin klüb başkanı böle iken şube sorumlusundan yada yardımcılarından yada herhangi bir yöneticisinden bizlere sahip çıkma gibi bir hamle asla gelmicektir.

Çünkü bu adamların kendilerine hayırları yok ki bizlere hayırları olsun. Zaten samiyendeki son Fb maçında çıkan olaylar bile yıllardır sistemli şekilde GS taraftarına uygulanan baskıların bir patlaması sonucu değildir. Vwe gidişat o yöne doğru ilerlemekte.

Güvenlik kuvvetlerinin görevi toplumda huzuru sağlamak, ortada sorun varsada çözmektir. Asla bu sorunu yaratmak değil..

Neyse yazdıkça bu konu uzayıp gidicek. Değişen ise kusura bakmayın ama koca bir hiç olucak.. Allah yardımcımız olsun. Umarım GS taraftarının çoğunluğunu temsil ettiğini düşündüğüm bu sesiz çoğunluk olması gerekn yerlere gelirde o zmna işte dünya klübü olma yolunda adımlar atarız.. Yoksa Başkan yerine sadece kendi koltuğuna bakan bir okul müdürü ( ismi lazım değil lisecilerin abisi ) emniyet güçleride sağa sola sorun çıkaran lise hademesi gibi ( okullarda vardır sorunlu temilik görevlisi ) olular.. Kendi yaratıkları lise içinde yaşamaya devam ederler..
 
Telekom maçından önce ilk kapıdan geçip salona doğru yürürken karşıdan meşhur kırmızı gömleği ve tesbihi ile Ahmet Dedehayır ın geldiğini gördüm..Yanımda kuzenlerim de vardı.. Bize " çocuklar kapının durumu nasıl " diye sordu.. Cevabını verdikten sonra tribünün durumuyla ilgili tüm şikayetleri sıraladım.. O zaman ön sıralara taraftar almama durumu var mıydı hatırlamıyorum..Açık söyleyeyim, bizi saygıyla ve gayet ciddiye alarak dinledi.. Kendince çözümlerini sıraladı..

Ama gelinen noktada görüyoruz ki, çözülen bir şey yok, ortada yeni sorunlar var.. Burada mutlaka benden eski abilerim, daha görmüş geçirmiş taraftarlar vardır.. Ama şunu çok net söylüyorum; ben hiç bir zaman galatasaray yönetiminin taraftarını koruduğunu, kolladığını görmedim.. Olduysa da ben görmedim.. Ne Ali Sami Yen de gördüm, ne Bursa deplasmanında gördüm.. Hele Kadıköy de hiç görmedim.. Kadıköy de 4-4 bitip penaltılarla elendiğimiz kupa maçında, 3 saat dizlerimize kadar çamurun içinde polis zoruyla bekletildik.. Tribün reislerinin bastırmasıyla , zorla gelen bir yönetici kendince bizi fırçalayıp gitti. Emniyete zorluk çıkarmayın dedi.. Bunlar böyle işte..

Hiç bir maçta yönetim lehine bağırmadım.. Hiç bir kuvvet de beni buna zorlayamaz.Galatasaray taraftarındır.. Eğer bağıracaksam takımım için bağırırım.Oyak maçında yöneticilere yapılan tezahüratları utançla izledim.. Bağıranların çoğu kulüple ilişkili adamlar zaten..

Galatasaray da yönetim yokken başarılı olan veya olmaya çalışan her takımımızı sonsuz tebrik ediyorum.. Allah bizi Martta bu adamlardan kurtarsın.. Başka da bir şey demiyorum..
 
1.jpg

Bu yakışıklılar maçın başlamasını beklerken (GS - Botaş) gayet rahat bir şekilde oturuyorlardı. Yüzleri güleç bir şekilde ...

7.jpg

daha sonra kalabalıklaştılar ve takıma destek vermeye başladılar. Bu arada ön sıralar güvenlik gerekçesiyle verilen emir doğrultusunda bir sıra boşaltıldı ve buralara çevik kuvvet ekipleri oturtuldu?

16.jpg

Görüldüğü üzere polis güvenlik önlemlerini en üst seviyede almış durumda ...

sanırım bundan sonraki icraat kapıda çevik kuvvet ekibi bekleyecek ve her giren taraftarın yanına bir polis verilecek sonrada taraftarın bağırılması engellenecek. Amaç sadece kombine satarak kulübe para kazandırmak takıma destek verilmesi istenmiyor. Bende şahsım adına bundan sonra maçlara gitmeyerek takıma destek vermeyeceğim ki şube yetkilileri mutlu olsun.
 
Mehmet Eskici' Alıntı:
Bende şahsım adına bundan sonra maçlara gitmeyerek takıma destek vermeyeceğim ki şube yetkilileri mutlu olsun.

abi çözüm bu değil ki? sonucta maca gitmediğimiz zaman kime ceza verdiğimiz sorunsalı çıkıyo ortaya. bi topiği açıyoruz şurda mihriban hanımın, ışılın röportajını okuyoruz. kendimizi orda olmak zorunda hissediyoruz.

sonra bu topiğe gecip herseyden nefret ediyoruz. hayır gitmiycez diyopruz. maça gitmemek o aslan yüreklileri cezalandırmak. bu kararı ben de çok düsündüm. bu sene futbola kombine almadım. maç günleri içim içimi yiyo şimdi.

gercekten de çok zor ni nokta burası. napıcagımızı/napıcagımı bilmiyorum. ya bu yönetici bozuntularının ekmeğine yag sürmeye devam edicem, ya da bu hayatta en cok sevdiğimden ayrı kalıcam.
 

Üst